Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

shame on you


δεν είχα σκοπό να γράφω νυχτιάτικα, όμως βγήκα από τα ρούχα μου. Αυτοί που τραυμάτισαν τον Βασίλη και κάνει δυο μήνες φυσιοθεραπεία στον ώμο, αυτοί που έβαλαν στημένο διαιτητή, ο οποίος μας αρνήθηκε δυο πέναλντι, αυτοί που είχαν δεξί μπακ που έπαιζε με τα χέρια στον ώμο του giades, αυτοί που έβαλαν γκολ οφσάιντ, αυτοί εκ των οποίων ένας βάρεσε μπουκέτο από πίσω, μπροστά στο διαιτητή, ναι, αυτοί οι ίδιοι, διαμαρτύρονται για διαιτησία.
Γιατί; επειδή λέει έδωσε ανύπαρκτο πέναλντι. Όμως το χέρι του ποδοσφαιριστή πετάχτηκε πίσω λόγω της επαφής με την μπάλα. Ο αμυντικός βρισκόταν 5 μέτρα μακριά από τον δικό μας ποδοσφαιριστή (δεν μπορείς να το πεις εξ επαφής, όσο καλοπροαίρετος να είσαι με τους συναδέλφους). Λεπτομέρεια; Ο ίδιος που το έκανε δεν διαμαρτυρήθηκε.
Ναι, λέει, όμως δεν έδωσε και οφσάιντ στο δεύτερό μας γκολ. Δεν νομίζω ότι ήταν παραπάνω οφσάιντ από το γκολ του Βόλου εκεί μέσα, όπως έφυγε από το διαιτητή εκεί, ίσως να έφυγε, εάν ήταν και εδώ. Και μετά έγινε Μοντεβίδεο. Όρμηξαν σε επόπτη και διαιτητή, εξύβρισαν και αποβλήθηκαν δύο από αυτούς κακώς, καθώς θα έπρεπε ο διαιτητής να ανεχθεί να τον αποκαλούν όπως τον αποκαλούσαν και να μην βγάλει κάρτες (δεύτερες και οι δυο, δεν έδωσε απευθείας κόκκινη). Εκεί διεκόπη το ματς για 20 λεπτά, με φωνές και βρισιές κατά του διαιτητή, ειρωνείες και χειρονομίες προς εμάς (από συναδέλφους παρακαλώ).
Παρόλο που έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι εις βάρος τους, ο άθλιος διαιτητής που ήθελε να τους σφάξει το συνέχισε και καθ' όλη τη διάρκεια είχαμε ειρωνείες κλπ, μέχρι που έληξε, οπότε επιτέθηκαν εναντίον του διαιτητή, του πέταξαν μπουκάλια, ειρωνεύτηκαν εμάς (ομαδάρα κλπ), μας αποκάλεσαν με διάφορα ονόματα (τσουτσέκια κλπ) και η ασέβεια ολοκληρώθηκε με την άρνησή τους, παρόλο που ο Πρόεδρος ο Σάκης τους παρακάλεσε τρεις φορές, να έρθουν στο τραπέζι.
Και εμείς είχαμε παράπονα μέσα στο Βόλο, όπως και σε πολλά άλλα γήπεδα, όμως τιμήσαμε τους συναδέλφους, πήγαμε στο τραπέζι και περάσαμε καλά, σαν να μην είχε γίνει τίποτα.
Σήμερα δεν θα σταθώ στην εμφάνιση της ομάδας, άλλωστε αποδείξαμε με τα αποτελέσματα ότι δίκαια περάσαμε (οι Βολιώτες αφού ήταν καλύτεροι, γιατί δεν μας κέρδισαν εκεί;).
Θέλω μόνο να πω ότι καθώς βλέπω διαφόρων ειδών αντιδράσεις, ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.

31 σχόλια:

  1. Αγανακτησμένος φίλαθλος6 Ιουνίου 2011 στις 8:49 π.μ.

    Ευτυχώς υπάρχει και το βίντεο του αγώνα και θα μπορέσουν όλοι να δουν το τί συνέβη.

    Τόσα χρόνια στα γήπεδα τέτοια συμπεριφορά δεν έχω δει, από μία αμφισβητούμενη φάση, το δήθεν γκόλ οφσάιντ, να γίνει το γήπεδο ρίνγκ. Απαράδεκτη συμπεριφορά των συναδέλφων. Και θέλω να θέσω κάποια ερωτήματα:
    1) κύριοι συνάδελφοι, όσες φορές δέχεστε αμφισβητούμενο τέρμα(στην συγκεκριμένη περίπτωση το γκόλ ήταν κανονικό γιατί ο δεύτερος αρχηγός του Βόλου κάλυπτε)έτσι αντιδράτε; που είναι το αθλητικό πνεύμα.
    2) εσείς που λέτε ότι έχετε παίξει μπάλα και έχετε δει μπάλα απαντήστε στο τι συμβαίνει όταν βρίζεις κατάμουτρα τον διαιτητή αλλά και του παίκτες της αντίπαλης ομάδος; όταν απαντήσετε σε αυτή την ερώτηση πείτε μου και τί γίνεται όταν πετάς μπουκάλια στο διαιτητή.
    3) κύριοι συνάδελφοι πείτε μου αν στα τόσα χρόνια που είστε στους αγωνιστικούς χώρους έχτε δει προπονητή αντίπαλης ομάδος να παρακαλάει το διαιτητή να πάρει πίσω τις κόκκινες κάρτες(μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο αρχηγός του βόλου που ήταν μπροστά).
    4) κάνατε φασαρία ακόμα και κατά την υπογραφή του φύλλου αγώνος και ευτυχώς που ήρθε και κάποιος δικός σας και σας είπε ότι έχετε άδικο; ακόμα εκεί θα ήμασταν προσπαθώντας να σας κάνουμε να καταλάβετε τα αυτονόητα.
    5) είναι τυχαίο πως κάνατε φασαρία και στην Θεσσαλονίκη;
    6) όταν δείτε με καθαρό μυαλό το Βίντεο του αγώνα(που δεν φοβόμαστε να σας το στείλουμε) θα βρείτε το θάρρος να ζητήσετε συγνώμη που καταστρέψατε ένα παιχνίδι και προσβάλατε έναν ιστορικό θεσμό;


    Τέλος θα ήθελα να σταθώ στο παλικάρι που έπαιξε δεξί μπάκ και να του βγάλω το καπέλο και για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες(ήταν ο κορυφαίος) και για το ήθος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ακόμα και οι δικοί τους φίλαθλοι στις κερκίδες παραδέχτηκαν ότι το πέναλτι ήταν κανονικό. Τυχαίο που δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας την ώρα της απόφασης; στα 2 τελευταία γκόλ που διαμαρτύρονται για οφσαιτ όχι μόνο καλύπτουν 3 παίκτες του Βόλου αλλά περνάει και από ανάμεσα τους.
    όσο για το 2ο γκόλ που έγινε θέμα εκτός του ότι ο παίκτης ήταν σε κανονική θέση το σκόρ εκείνη την στιγμή ευνοούσε την ομάδα του Βόλου αλλά παρ' όλα αυτά οι παίκτες πήγαν να δείρουν τον διαιτητή.

    ΥΓ. 1: Συγχαρητήρια στον διαιτητή που δεν διέκοψε το παιχνίδι στο 65 λεπτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δυστυχώς αμαυρώνουν με ψέματα το σύλλογό μας στην επίσημη σελίδα του πρωταθλήματος στο facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά. Δυστυχώς για τους συναδέλφους του Βόλου, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Πάμε λοιπόν έναν-έναν:

    Κε Μπακαλιάνε,
    Με τον Μέγα Αλέξανδρο υπήρξε μια αποβολή και όχι δύο, όπως αναφέρεις ΨΕΥΔΩΣ. Μάλιστα, για να γνωρίζεις, ο συνάδελφος αναγνωρίζοντας το λάθος στη συμπεριφορά του, μας ζήτησε μετά από δυο ημέρες συγνώμη μέσω γνωστού του συναδέλφου του Συλλόγου μας.
    Αλλά και έτσι να ήταν όπως τα λες, ακόμα και αν «σφάξαμε» τον Μέγα Αλέξανδρο, οι συνάδελφοι ήρθαν στο τραπέζι και περάσαμε καλά, όπως καλά περάσαμε και στο δικό τους τραπέζι, μετά την ήττα μας στη Θεσ/κη (όπου παρεμπιπτόντως και εμείς είχαμε παράπονα). Πρέπει να ξέρεις να χάνεις με ψηλά το κεφάλι..
    Όσον αφορά στα περί 4 βαθμών, έχεις δηλαδή την απαίτηση ενώ «χτυπάμε» την πρόκριση και ενώ έχουμε καλέσει τρεις φορές τους συναδέλφους των Σερρών να έρθουν και δεν έρχονται, να μην πάρουμε το ματς στα χαρτιά; Εσύ τι θα έκανες;

    Κε Παπαγεωργίου,
    Κανένας μας δεν είχε σκυμμένο κεφάλι. Προφανώς όμως δεν μπορούσαμε να πανηγυρίζουμε όταν βρίζατε, ορμούσατε στο διαιτητή και ειρωνευόσασταν εμάς. Εάν το κάναμε, προφανώς θα δεχόμασταν επίθεση και εμείς οι ίδιοι από τους «παλικαράδες» σας.

    Κε Τσιαμήτα,
    Εάν είμαστε ανίκανοι, προφανώς θα έπρεπε να μας κερδίσετε μέσα στο Βόλο, εκεί που αν μη τι άλλο, ο διαιτητής δεν μας ευνόησε.

    Κε Λυμπερδόπουλε,
    Είμαστε αξιοπρεπέστατοι και σου επιστρέφουμε τους χαρακτηρισμούς.

    Κε Καπάτο και κ. Ρηγόπουλε και όλοι οι προηγούμενοι κ.κ.
    Διαμαρτύρεστε για τη διαιτησία και χαρακτηρίζετε το παιχνίδι παρωδία. Γιατί; επειδή λέει έδωσε ανύπαρκτο πέναλντι. Δυστυχώς για εσάς υπήρχε κάμερα και θα φανεί σε όλους ότι το πέναλντι αυτό θα το έδινε και ο προπονητής σας. Λεπτομέρεια; Ο ίδιος που το έκανε δεν διαμαρτυρήθηκε.
    Ναι, λέει, όμως δεν έδωσε και οφσάιντ στο δεύτερό μας γκολ. Προφανώς δεν είδατε ότι ο ποδοσφαιριστής μας καλύπτεται. Αλλά και εάν έφυγε ένα offside, ποιος μπορεί να δικαιολογήσει τα αίσχη που ακολούθησαν; επίθεση σε επόπτη και διαιτητή, βρισιές, ειρωνείες, χειρονομίες στο διαιτητικό τρίο και σε εμάς. Λοιπόν, δεν έχω δει παιχνίδι να γίνονται αυτά και να μη βγαίνουν κίτρινες (διότι με 2η κίτρινη έγιναν οι αποβολές, όχι με απευθείας κόκκινη). Λεπτομέρεια: Και στο 2-2- περνούσατε, μόνοι σας βγάλατε τα μάτια σας. 2η Λεπτομέρεια: Εάν ο διαιτητής ήταν στημένος, θα διέκοπτε εις βάρος σας το παιχνίδι στο 65ο λεπτό, όπως έπρεπε με βάση τον κανονισμό να κάνει, μετά τα αίσχη σας. Αυτός όμως συνέχισε το παιχνίδι και σας ανέχτηκε (και σας ανεχτήκαμε) μέχρι τέλους.
    Να θυμηθούμε ποιοι μιλάνε για διαιτησία; Αυτοί που στο παιχνίδι μέσα στο Βόλο τραυμάτισαν τον Λαζαρίδη με εν ψυχρώ αγκωνιές στον ώμο και κάνει δυο μήνες φυσιοθεραπεία, αυτοί που έβαλαν στημένο διαιτητή, ο οποίος μας αρνήθηκε δυο καταφανέστατα πέναλντι στο πρώτο ημίχρονο, αυτοί που είχαν δεξί μπακ που έπαιζε με τα χέρια στον ώμο του Δεσποτόπουλου, αυτοί που έβαλαν γκολ που ξεκινά από θέση offside, αυτοί εκ των οποίων ένας βάρεσε μπουκέτο στο κεφάλι από πίσω, μπροστά στο διαιτητή, ναι, αυτοί οι ίδιοι, διαμαρτύρονται για διαιτησία.
    Να δούμε και λίγο διαφορά συμπεριφοράς; Εμείς, παρά τα παράπονα που είχαμε, πήγαμε στο τραπέζι τους και περάσαμε καλά, σαν να μην έγινε τίποτα. Χθες, τους παρακαλέσαμε 3 φορές επίσημα (ο ίδιος ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας) και αρνήθηκαν.
    Λυπόμαστε για λογαριασμό σας. και επειδή οι ομορφιές σας συνεχίζονται, όπως μπαίνει στο site μας και μας αποκαλεί «ρε» και «για ποιο ήθος μιλάτε», ας έχει το θάρρος να γράφει το όνομά του.
    ΝΤΡΟΠΗ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θλίψη....
    θα επανέλθω όταν δεν θα πονάνε τα μυαλά μου, μ' αυτά που είδα κι έζησα χθες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παλιός φίλος ομάδος6 Ιουνίου 2011 στις 8:39 μ.μ.

    Είναι γεγονός ότι πέρα του Γιώτη κανείς δεν διαθέτει λογαριασμό ή ασχολείται με facebook (απ’ όσο ξέρω) καλώς ή κακώς. Εξ’ ου και το γεγονός ότι είναι ο μόνος που έγραψε την άποψή του σε αντίστοιχη σελίδα με τίτλο Pan.Prot.Pod.Dik.Sil. Δεν είναι κάποιο επίσημο site της διοργανώτριας. Και δεν εκπροσωπεί κανέναν επίσημο φορέα, πέρα απ’ το μεράκι κάποιων συναδέλφων και το ενδιαφέρον που βλέπω ότι δείχνουν για την διοργάνωση.

    Δημιουργεί όμως «εντυπώσεις» ευτυχώς ή δυστυχώς και βλέπω ότι οι συνάδελφοι του Βόλου ασχολούνται επισταμένα και με το facebook αλλά και με το συγκεκριμένο site.

    Θα παρότρυνα τον Γιώτη να μη συνεχίσει να ασχολείται, αφού η όποια αντιπαράθεση, φαίνεται αδιέξοδη και άσκοπη. Γράφεις κάτι και διαπιστώνεις πως 5-10 άτομα περιμένουν να σου απαντήσουν με τον ίδιο μονότονο ρυθμό. Οπότε φίλε Γιώτη μην ασχολείσαι παραπάνω.

    Το να πει κάποιος τη γνώμη του είναι θεμιτό, λογικό και πρέπει όλοι να το σέβονται. Καθένας μπορεί να έχει άλλη ματιά στα πράγματα. Μέχρι εκεί όμως.
    Δυστυχώς, πολλά απ’ τα σχόλια των συναδέλφων που διάβασα, περιέχουν χαρακτηρισμούς!!! κι αυτό δεν τιμάει κανέναν, πρωτίστως δε αυτόν που τους γράφει. Το να επιστρέφεις τους χαρακτηρισμούς είναι το εύκολο αλλά τελικά μήπως σε κάνει κι εσένα ίδιο μ’ αυτόν που τους γράφει; Για τις αναλήθειες που κι εγώ είδα να γράφονται σωρηδόν δε κάνω σχόλιο… (παράδειγμα αναφορά σε κόκκινες από τον συνάδελφο Bakaliano. – Άσχετο μου φάνηκε πάντως καλύτερος τερματοφύλακας από αυτόν που χρησιμοποιήθηκε στο πρώτο παιχνίδι-.)

    Διαπίστωσα επίσης πως ορισμένοι συνάδελφοι (ομάδων ανά την Ελλάδα), σπεύδουν να υπερθεματίσουν, υπέρ ή κατά, έχοντας ως εικόνα κυρίως την πλειάδα των μονότονα αρνητικών σχολίων των συναδέλφων του Βόλου και τα ελάχιστα σχόλια του Γιώτη (είπαμε, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να έχουμε λογαριασμό, ούτε στο facebook, ούτε στο twitter ή σε οποιαδήποτε άλλη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης). Πριν πιάσουν λοιπόν το πληκτρολόγιο καλό θα είναι να σκέφτονται γιατί εκτίθενται χωρίς λόγο.

    Υ.Γ. Ένα μπράβο κι από μένα στον συνάδελφο του Βόλου όνομα δε θυμάμαι, που χρησιμοποιήθηκε ως δεξί μπακ. Και για την άψογη με πάθος εμφάνισή του - κατά τη γνώμη μου ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του - και για τη συμπεριφορά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γούσιος νομίζω, του έδωσα και προσωπικά συγχαρητήρια γιατί ξεχώριζε και για την αγωνιστική του συμπεριφορά, αλλά κυρίως, για το ήθος του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παλιέ φίλε της ομάδος, έχω να δηλώσω ότι κανένα από τα σχόλια δεν αντιπροσωπεύει την δική μου γνώμη ή άποψη(η δικιά μου είναι πολύ χειρότερη και γίνεται ακόμα πιο πολύ με αυτά που βλέπω και διαβάζω). όσα σχόλια γράφτηκαν είναι η άποψη της ομάδος και γράφτηκαν μετά από την σύμφωνη γνώμη και έγκριση.

    δεν έχω κανένα πρόβλημα να δω τον αγώνα με τους Βολιώτες αλλά και να τον δούμε δεν γίνεται να τους αλλάξω τα μυαλά ούτε να τους ξεκολλήσω από αυτά που πιστεύουν.

    το ΒΙΝΤΕΟ θα σταλεί στους ενδιαφερόμενους και ΕΛΠΙΖΩ να βρούν το θάρρος και να παραδεχτούν το λάθος τους και να πάρουν πίσω τα ψέμματα και τις ανακρίβειες που έγραψαν σε όλο το διαδίκτυο. θα είναι μεγάλη τους τιμή αν το κάνουν.

    Αγωνίζομαι τόσα χρόνια σε συλλόγους και έχω κατέβει σε πρωταθλήματα πάρα πολλά και με γνωρίζουν όλοι για το ήθος μου και την σεβασμό που δείχνω σε διαιτητές και αντιπάλους. πολλές φορές το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε αλλά αυτά τα έκτροπα που είδα χθες από τους συναδέλφους του Βόλου δεν τα έχω δει πουθενά(βρισιές, χυδαιότητες και απειλές κατά του διαιτητή), ενώ προσπαθούσαμε να ηρεμήσουμε την κατάσταση. Εγώ προσωπικά έπιασα τον αρχηγό του Βόλου και του είπα να πάμε μαζί να βρούμε τον διαιτητή για αν ακυρώσει την κόκκινη κάρτα. ας με διαψεύσει κάποιος


    θέλω να κλείσω με μόνο μια ερώτηση και ας την απαντήσει όποιος βολιώτης πιστεύει ότι μπορεί να απαντήσει με ειλικρίνεια:
    "το σκόρ έγινε 2-2 με αμφισβητούμενο(κατά τα λεγόμενα του Βόλου)τρόπο. το σκόρ βόλευε τον Βόλο που μέχρι εκείνο το σημείο έπαιζε καλύτερη μπάλα. οι παίκτες του βόλου επιτέθηκαν σε διαιτητή και επόπτη και τον έβρισαν τον απείλησαν και μετά από 2 κίτρινες κάρτες αποβλήθηκαν. Ποιος φταίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. άντε και ήταν φάλτσο το σφύριγμα(που δεν ήταν)....ας μας απαντήσουν ποιος άρχισε την φασαρία.... με ένα λάθος(που δεν ήταν)σφύριγμα αρχίζουμε φασαρία; αυτό είναι το ήθος των συναδέλφων;

    ευτυχώς που υπάρχουν και τα Βίντεο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συντάσσουν λέει και καταθέτουν ένσταση. Στο πρωτάθλημα δικηγορικών συλλόγων μετέχουν πολλοί, όμως από τον όμιλο του Βόλου περνά πάντα αυτός. Εάν τυχόν η διοργανώτρια κάνει δεκτή την όποια ένσταση και επιβραβεύσει με τον τρόπο αυτό το "νταηλίκι" στους αγώνες, θα πρέπει να το σκεφτούμε ξανά εάν θα μετέχουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλαθλος του 27ου ΠΠΠΔΣ7 Ιουνίου 2011 στις 12:22 μ.μ.

    Ant. G. Bourtzis: "Πρέπει κάποια στιγμή να αντιληφθουμε ότι πρωτίστως είμαστε επιστήμονες και δευτερευόντως ποδοσφαιριστές. Όσα έζησα στα Γιαννιτσά μόνο θλίψη μου προξενούν. Γιατί να μη μπορώ να βρεθώ με τους συναδέλφους μου, με το Μάνο και το Στάθη και τα άλλα παιδιά και να ασχολούμαι με διαιτησίες, αποβολές και καυγάδες;Συνάδελφοι, πήραμε λάθος δρόμο και είναι καιρός να αναθεωρήσουμε τη φιλοσοφία μας. Τέτοια πρωταθλήματα καταρρακώνουν τις μεταξύ μας σχέσεις και δεν νομίζω ότι υπήρξε κανένας στα Γιαννιτσά που να εφυγε χαρούμενος από το γήπεδο."

    Επιτέλους μια φωνή λογική!!
    Για ανθρώπους με αυτή τη λογική, αξίζει η όποια προσπάθεια γίνεται για τη συνέχιση του θεσμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συνάδελφε Ant. G. Bourtzi, χαίρομαι για ότι έγραψες. Υποθέτω ότι μαζί σου συμφωνούν όχι μόνο ο Στάθης και ο Μανώλης, αλλά το σύνολο των συναδέλφων (χωριάτες όπως μας αποκάλεσε κάποιος συνάδελφός σου) εδώ.

    Η αντιπαράθεση και ειδικά όταν κάποιοι από τους συνάδελφους σου τη συνοδεύουν και με χαρακτηρισμούς, δε τιμάει κανέναν.
    Κατά τη γνώμη μου είναι άσκοπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το χειρότερο απ' όλα είναι ότι κάποιοι συνάδελφοι όπως ο κ. Βούρτζης ήθελαν να έρθουν στο τραπέζι και τελικά επικράτησε η "σκληροπυρηνική" άποψη, με αποτέλεσμα, μετά από όσα έγιναν, να "διακόψουμε τις διπλωματικές μας σχέσεις" και να διαπομπευτούμε, αναίσχυντα και αβάσιμα, ως σύλλογος και προσωπικότητες, στο Πανελλήνιο. Και τελικά πως μπορείς να περιμένεις να σεβαστούν εμάς, όταν δεν σέβονται τους ίδιους τους συμπαίκτες τους και τους επιβάλλουν να "κόψουν σχέσεις" με τους Γιαννιτσιώτες. πραγματικά όποιος συνάδελφος από τον Βόλο θέλει να έρθει και να φάμε και να πιούμε μαζί, είναι ευπρόσδεκτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παρατηρητής Αγ. Παρασκευής7 Ιουνίου 2011 στις 12:54 μ.μ.

    Η επισκεψιμότητα στο ιστολόγιο ανέβηκε κατά πολύ. Πλάκα πλάκα οι διαφημιστές θα χτυπήσουν την πόρτα μας οσονούπω.

    Γνώμες όπως αυτές του κυρίου Ant. G. Bourtzi όμως, φαίνονται παράταιρες. Με όσα έγραψε, θα 'πρεπε να ποντάρω ότι θα του "την πουν" οι συνάδελφοί του.

    Που ο άνθρωπος έγραψε το αυτονόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλωσορίζω τον συνάδελφο και θα μου επιτρέψει και την έκφραση "διαφημιστή" του ιστολογίου μας κύριο Καπάτο.

    Αν και τα μέλη του "Δικαιόπολη" και της ομάδας δεν διαθέτουν λογαριασμούς στο facebook και σε άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (πέρα του Γιώτη), φαίνεται ότι αυτό το ίδιο το facebook "ήρθε" μας βρήκε και μας χτύπησε τη πόρτα. "Όταν δε πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ" που λένε. Όντως αυξήθηκε κατακόρυφα η επισκεψημότητα του ιστολογίου μας όπως διάβασα και παραπάνω.
    Θα το χαρακτήριζα και δώρο, αφού πέρα του Γιώτη, κανείς δε γράφει στη σελίδα που δημιούργησαν οι συνάδελφοι ανά την Ελλάδα για το 27ο ΠΠΠΔΣ. Εδώ μπορεί όποιος θέλει, να διαβάσει και άλλα πράγματα, όχι μόνο τις μονότονες απόψεις συναδέλφων του Βόλου στο fb.

    Π ρ ο τ ρ έ π ω βέβαια,
    όλους τους επισκέπτες απ' όποια γωνιά της Ελλάδος ή του εξωτερικού κι αν μας επισκέπτονται, να μη περιοριστούν στα άρθρα που βλέπουν στη πρώτη σελίδα. Ας διαβάσουν αυτά που τους υπέδειξε ο φίλος απ’ το Βόλο και όχι μόνο.

    Να να περιηγηθούν όσο μπορούν και το επιτρέπει ο χρόνος τους σε παλαιότερες αναρτήσεις για να γνωρίσουν γενικά τα μέλη του σωματείου μας του «Δικαιόπολη» και μαζί και της ποδοσφ. ομάδας Δικ. Συλλόγου Γιαννιτσών. Τα ποικίλα (πέραν φυσικά του ποδοσφαίρου) άρθρα κι ενδιαφέροντα, τους προβληματισμούς μας ή τις διάφορες δράσεις (δεντροφύτευση, εκδηλώσεις κλπ).

    Και κακοπροαίρετος να είναι κάποιος αν έχει τα μάτια του ανοιχτά όλο και κάτι θα καταλάβει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρηγόπουλος Απόστολος. Συνάδελφοι, δεν θα ασχοληθώ με τα πέναλντι- οφσ΄λαιντ ή οτιδήποτε άλλο, που ο καθένας μπορεί να έχει διαφορετική άποψη. Το παράπονό μου είναι ότι όταν για πα΄ρδειγμα είπα στον διαιτητή "τι σφυρίζεις, αυτά μου είχες πει πριν τον αγώνα", κάτι που δεν είναι ούτε εξυβριστικό ούτε προσβλητικό η απάντησή του ήταν "δεν θα βγείτε από το γήπεδο, θα σας γαμ... έναν-έναν". Περίμενα κάποιον να έρθει και να του πει στοπ, ακόμη κι αν άδικα φωνάζουν δεν μπορεις να μιλάς έτσι , είναι φιλοξενούμενοί μας. Επίσης να πω στον saillor ότι ποτέ δεν έχουμε προκριθεί σε τελική φάση. Μας είδατε μέσα στο γήπεδό μας για τσαμπουκάδες ? Σας έβρισε κάποιος? Προσωπικά όταν έρθω στα Γιαννιτσά φυσικά και θα έρθω να σας βρω (αν το θέλετε). Αλλά θεωρώ ότι η στάση σας την Κυριακή δεν ήταν η πρέπουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. συνεχίζω να ρωτάω και να μην παίρνω απάντηση από κανένα συνάδελφο του Βόλου,
    ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΤΟ ΣΚΟΡ ΕΓΙΝΕ 2-2 ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΑΥΤΟ ΠΕΡΝΟΥΣΑΤΕ ΜΠΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΒΡΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΤΕ(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΕΝΩ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΤΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ Απόστολε,
    Προσωπικά δεν άκουσα τον διαιτητή να σας λέει ότι θα σας "...μήσει" ή κάτι παρόμοιο, αλλά είδα πολλούς από εσάς να κινούνται εναντίον του και να του πετούν μπουκάλια με νερό. Να είσαι σίγουρος ότι εάν άκουγα κάτι τέτοιο, εγώ πρώτος θα έπαιρνα το μέρος σας. Δυστυχώς όμως φαίνεται ότι εσείς επιτίθεστε εναντίον του, τουλάχιστον από εκεί που ήμουν εγώ.
    Στο γήπεδό σας θα ξέρεις πολύ καλά ότι υπήρξαν περιστατικά "τσαμπουκά", όχι από όλους, από 2-3, με χτυπήματα εκτός φάσης κλπ, τα οποία δυστυχώς, ανέχτηκε ο διαιτητής και μάλιστα οδήγησαν και σε τραυματισμό συναδέλφου.
    Όταν θα έρθεις στα Γιαννιτσά και βέβαια να επιδιώξεις να συναντηθούμε, ίσως σε πιο νηφάλια κατάσταση και με το ιατρικό του χρόνου βγει και κάτι καλό από τη συνάντηση αυτή.
    Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι στο πρωτάθλημα αυτό, όλοι μας έχουμε νιώσει αδικημένοι, περισσότερο ή λιγότερο. Εγώ όμως στα 7 χρόνια που μετέχω, δεν έχω δει τέτοια συμπεριφορά απέναντι σε διαιτητικό τρίο και συναδέλφους της άλλης ομάδας (όχι αντιπάλους). Πολύ δε περισσότερο, το διασυρμό ενός συλλόγου με πρακτικές, επέτρεψέ μου, "γκεσταπίτικες", αντικειμενικής ευθύνης όλων μας και πανελλαδικού διασυρμού. Εάν κάποιος ήταν μπροστά όταν ο διαιτητής σας αποκαλούσε όπως ισχυρίζεστε και δεν τον έβαλε στη θέση του, ΕΑΝ επαναλαμβάνω, φταίει αυτός και δεν μπορείτε να κατασυκοφαντείτε έναν σύλλογο.
    θα σου πρότεινα τέλος να μαζευτούμε 2-3 από κάθε σύλλογο, όχι ευέξαπτοι, προκειμένου να παρακολουθήσουμε το βίντεο του αγώνα. Εάν αποδειχθεί ότι η αιτία του αποκλεισμού σας ήταν ο διαιτητής (όχι τυχόν λάθος κρίση, αλλά "στήσιμο"), θα ζητήσω από τους συμπαίκτες μου να αποσυρθούμε υπέρ σας από τα τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. επίσης θα σε παρακαλούσα να στείλεις το βίντεο του πρώτου αγώνα, με δικά μας έξοδα. Το είχες υποσχεθεί και πέραν της αντιπαράθεσης, το θέλουμε για το αρχείο του συλλόγου μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ξεκινώ από το τελευταίο. Πράγματι έδωσα μια υπόσχεση που δεν κράτησα. Επειδή ξέρεις ανεβαίνω συχνά στην πόλη σας θα φροντίσω να το φέρω προσωπικά, στον φίλο μου τον Μιχάλη. Η αλήθεια είναι ότι σε κάποια φάση διαμαρτυρηθήκαμε υπερ του δέοντος. Πρόσεξες όμως πότε έγινε? Όταν καταλάβαμε, θεωρήσαμε, όπως θες μπορει κάποιος να το πει, ότι δεν είχαμε καμια ελπίδα να προκριθούμε. Επειδη, όπως είπα, έχω ιδία άποψη για τα λέγόμενα του διαιτητή μπορώ απλώς να σου πω ότι μας έσπασε τα νεύρα και δυστυχως έχω την άποψη ότι το έκανε σκοπίμως. Μας μιλούσε για εκδίκηση. Γιατί ρε παιδια τι κάναμε και αξίζαμε εκδίκιση? και πως τα λέει αυτά ένας άνθρωπος που δεν μας ξέρει?σου λέω στα ίσια , γιατί έτσι έχω μάθει να μιλάω, ότι υπάρχει η άποψη εδώ ότι κάτι του είπατε και ήταν για να πω στημένος θα πω προκατηλειμένος. Για τον τραυματισμό του συναδέλφου, είναι σαφώς λυπηρό γεγονός, αλλά έγινε πάνω στο παιχνίδι. Δεν δέχομαι επ' ουδενί ότι υπήρξε πρόθεση. Αν φτάσουμε σ' αυτό το σημείο καλύτερα να παραιτηθούμε και από δικηγόροι.Δυστυχώς αυτά που λέω για τον διαιτητή είναι ανέφικτο σχεδόν να το αποδείξω. Απλά το μόνο που μπορώ να κάνω είναι σας δώσω το λόγο μου ότι δεν λέω ψέματα. Μπορείτε να ρωτήσετε όπιον αντίπαλο έχουμε αντιμετωπίσει, ακόμη και αυτούς με τους οποίους είχαμες διαφωνίες εντός γηπέδου, αν έχω εγώ προσωπικά δημιουργήσει ποτέ οτιδήποτε. Ρηγόπουλος Απόστολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απόστολε, ενημέρωσε κάποιους δικούς σου ότι όντως έχουμε ζητήσει το βίντεο και δεν είναι ψέμα, γιατί στο fb προσβάλουν τον Στόγιο..
    Από κει και πέρα μου φαίνεται δύσκολο να πιστέψω ότι ένας άνθρωπος που δεν σας ξέρει, άρχισε να σας βρίζει και να σας απειλεί στα καλά καθούμενα και φυσικά αρνούμαι κατηγορηματικά ότι έστω και ένας από εμάς τον προκατέβαλε αρνητικά εις βάρος σας.
    Δέχομαι ότι ο τραυματισμός δεν ήταν εσκεμμένος, όμως το κακό ήταν ότι πέρασε απαρατήρητος από τον διαιτητή του αγώνα μας στο Βόλο.
    μακάρι να μιλάμε σε αυτό το ύφος και όχι με του φίλου τεο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. φίλε Απόστολε,
    για ακόμη μια φορά θα διαφωνίσω μαζί σου, από την αρχή του αγώνα και από το 5ο λεπτο συγκεκριμένα(φαίνεται στο βίντεο) αρχίσατε να διαμαρτύρεστε σε όλες τις φάσεις. ξέρεις πολύ καλά (ρώτα τον προπονητή σου και τους αμυντικούς σου) ότι το πέναλτι ήταν πέρα για πέρα καθαρό(δεν θα αναφερθώ στα άλλα γκολ που και ένα παιδάκι θα τα έβλεπε, επίσης φαίνονται στο βίντεο), στην επίμαχη φάση τρέξατε όλοι στον διαιτητή και τον βρίζατε(ρώτα τον αρχηγό σου τι του είπε) ενώ βγήκε μια κίτινη κάρτα αυτός συνέχισε σε πιο έντονο και πιο υβριστικό τόνο και βγήκε και η δεύτερη κάρτα μετά από προειδοποίηση(δεν μπορεί να το διαψεύσει γιατί ήμουν μπροστά όταν πήγα μαζί με τον αρχηγό σου να παρακαλέσουμε τον διαιτητή να ανακαλέσει), εκείνη την στιγμή ήρθε και ο άλλος αμυντικός(ένα ψηλο και αδύνατο παλικάρι)και συνέχιζε να βρίζει τον διαιτητή(ρώτησε τον αν δεν με πιστεύεις), δεν θα επεκταθώ για το τι έγινε πρίν την λήξη του αγώνα που έφευγε το ένα μπουκάλη πίσω από το άλλο και 15 άτομα έπεσαν να δείρουν το διαιτητή.

    δεν υπήρχε κανένας λόγος να χαλάσετε το παιχνίδι, θα είχατε περάσει εσείς γιατί όπως προανέφερα παιζατε πολύ καλυτερη μπάλα από εμας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

    θα παρακαλούσα να πείς τους "παλικαράδες" να μαζευτούν λίγο γιατί θα πρέπει να ανακαλέσουν όλα όσα έχουν πεί μόλις δούν το βίντεο και θα είναι κομματάκι δύσκολο γιατί έχουν εκτεθεί πάρα πολύ. τέτοια "καραγκιοζιλίκια"(συγχώρεσε με για την έκφραση, αν και δεν θα έπρεπε γιατί ήταν ένας από τους χαρακτηρισμούς που λέγατε στον διατητή και σύμφωνα με τα λεγόμενα σας δεν θα έπρεπε να τιμωρήσει) από αυτά που γράφουν ΜΕΡΙΚΟΙ για το ατομό μου και για τον σύλλογο δεν θα τα ανεχτώ.

    σε ευχαριστώ φίλε Ρηγόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πάνο, δεν είναι ανάγκη, πάντα μερικοί θα ξεφεύγουν και δεν μπορεί να είναι υπόλογος για αυτούς ο Ρηγόπουλος, ούτε να τους "μαζέψει" όπως λες. Ο καθένας ας πράξει κατά συνείδηση και ήθος. Εσύ κράτα τη ψυχραιμία σου. Στην τελική επιτέλους ανοίξαμε ένα παράθυρο διαλόγου με μια φωνή λογικής και δεν χρειάζεται να το κλείσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώτη θα σου πω τα εξής. Έχεις γράψει μέχρι και "εσεις με τον Μπέο".
    1. Τι σχέση έχουν οι δικηγόροι με τον Μπέο?
    2. Μεγάλη προσβολή για κάποιους της ομάδας μας που είναι Νίκη Βόλου.
    3. Την επόμενη φορά βρίσε τον πρόεδρο της Νίκης(Γιδόπουλος), με τις ευλογίες μου ως Ολ. Βόλου που είμαι.
    4. Μιλάς και εσύ που φοράς την μπλόυζα της ομάδας του Μπερλουσκόνι?
    Ρηγόπουλος Απόστολος
    (ετσι για να κάνουμε και λίγο χαβαλέ, έστω και τώρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ελπίζω από την όλη ιστορία να βγούμε όλοι σοφότεροι. Το θέμα ας κλείσει εδώ. Το αποτέλεσμα της ενστάσεως της ομάδος μου, μου είναι μάλλον αδιάφορο, γιατί δεν μετέχω στο πρωτάθλημα (έστω και στο πάγκο)για να κατακτήσω τίτλους αλλά για να αθληθώ και να κανω φίλους σε όλη την Ελλάδα.Δεν πρέπει σαν κλάδος να δίνουμε δικαιώματα, τουλάχιστον για τέτοια θέματα (Ωραίοι Δικηγόροι είστε μου είπε ο γιός μου τη Κυριακή το βράδυ...). Καλό καλοκαίρι σε όλους. Ant. Γ. Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φίλε Ρηγόπουλε είμαι ο Δάσκαλος. Πιστεύω πως πρέπει να δείτε το βίντεο. Θα σου πω πως έχετε εν μέρει κάποιο δίκιο για κάποια σφυρίγματα.Αλλά βρε φίλε αυτή η συμπεριφορά σας ήταν άλλο πράγμα.Μπορώ να πω ξεκινήσατε καλά. Ακόμη εμείς ήμασταν χάλια στο πρώτο. Εγώ νομίζω έχει φταίξιμο και ο προπονητής σου. Έκανε αρκετά σοβαρά λάθη.Δεν μπορείς να έχεις το σκορ με το μέρος σου και να εκνευρίζεις την ομάδα σου αντί να την έχεις ήρεμη.Εβγαζε την ομάδα μπροστά και δεν κράτησε δυνάμεις. Τέλος έβγαλε τον ΤΣΙΑΜΗΤΑ και από την στιγμή εκείνει η ομάδα έπεσε γιατί δεν υπήρχε κάποιος να κρατήσει την μπάλα.Όταν βγήκε ο Βλάχος είπε σε κάποα παιδιά από τον Βόλο (τώρα παιδιά θα σας νικήσουμε). Θα χαρώ όταν ανέβεις στα Γιαννιτσά να συναντηθούμε και να τα [πούμε όμορφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τα θερμά μου συλυπητήρια στον Μπαμπίνιο.
    Άρτι αφιχθείς από Μόναχο,διάβασα στο blog μία
    διαφορετική προσέγγιση του αγώνα.
    Συμφωνώ απόλυτα με τον sailor, να δουν τον
    αγώνα 2-3 ήρεμοι άνθρωποι και αν βρεθεί κάτι που
    να δείχνει "στήσιμο",όχι να επαναληφθεί ο αγώνας, αλλά να προκριθεί η ομάδα του Βόλου.

    Καλό είναι να παθιάζεσαι για ότι κάνεις γιατί
    έχεις καλύτερο αποτέλεσμα αλλά πρέπει να
    ξεχωρίζεις μέσα στο μυαλό σου τις αντιδράσεις σου γιατί επίσης έχεις καλύτερο αποτέλεσμα

    Περιμένουμε τους φίλους μας από τον Βόλο γιατί δεν πρέπει να ξεχνούν ότι δεν παίξαμε τρίτο ημίχρονο και σε αυτό πάντα παίζουμε καλά και ναι τους προκαλούμε.

    Άγιος Βασίλης του Βόλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Παρ’ ότι χθες πολλοί συνάδελφοι συλλυπηθήκαμε στην εκκλησία και στα κοιμητήρια τον φίλο συνάδελφο και συμπαίκτη «Μπαμπίνιο» και την Νάνσυ για τον χαμό του πατέρα τους, θέλω να του μεταφέρω και τα συλλυπητήρια όλων των συναδέλφων της ομάδας ακόμη και όσων δεν κατάφεραν να παρευρεθούν. Τους ευχόμαστε - μετά και την επίσης πρόσφατη απώλεια του αδελφού τους - να γνωρίσουν στη ζωή μόνο χαρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλε Ant. Γ. Μ.

    Χαίρομαι που βλέπω πριν απ’ όλα ότι και συνάδελφοι του Βόλου αλλά και άλλων συλλόγων επισκέπτονται τη σελίδα μας και μπορούν να πάρουν μια γεύση για το ποιοι είμαστε.
    Συμφωνώ απόλυτα με όσα έγραψες. Η λέξη «σοφότεροι» μακάρι να πιάσει τόπο σε καθέναν απ’ όσους ασχολούνται με το θεσμό. Πολύ δε περισσότερο σ’ όσους συμμετείχαν στο πρόσφατο παιχνίδι. Στο κάτω κάτω εκφράζετε αρμόδια τις διαφωνίες σας με την ένστασή σας όπως λες, που πήρε το δρόμο της.
    Και μη νομίζεις φυσικά ότι υπάρχουν συνάδελφοι που ασχέτως του αποτελέσματος ή του πια ομάδα περνάει στην επόμενη φάση, μπορούν να χαίρονται για επεισόδια.
    Βέβαια δεν σε γνωρίζω προσωπικά, αλλά διαβάζοντάς σε και βλέποντας και το βίντεο με περισσότερο «κρύο αίμα» διαπι-στώνει οποιοσδήποτε ότι η συμπεριφορά και η στάση σου (παρ’ ότι καθήμενος στον πάγκο όπως λες και όχι μέσα στον αγωνιστικό χώρο) είναι τύχη για την ομάδα σου.

    Y.Γ. Είναι αλήθεια ότι ο Αι Βασίλης των Σερρών βρήκε τον χαμένο Σερραίο (σχεδόν δίδυμο) αδελφό του στο εξωτερικό αυτές τις μέρες; Όλη η Ευρώπη ένα χωριό έγινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δάσκαλε, σίγουρα θα ανέβω, σίγουρα θα επιδιώξω να συναντήσω και εσένα και κάποια άλλα παιδία γαι τα οποία έχω καλή γνώμη.Θα ήθελα να καταλάβεις ότι κάποια στιγμή βγήκα,εκτός εαυτού όχι εξαιτίας των σφυριγμάτων αλλά της συμπεριφορλάς του διαιτητή. Είναι κάτι για το οποίο έχω προσωπική άποψη (τα βρισίδια που ακούσαμε) και δεν πρόκειται να αλλάξω γνώμη. Σίγουρα θα σου πουν οι συμπαίκτες σου ότι μετά τον αγώνα μίλησα με πολλούς από αυτούς ήρεμα. Δεν προσέβαλα κανένα στνάδελφο ποτέ, ούτε την Κυριακή. Παρόλα αυτά ντρέπομαι με τον εαυτό μου γιατί για πρώτη φορά στα πέντε χρόνια που μετέχω σ' αυτό το πρωτάθλημα βγήκα εκτός εαυτού και ενώ μπήκα στο γήπεδο για να ηρεμήσω την κατάσταση ο διαιτητής με έβρισε τόσο άσχημα που θυμάμαι (και πραγματικά τα θυμάμαι αποσπασματικά)να με κρατάει κάποιος να μην τον χτυπήσω.(μπορει κιόλας να τον έσμπρωξα). Πραγματικά πιστεύεται ότι ήρθαμε 18 άτομα , κάποιοι μελάλης ηλικείας για να δημιουργήσουμε φασαρίες ? Πολύ περισσότερο που το παιχνίδι πήγαινε καλά για εμάς. Δεν πιστεύεις ότι κάτι έγινε? Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κάποιοι θερμόαιμοι. Όλοι όμως να αντιδράσουμε? Αυτή την άποψη σχηματίσατε για εμάς στο πρώτο παιχνίδι? Και αν θέλαμε να το παίξουμε νταήδες δεν θα ήταν πιο εύκολο να το κάνουμε στην έδρα μας? Την ένσταση την κάναμε για λόγους αυτοσεβασμου και καταφερόμαστε προτίστως κατά του διαιτητή για τη συμπεριφορά του. Ζητάμε την επανάληψη του παιχνιδιού όχι την ακύρωση, γιατί θεωρούμε ότι τα αποτελέσματα πρέπει να κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Δεν με ενδιαφέρει αν θα γίνει δεκτή ή όχι (αντε να αποδείξεις ότι κάποιος σε σκυλοβρίζει)Απλά πρέπει να γίνει μάθημα (αν είναι σωστή η έκφραση) σε όλους ΜΑΣ, ώστε να βελτιώσουμε αυτό το καημένο το πρωτάθλημα.
    Φιλικά Ρηγόπουλος Απόστολος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. θα ήθελα πάντως να αναρτήσετε την ένστασή σας εδώ, ως σχόλιο, ώστε να λαμβάνουν γνώση όσοι μπαίνουν στο σάιτ μας, φίλε Αποστόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή