Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Τα νέα της 56ης προπόνησης της ομάδας του ΔΣΓ


Με νέο ρεκόρ, έκλεισε ο κύκλος των προπονήσεων για την περίοδο 2010-2011, καθώς την Τετάρτη, 22-6-2011 πραγματοποιήθηκε, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου, από την ομάδα του δικηγορικού συλλόγου Γιαννιτσών, η 56η και τελευταία για την φετινή περίοδο προπόνηση, καταρρίπτοντας το περσινό ρεκόρ των 41 προπονήσεων. Ήταν η τελευταία ευκαιρία του Τεν Κάκε να δει σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες του, λίγες μέρες πριν το τουρνουά της τελικής φάσης, που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα. Δυστυχώς όμως σε μία ανύποπτη φάση που έγινε στο οικογενειακό διπλό τραυματίσθηκε ο Τανάλιας, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η ομάδα όχι μόνο να αγωνισθεί, χωρίς τον βασικό της τερματοφύλακα, αλλά να έχει και μείον ένα παίκτη που μπορεί ν’ αγωνισθεί. Το παρήγορο είναι ότι οι Ζαχαρουίτα και Μητώσεβιτς, που φέτος λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσαν να συμμετέχουν σε κανένα παιχνίδι της ομάδας, έδειξαν να είναι σε καλή κατάσταση και θ’ αποτελέσουν επιπλέον όπλα στη φαρέτρα του Τεν Κάκε. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε 6΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, 15΄ κορόιδο 5-2, ταχύτητες με συνδυασμό ενεργητικών διατάσεων και 30΄ οικογενειακό διπλό, κατά το οποίο η ομάδα των «αναπληρωματικών» συνεπικουρούμενη από εξωκοινοβουλευτικούς φίλους της, κόντραρε ιδιαίτερα τους «βασικούς», με το τελικό σκορ 1-1 να κρίνεται δίκαιο. Χάι λάιτ του οικογενειακού διπλού ήταν η μαγική συνεργασία που έχουν οι Καμαρά και Kill Bill, που βρίσκονται με κλειστά μάτια, καθώς η πολύχρονη συγκατοίκησή τους σε διπλανά γραφεία, τους έχει προσδώσει την ικανότητα να καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο μόνο από τον ήχο του βηματισμού τους.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Giades
3. Ζαχαρουίτα
4. Τεν Κάκε
5. Μαυρίνιο
6. Καμαρά
7. Τανάλιας
8. Κώστιγκα
9. Kill Bill
10. Λαζό
11. Μητώσεβιτς
12. Χριστιάνο
13. Ανανταμ Παπανταμ
14. Μανουέλ
15. Κούλιο
16. Παλτετσανάκης
17. Χάτζι
18. Στόγιαν
19. Χατζηπαράς
20. Τhe Fireman
21. fireman’s brother

Μετά την προπόνηση σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο γεύμα σύσφιξης, με το μενού να περιλαμβάνει ως κύριο πιάτο ένα γριβάδι 12 κιλών, μαγειρεμένο πλακί, αλλά και τηγανητό.

4 σχόλια:

  1. Το Πνεύμα των Χριστουγέννων23 Ιουνίου 2011 στις 8:23 μ.μ.

    Τραυματίσθηκε ο Τανάλιας;;; Και τώρα ποιος θα μοιράσει τα δώρα στα παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 24ΩΡΑ.Η ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΓΙΑΦΚΑ ΤΗΣ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΑΛΤΕΤΣΑΝΑΚΗ) ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ.
    ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΘΑΜΩΝΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑΦΚΑΣ ΕΙΝΑΙ .... Ο ΤΑΝΑΛΙΑΣ!!!!
    ΚΑΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ... ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΤΡΥΠΩΣΩ!!!!
    ΥΓ: ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑ ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΟ-ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΕΧΕΙ ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΕΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως το πνεύμα των Χριστουγέννων μένει στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1)Μην αγχώνεσαι πνεύμα των Χριστουγέννων. Όταν ήμουν στο νηπιαγωγείο (μεγάλα νήπια) με είχαν ντύσει λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα Άγιο Βασίλη και μοίρασα τα δώρα στους συμμαθητές μου. Την έχω τη στολή. Θα την πάρω μαζί μου στα Γιάννενα και θα μοιράσω εγώ τα δώρα στους μικρούς μας φίλους!!!Έχω και φωτογραφίες...θα τις προσκομίσω και θα τις επικαλεστώ για του λόγου το αληθές...
    2) Γιαδές, έχουν φέρει στο...ιατρείο πλέον του Παλτετσανάκη τους καλύτερους γιατρούς του κόσμου και προσπαθούν να θεραπεύσουν τον Τανάλια από τον τραυματισμό του. Πριν λίγο ήμουν εκεί και είδα με τα μάτια μου τρεις κοκκινομάλλες νοσοκόμες να προσπαθούν να κάνουν καλά τον Τανάλια...
    Δύο μέτρα και δύο σταθμά για τους δύο τερματοφύλακες της ομάδος...

    Χριστιάνο ο δύτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή