Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Κάλεσμα


Κάλεσμα για νέα πανευρωπαϊκή κινητοποίηση το απόγευμα της Κυριακής, 5 Ιουνίου, απευθύνουν τα μέλη του κινήματος των «Αγανακτισμένων» σε όλη την Ευρώπη. Συλλαλητήρια διαμαρτυρίας οργανώνονται και πάλι στις κεντρικές πλατείες μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων.Συνεπείς στο ραντεβού τους ήταν και χθες, χιλιάδες «αγανακτισμένοι» Έλληνες, οι οποίοι έκλεισαν ήδη μία εβδομάδα συγκεντρώσεων στην πλατεία Συντάγματος και σε άλλες κεντρικές περιοχές πόλεων όλης της Ελλάδας.
Τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία μιλούν για τις πιο ειρηνικές διαδηλώσεις των τελευταίων μηνών, αναφέροντας ότι οι Έλληνες διαμαρτύρονται όχι μόνο κατά των μέτρων λιτότητας και της ανεργίας, αλλά και για την ατιμωρησία των πολιτικών που εμπλέκονται σε θέματα διαφθοράς.
Στα Προπύλαια όπου υπήρξε το κάλεσμα του Μίκη Θεοδωράκη και των πανεπιστημιακών περίπου 7.000 άτομα συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους. Αφού ολοκληρώθηκε η εκδήλωση-διαμαρτυρία αρκετοί από τους παρευρισκόμενους μεταφέρθηκαν στο Σύνταγμα, όπου συγκεντρώθηκαν περί τους 40.000 με 50.000 διαδηλωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου