Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Το 1ο ραντεβού με την Ιστορία για την περίοδο 2010-11


Στα πλαίσια της 6ης (τελευταίας) αγωνιστικής της α΄ φάσης των ομίλων του 27ου Πανελληνίου Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, την Κυριακή, 5-6-2011 και ώρα 6:00μμ, η ποδοσφαιρική ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, στο γήπεδο της Νέου Μυλοτόπου.
Με νίκη στο παιχνίδι αυτό, η ομάδα του Συλλόγου μας θα προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στην τελική φάση, που θα διεξαχθεί φέτος στα Ιωάννινα το χρονικό διάστημα από 25-6-2011 μέχρι 3-7-2011.

11 σχόλια:

  1. Καλή μας επιτυχία. Με τα μυαλά στο κεφάλι όλα θα πάνε καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.
    ΥΓ:ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ;
    ΑΝ ΝΑΙ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κλέβουμε ατάκες βλέπω κύριε Χάτζη("ραντεβού με την ιστορία")..... επλίζω αυτή την φορά να βγεί γουρλίδικος ο τίτλος....



    καλή επιτυχία στην ομάδα... να ξέρετε ότι θα σας σκέφτομαι από μια παραλία της Χαλκιδικής :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Πρόεδρε (giades), έμαθαν φαίνεται ότι στα μέρη εκείνα τριγυρίζει ο Μασίστας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ανεπιβεβαίωτη φήμη3 Ιουνίου 2011 στις 1:01 μ.μ.

    Οι Βολιώτες ζήτησαν παρατηρητή γιατί έμαθαν ότι ο Πρόεδρος (giades) είναι πολύ σκληρός και δέρνει τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορούμε να ζητήσουμε παρατηρητή που να παρατηρεί τον παρατηρητή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι, βέβαια, τον Μασίστα. Η νέα διοίκηση υπό τον giades ήδη ενεργεί σχετικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ πάντως δεν παραιτούμαι και ετοιμάζω νέα ψηφοφορια κόλαφο για τον Sailor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναποφάσιστος sailor3 Ιουνίου 2011 στις 1:21 μ.μ.

    Hatzi, πρόσφερε τη μόνη χρήσιμη υπηρεσία που μπορείς..ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!
    Όσον αφορά στη νέα ψηφοφορία, εάν είναι καμιά καλή μπορεί να αλλάξω και πάλι στρατόπεδο, πχ μια ψηφοφορία του στιλ "πόσο παικταράς είναι ο sailor" θα με ικανοποιούσε και θα με οδηγούσε στο να επαναπροσδιορίσω τη στάση μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παλιός φίλος ομάδας3 Ιουνίου 2011 στις 2:08 μ.μ.

    Στηρίζω τη Χατζηδιοίκηση με τον hatzi-goal στη παράγκα όπως και δήποτε. Η συμβολή του νομίζω μαζί με του Παλτετσανάκη στη μετά Νάθαν εποχή, δεν θα πρέπει να αμφισβητείται (πόσο μάλλον από μερικούς μερικούς που παροδικά «αλλάζουν στρατόπεδα» και «σαμποτάρουν»).

    Θα κάνω και μια παρατήρηση για το θέμα που θίξατε.
    Εννοώ τα περί «παρατηρητή». Φυσικά και είναι δικαίωμα του καθενός να το ζητήσει. Με το καλό να έρθει (όχι ένας αλλά και δυο και τρεις αν είναι δυνατό) όπως έγινε πέρσι με το παιχνίδι του Σόλωνα για να διαπιστώσουν από κοντά τη φιλοξενία μας.

    Δε μπορώ όμως να μην αναφέρω και το ότι με θλίβει κομματάκι, πως η παρουσία παρατηρητή, ζητιέται στη τελευταία αγωνιστική, λες και δώσαμε λαβή για οποιοδήποτε σχόλιο… Φανερώνει το γεγονός μια ανασφάλεια ή καχυποψία των συναδέλφων αδικαιολόγητη. Πόσο μάλλον που η φιλοξενία τους ήταν καθ’ όλα άψογη και ζηλευτή κατά τη γνώμη μου στο Βόλο. Από τις καλύτερες και πρότυπο.
    Θα ‘πρεπε απλά να γνωρίζουν οι συνάδελφοι, κι αν δεν το ξέρουν ας ρώταγαν, πως η ομάδα μας παρ’ όλο που προέρχεται από έναν απ’ τους πέντε μικρότερους συλλόγους της Ελλάδας, εν τούτοις αποτελεί πρότυπο φιλοξενίας (θυμίζω τη περσινή Βραζιλιάνικη αποστολή των συναδέλφων από το Παρανά) για οποιονδήποτε έτυχε να έρθει όλα αυτά τα χρόνια στη πόλη μας. Φιλοξενία που δεν περιορίζεται μόνο στο τρίτο ημίχρονο και που φυσικά ποτέ δεν είχε να κάνει με την έκβαση των αποτελεσμάτων. Όσο θετικά ή όσο αρνητικά για μας τυχαίνει να είναι.
    Συμμετέχουμε όλα αυτά τα χρόνια απ’ το 93 και μετά ανελλιπώς, με αντιξοότητες ως γνωστόν, που κατά καιρούς έκαναν το σύνολό μας να μην είναι τόσο αξιόμαχο (τα πρώτα χρόνια). Η συμμετοχή μας όμως δεν έχει να κάνει με το ότι ντε και καλά προσβλέπουμε σε κάτι, όσο γιατί η ομάδα τυχαίνει να είναι κυρίως η προέκταση μιας όμορφης παρέας.
    Επεισόδια, έκτροπα και γεγονότα που δεν είναι άξια λόγου (από άλλες ομάδες του πρωταθλήματος), μας αφήνουν αδιάφορους και είναι φυσικά μακριά απ’ τη νοοτροπία μας. Προς γνώση.

    Τα ‘φεραν έτσι τα αποτελέσματα που (όπως στους περισσότερους φέτος ομίλους) η πρόκριση να κρίνεται σε ελάχιστα, αν όχι σε ένα παιχνίδι…
    Ε και;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φυσικά ανεκτίμητη η προσφορά του Χάτζη και του Πάλτε στην ομάδα.
    Ατόπημα των συναδέλφων τα περί παρατηρητή, αλλά στο χέρι μας είναι να δώσουμε απάντηση στο γήπεδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή