Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ο κόσμος θέλει ίντριγκα

Από τότε που ο sailor και ο giades κάπνισαν την πίπα της Ειρήνης (μέχρι ευχές και επαίνους αντάλλαξαν!!!) και έθαψαν το τσεκούρι του πολέμου, η επισκεψιμότητα του ιστολογίου έχει πέσει κατακόρυφα και δεν το επισκέπτονται ούτε οι ανώνυμοι εξωτερικοί παρατηρητές από Κροατία, Μαλαισία και ΗΠΑ. Δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά πρέπει ν’ ανάψουν τα αίματα, τουλάχιστον μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, οπότε το ενδιαφέρον θα μετατοπισθεί στα αγωνιστικά.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος Δημοσιογράφος10 Ιανουαρίου 2011 στις 8:52 μ.μ.

    επί του πιεστηρίου:
    υπάρχει νέος προπονητής στα σκαριά πληροφορίες λένε ότι είναι από χώρα του εξωτερικού, η διοίκηση της ομάδος έχει λάβει και το προπονητικό πρόγραμμα που πρόκειται να εφαρμόσει...

    giades τρέμεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και χωρίς ίντριγκα εγώ του ρίχνω μια ματιά που και που. Μπορούμε βέβαια να το εμπλουτίζουμε πολύ περισσότερο, αρκεί ο Giotis να κοιτάξει να μοιράσει τους "κωδικούς" σε όσα μέλη το επιθυμούν, προκειμένου να μπορούν να κάνουν περισσότερα μέλη αναρτήσεις. Είπαμε παράγκα παράγκα, αλλά το ιστολόγιο έχει ευθύς εξ' αρχής τη μορφή του "ανοιχτού βήματος" (τουλάχιστον για τα μέλη της ομάδας).
    Πέρα απ' την ίντριγκα βέβαια, καλό θα είναι να κοιτάξει η ομάδα, με όποιον προπονητή πορεύεται, υπηρεσιακό ή όχι, περισσότερο το αγωνιστικό μέρος. Μπήκαμε στο 2011 και σιγά σιγά οι αγωνιστικές ανάγκες θα μεγαλώσουν όσο προχωράμε στην αρχή του πρωταθλήματος. Οι απουσίες στις προπονήσεις θα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστον. Ο αριθμός των προπονήσεων να αυξηθεί στο μέγιστο δυνατό. (Με τον τρισμέγιστο για προπονητή!!!;;; Η γιορτή των φώτων τελείωσε, κι εμφάνιση του Τεν Κάκε... ακόμη...)

    Αντικειμενικός Κροάτης παρατηρητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας εμφανιστούν μερικοί μερικοί στις προπονήσεις....δεν γίνεται να είμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι όλη την ώρα.... θα έρθει ο Κάκος και δεν θα βρεί κόσμο να προπονήσει

    κύριε Παλτετσανάκη που θα γίνει η κοπή της πίτας; έχετε παραμελήσει τα καθήκοντα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή