Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Τα νέα της εκδήλωσης της κοπής της πίτας της ομάδας για το 2011


Πολύ μεγάλη επιτυχία και προσέλευση είχε η κοπή της πίτας της ομάδας του ΔΣΓ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26-1-2011 στην Ταβέρνα «Ο Βάγγος». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν σχεδόν το σύνολο των παικτών και μελών,

το συνδικάτο των Προέδρων, το Αντάρτικο Τμήμα, ενώ υπήρχε και άρωμα γυναίκας. Το μενού, το οποίο επιμελήθηκε, τελικά, ο ΥΔΕΕΕΤΑΠΕ, γνωστός και ως «είμαι υπουργός αλλά δεν ασχολούμαι», έβαλε φωτιά στα στομάχια των παρευρισκομένων, καθώς τα πιάτα ήταν μαγειρεμένα με εξωτικές συνταγές της Άπω Ανατολής και το πιπέρι και τα μπαχαρικά έρεαν άφθονα. Το φλουρί φέτος το κέρδισε ο Χριστός (ευλογημένη ομάδα), καθώς το ειδικό μαχαίρι, με ενσωματωμένο ανιχνευτή μετάλλων, που είχε παραγγείλει η «Παράγκα», για να το χρησιμοποιήσει ο Πρόεδρος του ΔΣΓ για την κοπή της πίτας,

ήταν κινέζικο και δεν βοήθησε να το κερδίσει ο Παλτετσανάκης. Μετά το φαγητό, έγινε απονομή τιμητικής πλακέτας στον Παλτετσανάκη και στη συνέχεια τη συζήτηση μονοπώλησε η διαβούλευση και η έγκριση του καταστατικού του σωματείου, με δύο

σημεία του, να προκαλούν διαφωνίες, που ευτυχώς δεν εξελίχθηκαν, τουλάχιστον μέχρι χθες, όπως η κόντρα των Κωστιγκόσκυλων και των ΤενΚακόσκυλων. Πιο συγκεκριμένα το πρώτο ζήτημα ήταν αν θα πρέπει να υπάρχει ή όχι περιορισμός στην εγγραφή μελών μη δικηγόρων και το δεύτερο αφορούσε το όνομα του σωματείου, όπου πραγματικά έγινε καταιγισμός ονομάτων, καθώς μετά το «Σάρισες», έπεσαν στο τραπέζι και τ’ ακόλουθα: «Γαζήδες» ή «Γαζή Εβρενός», «Ρακτιβάν», «Μακεδνός» και «Βόττων», ενώ η Παλτετσανάκαινα πρότεινε το «Χρήστος» (;;;) με σήμα τον Τάρανδο. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε επικράτησε (ή μήπως όχι;) με βραχεία κεφαλή το «Βόττων», καθώς υποστηρίχθηκε με εμπεριστατωμένη εισήγηση του Προέδρου του ΔΣΓ, που προσκόμισε πλήθος ιστορικά στοιχεία, αλλά και από τον Παλτετσανάκη (χρησιμοποίησε μεθόδους Παράγκας), που μόλις άκουσε ότι ο Βόττων ήταν κρητικός, έγινε θερμός υποστηρικτής, ενώ το «Γαζήδες» ή «Γαζή Εβρενός» απορρίφθηκε γιατί δεν θέλαμε να έρθουμε σε σύγκρουση με τον Περιφερειάρχη μας, το δε «Σάρισες», αν και είχε ισχυρά ερείσματα, καθώς ένωσε τα δύο στρατόπεδα (Κωστιγκόσκυλα και ΤενΚακόσκυλα), δεν υποστηρίχθηκε από την εισηγήτριά του, μαντάμ Χρυσώ, η οποία απουσίαζε κι έμεινε τρίτο. Τελικά αποφασίσθηκε όσον αφορά και τα δύο ζητήματα να γίνει νέα διαβούλευση, μέχρι και την λήξη της αποχής των δικηγόρων, όποτε θα κατατεθεί η αίτηση στο Πρωτοδικείο για την αναγνώριση του σωματείου.

Έλαμψε δια της απουσίας του ο προπονητής των επιτυχιών, ο οποίος αν και είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις, είχε δηλώσει ότι θα παραβρεθεί, έστω και για λίγο και για τον λόγο αυτό η θέση του κρατήθηκε κενή μέχρι το τέλος!



Παρόντες ήταν:
1. Κομαντάντε
2. Enwsitis
3. Μπάμπιτς
4. Giades
5. Ζαχαρουίτα
6. Πρόεδρος
7. Μαυρίνιο
8. Καμαρά
9. Κώστιγκα
10. Τανάλιας
11. Χριστιάνο
12. Λαζό
13. Μανουέλ
14. Ανανταμ Παπανταμ
15. George Papas
16. Κούλιο
17. Σαχπι
18. Σύκης
19. Sailor
20. Paltetsanakis
21. Χάτζι
22. Στόγιαν
23. Sailorαινα
24. Paltetsanakαινα

6 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΩΝ "ΧΑΤΖΗΔΩΝ", ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ "ΧΑΤΖΗΔΕΣ" ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ!!!
    ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ "ΣΑΡΙΣΑΣ" ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΑΙΡΕ ΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΤΩ (8) ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.
    ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ-ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΙΣ ΕΚΝΟΜΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΛΤΕ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΕ ΑΘΕΜΙΤΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΠΗΡΡΕΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΤΗ (ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ) ΑΠΕΙΛΩΝΤΑ ΤΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ!!!
    ΒΛΕΠΩ ΝΕΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΝΑ ΞΕΣΠΑΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ!!!
    ΥΓ:
    1. ΣΥΝΤΡΟΦΕ SAILOR ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ!!!
    2. ΓΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ, ΕΦΤΑΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (ΘΑ' ΘΕΛΕΣ!!!!)
    3. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΒΑΨΕ ΞΑΝΘΟ ΤΟ ΜΑΛΛΙ (ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ) ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ (ΠΟΙΑ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ;;;)
    ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλάκα πλάκα το "Χατζήδες" είναι μια καλή ιδέα! Πώς δεν το σκέφτηκα; Μπράβο giades!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ εν Χριστώ αδελφέ giades, δέχομαι τα συγχαρητήρια και ανταποδίδω. Πραγματικά το όνομα "ΣΑΡΙΣΑ" (όχι ΣΑΡΙΣΕΣ) έτυχε της προτίμησης των περισσοτέρων, όμως φαγώθηκε "στεγνά" με αντιδημοκρατικές παρατυπίες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
    Από κει και πέρα, η πλειοψηφούσα παράταξη των Κωστικόσκυλων, δέχεται ως ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση την κίνησή σου να παραδεχθείς τον πραγματικό προπονητή της ομάδας, πίνοντας στην υγειά του, όταν διαπίστωσες ότι ο αγαπημένος σου και πάλι δεν θα είναι παρών.Τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση.
    Να ξέρεις ότι η αγκαλιά του τρισμέγιστου είναι ανοικτή και σε περιμένει.
    ΥΓ μετά την αποχώρηση των πολλών και την παραμονή στο χώρο της "παράγκας" αποφασίστηκε το όνομα να ανακοινωθεί στα λοιπά μέλη σύντομα και να μην είναι ούτε το "Βόττων", ούτε το "Μακεδνός". Διατηρώ ακόμη ελπίδες για το πραγματικά εύηχο και εύστοχο "ΣΑΡΙΣΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πώς ακούγεται το "Αρχέλαος", ο οποίος ήταν ο βασιλιάς της Μακεδονίας που ίδρυσε την Πέλλα και μετέφερε την πρωτεύουσα της Μακεδονίας από τις Αιγές στην Πέλλα. Σκεφτείτε το...
    ΥΓ Αν δεν σας αρέσει υπάρχει και το "Χατζήδες"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τελικά, νομίζω ότι το "Δικαιόπολις" είναι όντως ότι καλύτερο έχει ακουστεί μέχρι στιγμής και μάλλον κατά κει με βλέπω να ψηφίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ,
    (ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΚΟΛΗΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΙΣΑ)......

    ΜΕ ΣΗΜΑ ΟΜΩΣ ΤΗ ΣΑΡΙΣΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή