Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2010(Νέες εικόνες)


Το 2010 ήταν μια χρονιά ορόσημο για την ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, απ’ όλες τις πλευρές, καθώς ήταν η χρονιά που πέρασε στην ημιτελική φάση πανηγυρικά, με την καλύτερη επίθεση και άμυνα όλων των εποχών, με ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, με ρεκόρ προπονήσεων, με ρεκόρ κόκκινων καρτών, με την διεξαγωγή του πρώτου διεθνούς φιλικού αγώνα, με την πραγματοποίηση της πρώτης εκτός έδρας προπόνησης, με τη δημιουργία ιστολογίου στο διαδίκτυο, με την απόφαση ίδρυσης σωματείου και άλλα πολλά συναρπαστικά!!!


Ιανουάριος– Η πρώτη προπόνηση της ομάδας για το 2010 γίνεται στο γήπεδο του Πενταπλατάνου στις 4-1-2010, απόντος του, τότε, προπονητή της ομάδας, Τεν Κάκε. Από εκείνη την προπόνηση ο Κώστιγκα έδειξε τις διαθέσεις του να σφετερισθεί τη θέση του προπονητή, καθώς αυτοβούλως έγινε Υπηρεσιακός και με το πρωτοποριακό πρόγραμμα ασκήσεων που εφάρμοσε, δήλωσε παρών για τη θέση του τεχνικού ηγέτη της ομάδας!!
Μετά την προπόνηση αυτή, ο Κομαντάντε, βρίσκοντας ως αφορμή ένα τυπογραφικό λάθος στον αριθμό του επιβληθέντος προστίμου του, «σήκωσε την σημαία της αντίστασης», αποστέλλοντας επαναστατική προκήρυξη στον Τύπο, καλώντας τους προλετάριους της ομάδας να ξεσηκωθούν, δημιουργώντας αντάρτικο τμήμα στην ομάδα!!
Η δεύτερη προπόνηση της ομάδας για το 2010, που έγινε στο γήπεδο του Παλαιού Μυλοτόπου ήταν η αρχή του τέλους της καριέρας του Τεν Κάκε, ως παίκτη της ομάδας και η έναρξη της καριέρας του αποκλειστικά ως προπονητή.

Στις 13-1-2010 έγινε η κοπή της 1ης πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας στο μεζεδοπωλείο της «Λωξάνδρας».

Οι προπονήσεις του μήνα αυτού έγιναν με πολλές δυσκολίες, λόγω της κακοκαιρίας (χιονοπτώσεις) και των υποχρεώσεων, που είχαν οι διεθνείς παίκτες του Συλλόγου με τις εθνικές ομάδες της «Ξάπλας» και της «Μάσας». Ταυτόχρονα η Διοίκηση της ομάδας, δρώντας παρασκηνιακά, προσπαθεί να πετύχει μία ευνοϊκή κλήρωση για την πρώτη φάση του 26ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων.

Φεβρουάριος – Στις 3-2-2010 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος φιλικός αγώνας για το 2010 με αντίπαλο την ομάδα του Δαμιανού (όχι του Ανανταμ Παπανταμ). Πριν από το παιχνίδι αυτό είχαμε και το πρώτο κρούσμα της ευαισθησίας του «Μπόμπιρα» στο κρύο, αφού ζήτησε να μην φορέσουμε στολές, αλλά να βάλουμε μπουφάν και από πάνω τα διακριτικά!! Τελικά η ομάδα με την αναπάντεχη συμμετοχή πολλών παικτών της, που πρωταγωνιστούσαν στην πετυχημένη ξένη τηλεοπτική σειρά «Οι Αγνοούμενοι» (Lost), όχι μόνο δεν βούλιαξε, στον βούρκο του ρέματος του Δαμιανού, αλλά πάνω στο γήπεδο «μερέντα» ξεδίπλωσε και πολλές από τις αρετές της, μένοντας τελικά στο 2-2.
Στις ….-2-2010 έγινε η «κλήρωση» των ομίλων του 26ου Πανελλήνιου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, που διοργανώθηκε από τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών. Στο πρωτάθλημα δήλωσαν συμμετοχή 37 ομάδες, οπότε μαζί με την διοργανώτρια θα συμμετείχαν συνολικά 38 ομάδες. Με απόφαση της οργανωτικής επιτροπής συγκροτήθηκαν οι 7 όμιλοι της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος με γεωγραφικά κυρίως κριτήρια. Η ομάδα μας συμπεριλήφθηκε στον Β´ όμιλο και αντίπαλοι της θα ήταν οι ομάδες: Αριστοτέλης, Έδεσσα, Σέρρες και Ρόδος. Στις τάξεις των μελών της ομάδας επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία και η κλήρωση χαρακτηρίζεται ως βατή.
Ο Τεν Κάκε τραυματίζεται ξανά, αυτή τη φορά στο χέρι!!
Ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος είναι με αντίπαλο την ομάδα της Έδεσσας εκτός έδρας και θα γίνει το Σάββατο 20-2-2010 στις 11:00π.μ. στο γήπεδο των Καλυβίων. Ο αγώνας αυτός θ’ αποδειχθεί ο πιο σημαντικός, καθώς οι αντίπαλοι θεωρούν ότι αυτοί θα είναι η δεύτερη ομάδα του ομίλου μετά τον Αριστοτέλη, που θα προκριθεί στην ημιτελική φάση.
Η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών όμως θα μπει ψυχωμένα στο γήπεδο και παρά τον αποδεκατισμό της με κόκκινες κάρτες (3) θα πάρει τη νίκη με το καθαρό σκορ 1-3 και ταυτόχρονα και το προβάδισμα για την πρόκριση. Σημαντικό ρόλο στη νίκη αυτή θα παίξει κατά γενική ομολογία το γεύμα σύσφιξης με ντολμαδάκια, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη ημέρα και θα καθιερωθεί στη συνείδηση των παικτών (κυρίως των λεγόμενων «βαριών χαρτιών»), ως απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή έκβαση ενός παιχνιδιού. Στο τρίτο ημίχρονο που θα γίνει στα Κοτόπουλα του «Πόλυ» στο Μαυροβούνι το διπλό είναι σίγουρο αφού δεν υπάρχει στην Ελλάδα ή και στον Κόσμο, πιο προπονημένη ομάδα στα γεύματα σύσφιξης.

Ο δεύτερος αγώνας του πρωταθλήματος είναι με αντίπαλο την ομάδα του Αριστοτέλη εκτός έδρας και θα γίνει την Κυριακή 28-2-2010 και ώρα 11:30 π.μ. στο Καυτατζόγλειο στάδιο. Στο παιχνίδι αυτό, η ομάδα του ΔΣΓ πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε, απέναντι στην σαφώς καλύτερη ομάδα του Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης.
Στον τεράστιο αγωνιστικό χώρο του Καυτατζόγλειου σταδίου, η ομάδα μας, αν και αγωνίστηκε με ελλείψεις και με μόνες αλλαγές τους ηρωικούς πενηντάρηδες μας, άντεξε για 70 λεπτά περίπου, χωρίς να δεχτεί γκολ, χάνοντας μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. Μάλιστα αν ο φουνταριστός μας επιθετικός (Υ.Δ.Ε.Ε.Ε.ΤΑ.ΠΕ.) δεν σκεφτόταν, από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο, το τρίτο ημίχρονο στο «Bon Chateau» στο Ωραιόκαστρο και δεν είχε πατήσει πλέον τα σαράντα, θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στα αποδυτήρια προηγούμενοι στο σκορ. Αφού λοιπόν δεν συνέβη αυτό, η ομάδα του Αριστοτέλη, έχοντας πολύ περισσότερες επιλογές ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο, μας πίεσε πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ της στο 70΄ και στη συνέχεια, κι ενώ πλέον οι δυνάμεις μας, μας είχαν εγκαταλείψει, πέτυχαν άλλα δύο γκολ στο 83΄ και στο 89΄. Από τις πιο καλές στιγμές της ομάδας μας στο β΄ ημίχρονο κι ενώ το σκορ είχε γίνει 2-0 ήταν το καταπληκτικό 1-2 που έπαιξαν ο Μαυρίνιο με τον Καρατζόρτζεβιτς, με τον τελευταίο να χάνει μοναδικό τετ α τετ και την ευκαιρία να μειώσει σε 2-1 και να δώσει άλλο ενδιαφέρον στον αγώνα. Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού η αναμενόμενη "μέτρια" εμφάνιση του Μπόμπιρα, που απογοήτευσε και τους παλιούς του συμπαίκτες ("δεν είναι αυτός που ξέραμε...."), αλλά και η μεγάλη εμφάνιση του Κώστιγκα, ως κεντρικού αμυντικού και του τερματοφύλακά μας, του επονομαζόμενου «Τανάλια», που αποκόμισαν τα κολακευτικά σχόλια του εκπροσώπου της αντίπαλης ομάδας και κέρδισαν με το σπαθί τους την ανανέωση των συμβολαίων τους. Ο Κώστιγκα, μάλιστα, ως βλάχος είναι πονηρός και με διάφορα σχόλια του στο τρίτο ημίχρονο, συνέχιζε να πριονίζει συστηματικά την καρέκλα του Τεν Κάκε, που για δεύτερη φορά κοουτσάρισε την ομάδα με τηλεχειριστήριο!! Πριν τον αγώνα εμφανίσθηκε στο γήπεδο η φημισμένη παπαράτσι μαντάμ Χρυσώ και κατά την διάρκεια της προθέρμανσης τράβηξε τουλάχιστον 75 φωτογραφίες στον Μπόμπιρα, που ήταν και το πρόσωπο της αναμέτρησης, λόγω της προηγούμενης θητείας του στον Αριστοτέλη. Δεν κατέστη δυνατό όμως να τραβήσει ούτε μία φωτογραφία του κατά την διάρκεια του αγώνα, αφού ήταν "άφαντος" και κατά την λαϊκη ρήση "πέρασε και δεν ακούμπησε"!!!!

Μάρτιος – Στις 6-3-2010 η Τρόικα της Αντικατασκοπίας της ομάδας θα συλλέξει πληροφορίες για την ομάδα της Ρόδου από τον αγώνα που θα γίνει μεταξύ της Έδεσσας και της Ρόδου στο γήπεδο Ριζοχωρίου Αριδαίας.
Οι κακές καιρικές συνθήκες αναγκάζουν την ομάδα να κάνει προπονήσεις μπάσκετ στο κλειστό Γυμναστήριο του Π. Μυλοτόπου.

Ο τρίτος αγώνας του πρωταθλήματος είναι και αυτός εκτός έδρας, με αντίπαλο την ομάδα των Σερρών και θα γίνει την Κυριακή 14-3-2010 στις 12:00μ.μ. σε γήπεδο που βρίσκεται στον Αη Γιάννη Σερρών. Στον αγώνα αυτό η ομάδα μας θα περάσει σαν τρένο, διαλύοντας τα όνειρα των γηπεδούχων για διάκριση στο 26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων. Παρουσιάζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα, νίκησε κατά κράτος την αντίστοιχη ομάδα των Σερρών, αλλά και την διαιτητική διπλέτα (!!!) και πέτυχε (νομίζω) την πιο ευρεία νίκη εκτός έδρας της ιστορίας της.
Η καλή μέρα από το πρωί φάνηκε κι έτσι στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο Μπόμπιρας με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια πέτυχε το 0-1. Στη συνέχεια οι Σερραίοι, προσπάθησαν ν’ αντεπιτεθούν και εκμεταλλευόμενοι ένα ανεξήγητο εκνευρισμό των παικτών μας, που έληξε μετά την απειλή του Sailor «…ότι αν ξαναμιλήσει κανείς θα πέσει φάπα!!!..», πέτυχαν να έχουν μια ανούσια κατοχή μπάλας, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν κινδύνους στην εστία του Τανάλια. Γρήγορα όμως οι παίκτες μας συνήλθαν και ανέλαβαν και πάλι τα ηνία του αγώνα πετυχαίνοντας μάλιστα και δεύτερο γκολ με τον Καρατζόρτζεβιτς, ενώ θα μπορούσαμε, μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, να πετύχουμε και τρίτο γκολ, αν ο Παλτετσανάκης έβγαζε μια σέντρα της προκοπής στον Χάτζι, που περίμενε καρτερικά, επί ώρα, ολομόναχος μπροστά στην αντίπαλη εστία και του έδινε την ευκαιρία να σκοράρει κι αυτός επιτέλους. Ένα γκολ της ομάδας των Σερρών μόλις ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, έδωσε νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, πλην όμως η ανωτερότητα της ομάδας μας ήταν τόσο εμφανής, που παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του «άρχοντα» του αγώνα να κόβει με δήθεν οφσάιντ κάθε επίθεση που πραγματοποιούσαμε, καταφέραμε να πετύχουμε άλλα δύο γκολ με τον Μπόμπιρα και τον Παλτετσανάκη και να χάσουμε και άλλα πολλά Το τελικό 2-4 προήλθε από μία σύγχυση που προκλήθηκε στην άμυνα μας και από μία κόντρα η μπάλα κατέληξε στον σκόρερ των Σερρών. Το παιχνίδι τελείωσε επτά λεπτά νωρίτερα, καθώς ο αόρατος δεύτερος βοηθός διαιτητή, που ήταν αρμόδιος για τον έλεγχο της περιοχής της επίθεσής μας στο δεύτερο ημίχρονο, υπέστη τενοντίτιδα στο δεξί του ώμο, λόγω του συνεχούς ανεβοκατεβάσματος της σημαίας, ο δε «άρχοντας» του αγώνα βιαζόταν για το τρίτο ημίχρονο, καθώς ήθελε ν’ απολαύσει τους μεζέδες και τον άνθρωπο ορχήστρα του ταβερνείου «Απόλαυση» στον Αη Γιάννη Σερρών. Μετά την λήξη του παιχνιδιού και μέχρι σήμερα ένα καυτό ερώτημα βασανίζει τις σκέψεις του Παλτετσανάκη «μήπως είναι αλήτες;»

Απρίλιος – Στις 7-4-2010 πραγματοποιήθηκε η πρώτη εκτός έδρας (ever) προπόνηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΔΣΓ στο γήπεδο του Λουτρακίου Αλμωπίας.

Το πρόγραμμα εκτός από προπόνηση περιλάμβανε λουτρά (το πριμ της νίκης με τις Σέρρες, ακόμη το χρωστάει ο Πρόεδρος κι έρχονται κι εκλογές!!), καθώς και γεύμα σύσφιξης σε ταβερνείο των Προμάχων, που είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορούν ορισμένοι (σχεδόν όλοι) να μπουν στα αυτοκίνητα της επιστροφής και ν’ αντιμετωπίσουν διαταραχές στον βραδινό τους ύπνο, ενώ οι παρεβρισκόμενοι διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι τις ικανότητες mentalist του Στόγιαν (πρώην Γιώτη του Γυροπώλη), ο οποίος εξαφάνισε μπροστά στα μάτια όλων ένα σουβλί 40 εκ!!.
Ο τέταρτος αγώνας του πρωταθλήματος είναι με αντίπαλο την ομάδα της Έδεσσας, εντός έδρας, στις 17-4-2010 στο γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου με ώρα έναρξης 11:30π.μ.. Στον αγώνα αυτό η ομάδα του ΔΣΓ, έχοντας άμυνα που ήξερε τουλάχιστον 500 κιλά (Τανάλιας 120 kg + Μανουέλ 98 kg + Μικρός Κουμπάρος 103 kg + Μεγάλος Κουμπάρος 100 kg + Κώστιγκα 85kg + Χριστιάνο 75 kg) μπάλα, χωρίς να πιάσει εξαιρετική απόδοση, παίζοντας όμως καλό και στρωτό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, κέρδισε πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, την αντίστοιχη της Έδεσσας με σκορ 3-2 και γιόρτασε στο τρίτο ημίχρονο με τηγανιτό κοτόπουλο στην Λάκκα.

Ο πέμπτος αγώνας του πρωταθλήματος είναι με αντίπαλο την ομάδα της Ρόδου, εκτός έδρας, στο γήπεδο της Κοσκινούς στη Ρόδο, στις 24-4-2010.
Στον αγώνα αυτό η ομάδα μας πήγαινε για δύο αποτελέσματα (νίκη και ισοπαλία), αλλά κατέβηκε στο Σμαραγδένιο Νησί με πολλές ελλείψεις, ενώ δύο ώρες πριν τον αγώνα οι παίκτες πραγματοποίησαν πορεία 6 χλμ στα σοκάκια και τους δρόμους της πόλης (παλαιάς και νέας) της Ρόδου.
Καίτοι ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και παίζοντας σχεδόν άριστα από άποψη τακτικής στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στην Ρόδο, που θα της έδινε από τον αγώνα εκείνο την πρόκριση στην επόμενη φάση και ηττήθηκε με σκορ 3-1. Οι παίκτες μας μπήκαν ψυχωμένα στο γήπεδο και στο πρώτο ημίχρονο και με την τακτική Φερνάντο Σάντος, που εφάρμοσε ο Τεν Κάκε, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Ρόδου ν’ απειλήσει την εστία μας, ενώ αντίθετα η ομάδα μας ήταν κίνδυνος – θάνατος στις φαρμακερές αντεπιθέσεις που εξαπέλυε και σε μία από αυτές ευτύχησε να προηγηθεί στο 35΄ με ωραίο πλασέ του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Μπόμπιρα.

Στην επανάληψη οι Ροδίτες μπήκαν αποφασισμένοι να τα παίξουν όλα για όλα, καθώς το αποτέλεσμα του 0-1 ήταν καταδικαστικό γι’ αυτούς και εκμεταλλευόμενοι και το βαρυστομάχιασμα ομάδας παικτών μας από το sold out που πραγματοποίησε στο «Παγωταντζίδικο» δύο ώρες πριν τον αγώνα (κυρίως του Μπόμπιρα

, ο οποίος σε κάποια στιγμή και κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν άντεξε και ξάπλωσε στο συνθετικό χλοοτάπητα, μήπως και χωνέψει...), από το πρώτο λεπτό άσκησαν φοβερή πίεση στην ομάδα μας, όμως ο Τανάλιας δεν φαινόταν διατεθειμένος να τους κάνει το χατίρι. Όμως, όπως συνήθως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις, περίπου στο 55΄ ο Διαιτητής – Τραγουδιστής καθάρισε τη μπουγάδα σε μία φάση, που ο βοηθός διαιτητή υπέδειξε οφσάιντ, αυτός (ο διαιτητής) «πήρε πάνω του την φάση» κι έδειξε σέντρα. Μετά από λίγα λεπτά έγινε και το 2-1. Στη συνέχεια η ομάδα μας ανέλαβε τον έλεγχο του παιχνιδιού πιέζοντας για να ισοφαρίσει, όμως στην πιο μεγάλη της ευκαιρία ο Sailor ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει σε μοναδικό τετ α τετ, έχασε την αυτοσυγκέντρωσή του, προσπαθώντας να σχεδιάσει τον πανυγηρισμό που θα έκανε και έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ. Η φάση αυτή εκτός ότι τον έριξε σωματικά (ξάπλωσε και έκανε ένα πεντάλεπτο να σηκωθεί), τον έριξε και ψυχολογικά, καθώς ενώ ήταν από τους κορυφαίους της αντεπίθεσης για την ισοφάριση, η απόδοσή του έπεσε κατακόρυφα. Έτσι σε μία αντεπίθεση της ομάδας της Ρόδου κι ενώ ο Κώστιγκα προσπαθούσε να τακτοποιήσει τον «φουρτζέ» του, η μπάλα πέρασε από δίπλα του και κατέληξε στον επιθετικό της ομάδας της Ρόδου, ο οποίος εντελώς μόνος του με τον Τανάλια, δεν δυσκολεύτηκε να τον πλασάρει περνώντας την μπάλα από πάνω και γράφοντας το 3-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.
Στο τρίτο ημίχρονο, που έγινε στην φημισμένη ψαροταβέρνα "ΑΛΕΞΗΣ" η ομάδα της Ρόδου

βράβευσε τον Τεν Κάκε, κάθως έστησε το ματς αριστοτεχνικά και πήρε από το στοίχημα τα λεφτά που ήθελε με μεγάλη απόδοση, αφού το είχε παίξει διπλό ημίχρονο, άσο τελικό και over!! Για πρώτη φορά εκείνη την ημέρα και παρά την απουσία του ΥΔΕΕΕΤΑΠΕ, κ. Παλτετσανάκη, ο οποίος μάλλον κάτι ήξερε και δεν ήρθε, η ομάδα έπαιξε και τέταρτο ημίχρονο, καθώς μετά την ψαροταβέρνα "ΑΛΕΞΗΣ" επισκέφθηκε σύσσωμη

γνωστό γυράδικο της νέας πόλης και συμπληρωσε τις ελλείψεις που παρουσιάσθηκαν στην στομαχική κοιλότητα.
Κατά την επιστροφή της ομάδας και στο αεροδρόμιο ο Κώστιγκα βρήκε την ευκαιρία να σκάψει εκ νέου τον λάκκο του Τεν Κάκε, προσεγγίζοντας προκειμένου ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έναν προπονητή επιπέδου Superlegue. Η Διοίκηση της ομάδας, όμως δεν έπεσε στην παγίδα, καθώς θεώρησε ότι με τον Τεν Κάκε εκτός από προπονητή έχει και ξεναγό και αποφάσισε να συνεχίσει την πορεία της με τον ίδιο προπονητή, δηλώνοντας την στήριξή της στο πρόσωπό του!!

Μάιος - Ο έκτος αγώνας του πρωταθλήματος είναι με αντίπαλο την ομάδα των Σερρών, εντός έδρας, στις 5-5-2010, στο γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου με ώρα έναρξης 4:00μμ. Ο αγώνας αυτός δεν θα γίνει τελικά, καθώς η ομάδα των Σερρών δεν θα προσέλθει στο γήπεδο και θα κλείσει το φύλλο αγώνα με σκορ 2-0 υπέρ μας.
Ο έβδομος αγώνας του πρωταθλήματος είναι με αντίπαλο την ομάδα των Ρόδου, εντός έδρας, στις 8-5-2010 στο γήπεδο του Νέου Μυλοτόπου. Στο πιο σημαντικό ίσως παιχνίδι των τελευταίων ετών, η ομάδα του ΔΣΓ έχοντας την μέγιστη δυνατή συσπείρωση από τα μέλη και τους φίλους της, πέτυχε τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Ρόδου με το ευρύ σκορ 3-0, που έδωσε στην ομάδα μας και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο παιχνίδι αυτό, η ομάδα μας γνωρίζοντας ότι ήθελε μόνο τη νίκη για να ελπίζει στην πρόκριση, μπήκε με πολύ άγχος, περιοριζόμενη σε μία ανούσια πρωτοβουλία των κινήσεων, καθώς η Ρόδος βολευόταν και με το αποτέλεσμα της ισοπαλίας. Στην μέτρια εικόνα του πρώτου ημιχρόνου συνετέλεσε η απουσία του Τεν Κάκε, ο οποίος έστειλε με sms την σύνθεση της ομάδας, καθώς και ο τραυματισμός του Καρατζόρτζεβιτς στα πρώτα λεπτά παιχνιδιού. Στην ανάπαυλα ο Τεν Κάκε, ο οποίος στο μεταξύ είχε έρθει, έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες προς τους παίκτες και αυτοί μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι να πάρουν τη μεγάλη νίκη. Έτσι από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ασκήσαμε έντονη πίεση στην ομάδα της Ρόδου, η οποία δεν μπορούσε να περάσει την μεσαία γραμμή. Με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, ως αλλαγή, του Ασώτου Μιτόσεβιτς η πίεση προς την αμυντική γραμμή της Ρόδου αυξήθηκε, καθώς είχαμε ακόμη μία επιθετική επιλογή και σε ταχύτητα και στο ψηλό παιχνίδι και αφού χάθηκε μία ανεπανάληπτη ευκαιρία με διπλό δοκάρι από σέντρα – σουτ του Μανουέλ και κεφαλιά εξ επαφής του Ασώτου Μιτόσεβιτς, ήρθε το πρώτο γκολ για την ομάδα μας, στην μοναδική φορά που προωθήθηκε στην επίθεση ο Κώστιγκα, ο οποίος τινάζοντας παραπλανητικά τον φουρτζέ του προς τα πάνω δημιούργησε σύγχυση στον αμυντικό της Ρόδου, που με μια στραβοκλωτσιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το γκολ αυτό αποδιοργάνωσε την αμυντική γραμμή της Ρόδου και στα επόμενα λεπτά χάθηκαν νέες ευκαιρίες από την ομάδα του ΔΣΓ, που πέτυχε το δεύτερο γκολ με τον Άσωτο Μιτόσεβιτς. Το τρίτο γκολ και πιο όμορφο γκολ πέτυχε ο Κούλιο στην πρώτη εμφάνιση του για το 2010 και προήλθε από μία εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, δουλεμένη στην προπόνηση, άσχετα από το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές της δεν είχαν και πολλές συμμετοχές στις προπονήσεις!!!
Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή, βρήκε τους παίκτες και φίλους της ομάδας να πανηγυρίζουν την μεγάλη νίκη.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού 1) η μαζική προσέλευση των παικτών και φίλων της ομάδας, ασχέτως από τη δυνατότητά τους ν’ αγωνισθούν, 2) αν και πετύχαμε τρία γκολ δεν σκόραρε ο Μπόμπιρας και 3) η πρόβλεψη του Τεν Κάκε όταν το σκορ έγινε 1-0, ότι παιχνίδι θα τελειώσει 3-0 (Μάλλον το είχε παίξει over)!!
Μετά το παιχνίδι ακολούθησε φιέστα που περιλάμβανε και απονομή κυπέλλου (η παγοθήκη με τις μπύρες) στην ταβέρνα «Αμέθυστος», όπου και αποφασίσθηκε να γιορτασθεί η πρόκριση με μπαρμπεκιου στην εξοχή από όλα τα μέλη και φίλους της ομάδας με τις οικογένειες τους.
Η τελική βαθμολογία του Β΄ Ομίλου διαμορφώθηκε ως εξής:




Στις 15-5-2010 με μοναδικό αντίπαλο τον χειμωνιάτικο καιρό, καθώς τα χιλιοστά βροχής έκαναν ρεκόρ δεκαετίας, πραγματοποιήθηκε το πρώτο μπαρμπεκιου της ομάδας του ΔΣΓ, στις εγκαταστάσεις του ΕΟΣ Γιαννιτσών (πρώην ΠΟΟΓ), στο Ελευθεροχώρι Γιαννιτσών.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες τα μέλη και οι φίλοι της ομάδας παρουσιάσθηκαν με ιδιαίτερη φρεσκάδα και όρεξη πάνω από τις ψησταριές και σχάρες, όπου ο Τανάλιας έδειξε ότι δεν στραγγαλίζει μόνο τα σουτ των αντιπάλων μας, αλλά και παντός είδους ψητά που κυκλοφορούν, ενώ ο Στόγιαν (Γιώτης) απέδειξε ότι στο τύλιγμα της πίτας, δεν έχει μόνο το όνομα, αλλά και τη χάρη του συνονόματου γυράδικου στην Μπότσαρη (Κ. Τούμπα).
Ευτυχώς, πάντως που υπήρχε σκέπαστρο, όχι τόσο για την προστασία από την βροχή, όσο για τις αδιάκριτες δορυφόρικες κάμερες του ΔΝΤ, που θα ήλεγχαν το μέγεθος της σπατάλης (η αναλογία κιλού κρέατος προς άτομο ήταν 1:1). Κορυφαίο στιγμιότυπο της ημέρας το δάκρυ-πίδακας του λουκάνικου Κάτω Τζουμαγιάς, όταν βρισκόταν πάνω στα πυρακτωμένα κάρβουνα, γεγονός που προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στους παρευρισκομένους.
Στις 17-5-2010 και ώρα 12:30μ.μ. πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα η κλήρωση για την ημιτελική φάση και ήταν η χειρότερη δυνατή, καθώς η κληρωτίδα έστειλε στο δρόμο μας για την πρόκριση στα τελικά της Πάτρας, τον «Σόλων», που στο περσινό πρωτάθλημα στην τελική φάση, αποκλείστηκε στον ημιτελικό από τον Αριστοτέλη στα πέναλντι, ενώ στο προπέρσινο πρωτάθλημα στα τελικά της Ξάνθης, αναδείχτηκε πρωταθλήτρια.

Την Τρίτη 25 Μαΐου 2010 και ώρα 3:30 μ.μ., στο γήπεδο Νέας Τραπεζούντας (Τσαλί) Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε ο πρώτος διεθνής φιλικός αγώνας μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών και της ομάδας Δικηγόρων της Πολιτείας Παρανά της Βραζιλίας (OAB PARANA BRASIL) . Το στιγμιότυπο της ημέρας συνέβη πριν την έναρξη του αγώνα, όταν πρώτος (ως συνήθως) έφτασε στο γήπεδο ο Μαυρίνιο. Κατά την στιγμή της άφιξής του συνάντησε καθισμένους κάτω από μια σκιά μια πενταμελή ομάδα από ανθρώπους με μαύρισμα που παρέπεμπε στην Κόπα Καμπάνα. Λογικά σκεπτόμενος υποθέτει πως πρόκειται για τους βραζιλιάνους συναδέλφους μας και θέλοντας να τους καλωσορίσει, αναφωνεί προς το μέρος τους «brasil;;» και αυτοί αυθόρμητα του απαντάνε «Γκουμέντσα»!!! Πριν από την έναρξη του αγώνα ο Τεν Κάκε παρακολουθούσε με ενδιαφέρον το πρόγραμμα προθέρμανσης, που εφάρμοσε ο αντίπαλος προπονητής και μάλιστα ζήτησε από τον εικονολήπτη της «PELLA TV» να το μαγνητοσκοπήσει.
Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι και το δικό μας πρόγραμμα προθέρμανσης, όπως και η εκτέλεσή του από τους παίκτες μας, προκάλεσαν τρόμο και ανησυχία στους αντιπάλους μας, με αποτέλεσμα να καταφύγουν στη βοήθεια του Θεού, με πεντάλεπτη ομαδική προσευχή πριν από την έναρξη του αγώνα. Στον αγώνα η αντίπαλη ομάδα, εκμεταλλευόμενη τις βραζιλιάνικες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στο γήπεδο, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 30ο C και τους ήχους των τυμπάνων των «αδελφών» τους από την Γουμένισσα να τους εμψυχώνουν, πήραν τη νίκη με 4-1, με τον Κομαντάντε, που μετά την αποχώρηση του Τεν Κάκε, ανέλαβε χρέη προπονητή, να διαχειρίζεται με μαεστρία το βάθος του πάγκου και να βάζει να παίξουν όλους όσους μιλούσαν ελληνικά!!!

Ιούνιος – Ο όγδοος και τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος είναι με αντίπαλο την ομάδα του Σόλωνα Αθηνών, εντός έδρας, στις 12-6-2010, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. Η ομάδα του ΔΣΓ έχει ως στόχο την νίκη και το καλό αποτέλεσμα, που θα τις δώσει ελπίδες για την πρόκριση στα τελικά. Με συνθήκες καύσωνα, καθώς η θερμοκρασία υπό σκιά έφθανε τους 32ο C, η ομάδα μας αντιμετώπισε ως ίσος προς ίσο το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και για 65΄ έδειξε ότι μπορεί να πετύχει μία μεγάλη νίκη. Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει ως σημαντική απουσία του Τανάλια, ο οποίος βρισκόταν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και τον Χριστιάνο να παίζει, ως τερματοφύλακας, για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι. Μέχρι το 35΄ η ομάδα μας, στημένη άριστα από τον Τεν Κάκε, ο οποίος είχε μελετήσει καλά στο βίντεο τα ατού των αντιπάλων (είναι χαρακτηριστικό ότι τους γνώριζε όλους με τα μικρά τους ονόματα), φαινόταν να ελέγχει το παιχνίδι, καλύπτοντας αμυντικά όλους τους χώρους, ενώ στην επίθεση επιχειρούσε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο και να χτυπήσει στην κόντρα ή με κάποια στημένη φάση. Σε μία από αυτές, έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Μπόμπιρας παίζοντας άριστα με τον Κώστιγκα, γνωστό και ως Ριτζ Φόρεστερ, την κομπίνα του «άσε θα το χτυπήσω εγώ!!!», με πολύ καλή εκτέλεση αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του, πετυχαίνοντας το 1-0. Από το σημείο αυτό και μέχρι την λήξη του ημιχρόνου η ομάδα του Σόλωνα, που μέχρι τότε δεν είχε κάνει αισθητή την παρουσία της στο γήπεδο, άρχισε να πιέζει λίγο περισσότερο, χωρίς όμως ν’ ανησυχήσει ιδιαίτερα τον Χριστιάνο, ο οποίος έδειξε αυτοπεποίθηση και σιγουριά σε όλες τις κινήσεις και επεμβάσεις του. Στην επανάληψη οι παίκτες του Σόλωνα, έχοντας περισσότερες δυνάμεις και μαθημένοι στις μεγάλες ζέστες, καθότι πιο νότιοι, πίεσαν για την ισοφάριση και την πέτυχαν τελικά σε μία αναμπουμπούλα, που δημιουργήθηκε στην περιοχή μας, έπειτα από μία ψηλοκρεμαστή σέντρα – σουτ, όπου ο Χριστιάνο αρχικά και στη συνέχεια οι αμυντικοί μας δεν κατάφεραν ν’ απομακρύνουν την μπάλα, που κινούνταν πάνω στην γραμμή και με κοντινό πλάσε ο παίκτης του Σόλωνα εκτέλεσε τον Χριστιάνο, που ήταν ανήμπορος να αντιδράσει, αφού δεν έβλεπε την τύφλα του, με τα γυαλιά του να έχουν διασκορπιστεί στο φρεσκοκουρεμένο χόρτο του γηπέδου. Σχεδόν αμέσως έγινε το 1-2 σε μία φάση που, υπό φυσιολογικές συνθήκες, δεν ήταν επικίνδυνη, καθώς επρόκειτο για αδύναμη σέντρα σχεδόν πάνω από την γραμμή του άουτ, που όμως αιφνιδίασε τον Κώστιγκα-Ρίτζ Φόρεστερ, που την στιγμή εκείνη βρισκόταν στο πρώτο δοκάρι και τακτοποιούσε τον φουρτζέ του και με άτσαλη απόκρουση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Χριστιάνο. Από το σημείο εκείνο και μετά η ομάδα προσπάθησε ν’ αντιδράσει και έφτασε κοντά στην ισοφάριση και πάλι με φάουλ του Δεσποτό, που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στη συνέχεια η ομάδα του Σόλωνα πέτυχε το 1-3 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, καθώς οι παίκτες μας δεν είχαν ούτε τον χρόνο, ούτε τη δύναμη, ούτε και το κουράγιο να κάνουν κάτι καλύτερο. Το σκορ και η υπερβολική ζέστη, που επικρατούσε την περίοδο εκείνη, έγιναν η αιτία να μην ταξιδέψει η ομάδα στην Αθήνα για τον επαναληπτικό κι έτσι τελείωσε τους επίσημους αγώνες της με τον αγώνα αυτό. Στο παιχνίδι αυτό ακούστηκε για πρώτη φορά από τα ηχεία του Undersound ο ύμνος της ομάδας, το ρεφρέν του οποίου θα αποτελέσει και την ηλεκτρονική διεύθυνση του μετέπειτα δημιουργηθέντος ιστολογίου της ομάδας.
Στις 30-6-2010 πραγματοποιήθηκε η τελευταία (41η) προπόνηση της περιόδου 2009-10 με την ομάδα να κάνει ρεκόρ προπονήσεων για μια περίοδο, καθώς πέρα από τις σαρανταμία (41) προπονήσεις ποδοσφαίρου, έγιναν πέντε (5) φιλικοί αγώνες, αλλά και έξι (6) προπονήσεις μπάσκετ.

Ιούλιος – Η ομάδα δεν θα πάρει μέρος στο Τουρνουά «Ευ Αγωνίζεσθαι», που θα διεξαχθεί στην Πάτρα, παράλληλα με τους αγώνες της Τελικής Φάσης και οι παίκτες πλέον ξεκινούν τις καλοκαιρινές διακοπές.

Αύγουστος – Οι παίκτες συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα καλοκαιρινά μπάνια τους, ενώ συγκροτείται τμήμα Μαραθωνίου, που προετοιμάζεται για την συμμετοχή του στον Δρόμο Θυσίας 2010.

Σεπτέμβριος – Στις 11-9-2010 η ομάδα χωρίζεται σε τρία στρατόπεδα, με το πρώτο να συμμετέχει στο Δρόμο Θυσίας 2010, το δεύτερο να ψήνει σουβλάκια στις Γιορτές Παλιάς Πόλης στην Ξάνθη και το τρίτο να παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Στις 15-9-2010, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, ξεκινάει τις προπονήσεις της, η ομάδα ποδοσφαίρου του ΔΣΓ, έχοντας θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο υψηλούς στόχους, καθώς τον Ιούλιο του 2011, θέλει να επισκεφθεί σύσσωμη την Παμβώτιδα Λίμνη. Με εντυπωσιακή συμμετοχή παικτών, που θα ζήλευαν πολλές ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, πραγματοποιήθηκε, στο Μάγγα’ς Stadium στον Πενταπλάτανο, η πρώτη προπόνηση της ομάδας του ΔΣΓ για την αγωνιστική περίοδο 2010-11. Παρά την αυξημένη θερμοκρασία, που έφτανε τους 29ο, οι παίκτες που συμμετείχαν στην προπόνηση έδειξαν ιδιαίτερο ζήλο, κάνοντας τον τότε προπονητή της ομάδας, Τεν Κάκε, που παρακολούθησε από το βίντεο την προπόνηση, να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Οκτώβριος – Οι άσχημες καιρικές συνθήκες (συνεχής βροχόπτωση) αποτελούν εμπόδιο στις προπονήσεις της ομάδας κι έτσι στο τέλος του μήνα όταν και ο καιρός θα βελτιωθεί αποφασίζεται ο αριθμός τους να διπλασιασθεί και γίνονται πλέον δύο φορές την εβδομάδα.
Στις 22-10-2010, λόγω της συνεχιζόμενης απουσίας από τις προπονήσεις του Τεν Κάκε, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα μπει στο χειρουργείο, ο Κώστιγκα αναλαμβάνει αυτοβούλως χρέη υπηρεσιακού προπονητή και δείχνει από την αρχή ότι είναι λάτρης της πειθαρχίας.
Στις 27-10-2010, στο γήπεδο του Παλαιού Μυλοτόπου, πραγματοποιείται, κάτω από συνεχή βροχή, ο πρώτος φιλικός αγώνας για την περίοδο 2010-2011, με αντίπαλο τη Δόξα Παλαιού Μυλοτόπου και το τελικό σκορ να είναι 2-2.

Νοέμβριος – Στις 5-11-2010, πραγματοποιήθηκε το δεύτερο φιλικό για την περίοδο 2010-2011 με αντίπαλο και πάλι τη Δόξα Παλαιού Μυλοτόπου. Το συγκρότημα του Κώστιγκα, με δεδομένες τις απουσίες παικτών κλειδιά, λόγω των αυτοδιοικητικών εκλογών, υπέστη την πρώτη του ήττα για φέτος με σκορ 3-2.
Στις 10-11-2010 άρχισαν τα πρώτα προβλήματα του Υπηρεσιακού Προπονητή με ορισμένους παίκτες, καθώς κατά την διάρκεια της προπόνησης μια ομάδα παικτών άσκησε πρόταση μομφής σε βάρος του, με αφορμή το άσχημο αποτέλεσμα στον φιλικό αγώνα, η αληθινή αιτία όμως ήταν το έντονο πρόγραμμα προπόνησης, ενώ δεν έλειψαν και τα ειρωνικά σχόλια του τύπου «..που τις βρήκε αυτές τις ασκήσεις;…», «…πότε αποθεραπεύεται ο Τεν Κάκε;….», «…ας κάνουμε έναν τελευταίο γύρο μαζί του, ούτως ή άλλως είναι ο τελευταίος του…».
Στις 17-11-2010, στο τρίτο φιλικό παιχνίδι της περιόδου 2010-11, που έγινε στο βοηθητικό γήπεδο της Νέας Τραπεζούντας, με αντίπαλο την ομάδα του «Πατριαρχείου» η ομάδα του ΔΣΓ υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της (1-0), αν και αυτή τη φορά ήταν υπερπλήρης, καθώς παρουσιάσθηκαν στο γήπεδο 18 ετοιμοπόλεμοι παίκτες. Η αμφισβήτηση του υπηρεσιακού προπονητή αρχίζει να φουντώνει, η διοίκηση της ομάδας όμως, λόγω και της οικονομικής ασφυξίας δεν προχωρεί σε καμία αλλαγή. Η παραμονή του Κώστιγκα στη θέση του προπονητή δεν αρέσει καθόλου στις βεντέτες της ομάδας, που με επικεφαλής τον Μπόμπιρα απουσιάζουν από τις προπονήσεις προβάλλοντας αστείες δικαιολογίες του τύπου «…πιάστηκε ξαφνικά η πλάτη μου…» ή «…γέμισαν ψύλλους τα ρούχα της προπόνησης!!!!;;;;;…» κλπ.

Δεκέμβριος – Στις 1-12-2010, στο τέταρτο φιλικό παιχνίδι της περιόδου 2010-11, που έγινε στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, με αντίπαλο την ομάδα την ομάδα των παλαιμάχων της Αναγέννησης Γιαννιτσών η ομάδα εμφανίσθηκε διπρόσωπη. Στο α΄ ημίχρονο, όπου ο ρυθμός ήταν συρτός στα τρία, η ομάδα μας εμφανίσθηκε κατώτερη του αναμενόμενου και καθώς το χορό αυτό τον ήξεραν καλύτερα οι αντίπαλοι, το 2-0 ήταν ένα απόλυτα φυσιολογικό σκορ για το ημίχρονο. Στην επανάληψη ο ρυθμός άλλαξε και γύρισε σε Πεντοζάλη και με την προσθήκη του πόντιου φορ Kill Bill έγινε Πυρρίχειος (ποντιακός πολεμικός χορός) και όπως ήταν επόμενο το σκορ ανατράπηκε κι έγινε 2-3. Έπειτα από τη νίκη αυτή, ο Κώστιγκα, πήρε παράταση ζωής και τελικά έκανε Χριστούγεννα στον πάγκο της ομάδας.
Στις 14-12-2010 πραγματοποιήθηκε μία από τις πιο περιπετειώδης προπονήσεις της ομάδας του ΔΣΓ. Στην προπόνηση εκείνη φάνηκε ξεκάθαρα ότι η ομάδα είναι χωρισμένη σε τουλάχιστον τρία στρατόπεδα, τα Κωστιγκόσκυλα, τα ΤενΚακόσκυλα και τους … μετριοπαθείς, με τους επικεφαλής των δύο πρώτων στρατοπέδων να δίνουν αργότερα ομηρικές μάχες στην αρένα του ιστολογίου της ομάδας.
Στις 15-12-2010 σε γεύμα σύσφιξης στις Αμπελειές γεννιέται η ιδέα της δημιουργίας ιστολογίου της ομάδας μας και το πρωί της επόμενης ημέρας είναι γεγονός, με το ρεφρέν του ύμνου της ομάδας ν’ αποτελεί την ηλεκτρονική του διεύθυνση.
Μέχρι και τις γιορτές των Χριστουγέννων και παρά τις πολλές προσπάθειες του υπηρεσιακού προπονητή, δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί ομάδα που να μας αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα.


Στις 23-12-2010 και με αφορμή το έθιμο «Κόλιντα» πραγματοποιήθηκε το πρώτο χειμερινό μπαρμπεκιου με απόλυτη επιτυχία, όπου τα μέλη και οι φίλοι μας έφαγαν, ήπιαν, χόρεψαν και τραγούδησαν με την ψυχή τους.
Ήταν δε τέτοια η ευφορία της στιγμής, που ο Τανάλιας προς το τέλος της βραδιάς χοροπηδούσε σαν το κατσίκι, γεγονός που ανάγκασε τον Μαυρίνιο να αναφωνήσει: «…πρέπει πριν από κάθε αγώνα να τον ποτίζουμε για να μπορεί να πιάνει και τα ψηλά σουτ..!!!». Βέβαια αυτό δεν ίσχυε για όλους, καθώς μερικοί δεν άντεξαν στο «μυστικό όπλο» του Μαυρίνιο και στην κυριολεξία γονάτισαν!!!

18 σχόλια:

  1. εξαιρετικό κείμενο, θα πρέπει να διδάσκεται στα δημοτικά στο μάθημα "Ιστορία του τόπου μας" και να μοιραστεί σε όλα τα μέλη του ΔΣ Γιαννιτσών. Άντε, περιμένουμε πως και πως τον καζαμία του 2011..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λίγη αναμονή για να βάλουμε και τις φωτογραφίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα απ' τα καλύτερα κείμενα του hatzi88, καθώς επεξεργάστηκε πολύ προσεκτικά όλο το υλικό της χρονιάς και απέδωσε σχεδόν χωρίς καμία παράλειψη, όλα τα σημαντικότερα γεγονότα της ομάδας μας στην αγωνιστική σεζόν 2009-2010.

    Μπράβο.

    Αντικειμενικός Έλληνας φίλος,

    του "ξεχασμένου Πολωνού παρατηρητή" (καλά ο άνθρωπος εδώ και δύο μέρες δεν έχει ξεκολλήσει απ' το site... , τι βρίσκει τόσο ενδιαφέρον???, μπας και βελτιώνει απλά την ανάγνωση στα ελληνικά του?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΡΕ SAILOR, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;
    ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ "ΣΤΟΛΙΣΕΙ" ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΧΕ ΜΙΑ "ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ" ΝΑ ΠΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ "ΕΜΠΑΖΕ" ΑΠΟ ΤΟ 60΄ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΔΕΝ ΧΡΗΖΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑΣ;
    Η ΜΟΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΑΠΟ.... 100 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΧΑΧΑΧΑ)!!!!!ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολωνός Αντικειμενικός Παρατηρητής - Φίλος του Αντικειμενικού Έλληνα14 Ιανουαρίου 2011 στις 1:37 μ.μ.

    το κείμενο είναι εξαιρετικό και έγινε πολύ καλή δουλεία ειδικά στο photostory το οποίο θα εμπλουτιστεί εντος ημέρας...

    Giades σε βλέπω να γυρνάς με τα πόδια από τον Π. Μυλότοπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το κείμενο είναι όντως εξαιρετικό, θα το χαρακτήριζα ως "την καλύτερη ανάρτηση μέχρι σήμερα". Ο άνθρωπος δημιούργησε τέχνη. Μόνο ο ίδιος θα μπορέσει να ξεπεράσει τον εαυτό του, πιθανώς στον "Καζαμία 2011". Το ότι πρόκειται για τέχνη, συγχωρεί την μη αντικειμενικότητα, αν και έμμεσα αλιεύεις στοιχεία απ' τα οποία μπορείς να κάνεις και προβλέψεις (πχ, αφού δεν έβαλε γκολ μέχρι σήμερα, δεν πρόκειται να βάλει ποτέ, ειδικά στην ηλικία του.
    Θα πρότεινα, εκτός των λοιπών ιδιοτήτων με τις οποίες εμφανίζεται κατά καιρούς και το πλήθος των αρμοδιοτήτων του, να τον ανακηρύξουμε ως τον ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. Σκέφτομαι μήπως πρέπει να μπει το θέμα σε ψηφοφορία, στα πλαίσια της δημοκρατικής λειτουργίας της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σας ενημερώνω ότι το photostory της ανασκόπησης θα ανανεωθεί με επιπλέον υλικό και θα προστεθούν και κάποια νέα σχόλια, που θ' αφορούν κυρίως τον Giades, καθώς με την τακτική που ακολουθεί τον βλέπω να μην μιλάει με κανένα στην ομάδα, παρά μόνο με τον Τεν Κάκε, όταν και αν επιστρέψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον τελευταίο καιρό, ο Giades έχει γίνει η προσωποποίηση του "γλυψιματεία"... Ενώ δηλώνει Τενκακόσκυλο, φέρεται σαν το δεξί χέρι του Κώστιγκα. Όλο χαμόγελα και "ναι ναι ναι" είναι, σ' ότι πει ο Κώστιγκα.

    Ανώνυμος Πολωνός Παρητηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαντώντας στα πικρόχολα σχόλια για την ευχέρεια στο σκοράρισμα και γι’ αυτούς που δεν ξέρουν από μπάλα τους ενημερώνω ότι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές, από κάθε άλλον στην Εθνική Ελλάδας, ο παίκτης που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης στο Euro 2004 και ψηφίστηκε στην πέμπτη θέση για την «Χρυσή Μπάλα» του καλύτερου παίκτη στον Κόσμο. Ο έλληνας που ψηφίστηκε στην 48η θέση στην ψηφοφορία για τους Μεγάλους Έλληνες, ξεπερνώντας μεταξύ άλλων τον Σοφοκλή, τον Σόλωνα, τον Καζαντζίδη, τον Φίλιππο Β΄, σκόραρε το πρώτο του γκολ με την Εθνική στο 101ο παιχνίδι του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με αυτές τις στατιστικές θα μείνεις....

    Ανώνυμος αντικειμενικός παρατηρητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ συμφωνώ με το Χάτζι88..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάτι μου λέει ότι "Ζαγοράκης = hatzi88"... Ή κάνω λάθος...

    χα χα χα χα.


    Σωτήρης Νίνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ευχαριστώ τον sailor και τους ανώνυμους για τα καλά τους λόγια, όπως και τον υπεύθυνο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης για την τεχνική του υποστήριξη στην τοποθέτηση των φωτογραφιών. Σας ενημερώνω επίσης ότι κείμενο εμπλουτίσθηκε, με βάση τις φωτογραφίες, στα σημεία του αγώνα με τον Αριστοτέλη και στην εκδρομή στη Ρόδο.
    ΥΓ. Για Καζαμία δεν υπόσχομαι τίποτα, εκτός αν αποφασισθεί αποχή διαρκείας, οπότε θα έχουμε πολύ χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. chatzi, φαίνεται ότι ο Καστανίδης δουλεύει για εσένα, βλέπω να έχεις πολύ χρόνο να γράψεις..και εμείς να διαβάζουμε και να σχολιάζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προτείνω τα φάουλ έξω από την περιοχή να τα εκτελεί ο Χάτζι. Θυμάμαι ότι όταν οι βεντέτες της ομάδας με άφησαν στο 101ο παιχνίδι μου με την Εθνική να εκτελέσω εγώ το φάουλ, πέτυχα και το πρώτο μου γκολ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πρόεδρος Συνδέσμου Φιλάθλών της Ομάδος18 Ιανουαρίου 2011 στις 9:31 π.μ.

    δυστυχώς οι βεντέτες του ΔΣΓ παίζουν μόνο για τον εαυτό τους...
    φαίνεται και στο παιχνίδι άλλωστε...

    αν δεν συμμορφωθείτε δεν θα ξανά πατήσουμε στο γήπεδο και θα κάψουμε τα διαρκείας ως ένδειξη διαμαρτυρίας και συμπαράστασης στον αρχηγό της ομάδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με αυτά που σας ετοιμάζουμε θα τρέχετε και δεν θα προλαβαίνετε. Αφήστε τα ιστολόγια και τις μπάλες και στρωθείτε στη δουλεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Διαπιστώνω ότι η παρούσα ανάρτηση είναι μακράν η δημοφιλέστερη του blog. Αν την εμπλουτίσει ο υπεύθυνος δημοσιογραφικής κάλυψης με περισσότερο φωτογραφικό υλικό θα σπάσει κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή