Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

GIADES, ΤΗ ΛΙΩΝΕΙΣ ΤΗ ΣΟΛΑ;


Επιτέλους αποκαλύφθηκε ο λόγος που μανιωδώς ο κ. giades προσπαθεί να επαναφέρει στην ομάδα τον ΤενΚάκε. Το φωτογραφικό ντοκουμέντο που παραθέτει στην ανάρτησή του τα λέει όλα, παραπάνω από όσα θα μπορούσαμε να υπονοήσουμε ακόμα και οι πιο διεστραμμένοι από εμάς.
Γνώστης λοιπόν ο συγκεκριμένος κύριος των πρακτικών εξάσκησης του ΤενΚάκε, κάνει δε λόγο για "σκληρή" προπόνηση, κάτι που εμείς δεν θα μπορούσαμε να το γνωρίζουμε και για "λιώσιμο της σόλας".
Προφανώς η "γλυκιά" προπόνηση του ΤενΚάκε δεν ήταν ένας απλός χαλβάς, όπως ξέραμε μέχρι σήμερα, αλλά για μερικούς κρυβόταν ένα ένοχο, "σκληρό" μυστικό.

ΥΓ: Ευχαριστούμε giades, δεν θα πάρουμε, όλη η "γλύκα" δική σου...

3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ ΒΛΕΠΩ....
    ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΩΣΤΙΚΟΣΚΥΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ...
    ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ¨"ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ", ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΦΥΓΕΙ ΦΥΓΕΙ..
    ΤΑ ΛΕΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι μπράβο ρε παιδιά είχα βαρεθεί να μπαίνω στο ιστολόγιο και να βλέπω επισκέπτες "on line 1". Θέλω αύριο να σας δω όλους στην προπόνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε προειδοποιώ - έτσι για να μη σου πέσει ξαφνικό και πάθεις τίποτε - ότι στην αυριανή προπόνηση, κατά δήλωσή του βέβαια με ότι αυτό συνεπάγεται, θα κάνει την επανεμφάνισή του ο Κούλιο!!! Ναι ναι, το χαμένο αυτό μέλος της ομάδος ξαναβρέθηκε... Προσωρινά; Θα δείξει.

    (Από καλά πληροφορημένες πηγές, έμαθα ότι κάπου στα όρια του νεοσύστατου Δήμου μας, γκρεμίστηκε ένας παλιός χτιστός φούρνος...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή