Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ


Σήμερα στο Μονομελές, με αφορμή παρατήρηση της Προέδρου ότι οι συνάδελφοι της Έδεσσας συζητούσαν καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης "το κοπί τη πίτα" (σχόλιο: μόνο εμείς δεν κάναμε ακόμη, ακούς Παλτετσανάκη;) για την, πραγματικά μεγάλη νίκη τους στο μεταξύ μας φιλικό, ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κατσάδιασε.
Θα πρέπει να ξέρετε κ. Πρόεδρε ότι "no money, no honey" ή αλλιώς "no pay, no play", ή αγγλιστί, "νηστικό αρκούδι δεν χορεύει" ή πως να το πούμε ρε Πρόεδρε, ακόμα περιμένουμε το πριμ της περσινής, ιστορικής πρόκρισης.
Ως γνωστό, δεν πρέπει να τάξεις σε παιδί, εμάς λοιπόν μας έταξαν λουτρά και λουτρά δεν είδαμε.
Ενόψει έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, εάν και εφόσον επιθυμείτε να δείτε διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο, θα ήταν καλό να μας πάτε μια ημερήσια στο Πόζαρ. Επίσης, το πλήρες πρόγραμμα της εκδρομής θα μπορούσε να περιλαμβάνει και παράπλευρες δραστηριότητες, αγροτουριστικού χαρακτήρα, στις οποίες δεν είμαστε συνηθισμένοι οι κάτοικοι της πόλης, όπως πχ φαγητό στους Προμάχους.
Οποιαδήποτε πρωτότυπη ιδέα για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής, καλοδεχούμενη..

18 σχόλια:

  1. Καλά θα κάνει ο κ. Πρόεδρος αύριο στο κοπή το πίτα το δικό μας να έρθει με πλήρες πρόγραμμα της ημερήσιας εκδρομής, αλλιώς βλέπω να τρώει μαύρο στις επερχόμενες εκλογές. Γιατί ο θεός συγχωρεί το «παιδί» όμως όχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρόεδρε γερά.... και τα δέντρα θα σε ψηφίσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειδικά φέτος που επίκειται και δενδροφύτευση; Αρκεί να προλάβουμε να την κάνουμε πριν από τις εκλογές...

    Ανώνυμος Γάλλος Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναλυτής ποδοσφαίρου25 Ιανουαρίου 2011 στις 7:45 μ.μ.

    η πραγματική αιτία της ήττας ήταν η αποκάλυψη του συστήματος της ομάδας μέσω του γκάλοπ που πραγματοποιήθηκε. Χαρακτηριστικά, στη φάση του Παλτετσανάκη, οι αμυντικοί της Έδεσσας δεν έκλεισαν το άμεσο σουτ προς την εστία, αλλά την πάσα από το ένα πόδι στο άλλο, επειδή γνώριζαν ότι με τον τρόπο αυτό θα επιχειρήσει να σκοράρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα, κατά τις 2 το μεσημέρι συναντήθηκα τυχαία με τον προπονητή-κέρβερο, άλλως προπονητή των μεγάλων επιτυχιών στην πλατεία Γκόνου Γιώτα. Κατά τη σύντομη συνομιλία μας και προς μεγάλη μου έκπληξη έμαθα ότι ο ως άνω προπονητής δε γνωρίζει τίποτα για τη μεγάλη ήττα στον αγώνα με την ομάδα της Έδεσσας. Αν είχαμε χρόνο να μιλήσουμε περισσότερο θα μάθαινα μάλλον ότι δε γνωρίζει γενικά τίποτα για την πορεία της ομάδος από τις γιορτές και μετά ή και από πιο νωρίς.
    Συμπέρασμα: Δεσποτόπουλε, σταμάτα επιτέλους να παραμυθιάζεις τα μέλη της ομάδος για δήθεν μυστικές σου συναντήσεις με τον προπονητή των τίτλων. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν ανέφερα το ονοματεπώνυμό σου δυσκολεύτηκε πολύ να θυμηθεί ποιος είσαι...Μόνο όταν του εξήγησα ότι αναφέρομαι στον "Γιάννη του" σε θυμήθηκε, και πάλι όμως αμυδρά...

    Υ.Γ. 1 Ας επικοινωνήσει κάποιος αύριο με τον προπονητή των τίτλων για να τον καλέσει στον Βάγγο. Εγώ έκανα μία νύξη, αλλά δεν επέμενα και έτσι δεν γνωρίζει μέρος και ώρα.
    Υ.Γ. 2 Κάποιος ή κάποιοι μέσα στην ομάδα έχουν πληγώσει την προπονητάρα στο παρελθόν. Κάτι έχει συμβεί και σε αυτό οφείλεται η εξαφάνιση του κόουτς. Μπορεί να μην το μάθουμε και ποτέ. Ίδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από παραδρομή δεν υπέγραψα.
    Συντάκτης του αμέσως ως άνω σχολίου ο δεύτερος τερματοφύλακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω ότι δεν υπήρχε άνθρωπος στην ομάδα που να πίστευε ότι ο φερόμενος ως ηγέτης του κινήματος Τεν Κάκε έβλεπε τον προπονητή των τίτλων και τόσο συχνά. Το ζουμί του σχολίου του δεύτερου τερματοφύλακα βρίσκεται στο υπό στοιχείο 2 ΥΓ και θα πρέπει ο Χριστιάνο να μας αναφέρει κατά λέξει τη στιχομυθία που είχε με τον Κόουτς των επιτυχιών.
    ΥΓ Συμφωνώ με τον Αναλυτή του ποδοσφαίρου για την αιτία της ήττας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι Εδεσσαίοι, μόλις έφυγε από το γήπεδο ο φωτορεπόρτερ που κάλυπτε το παιχνίδι, χαλάρωσαν το μαρκάρισμα στον Kill Bill και μπόρεσε να πετύχει αυτός το μοναδικό μας γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας κάνουμε και μια σοβαρή συζήτηση.
    το κοπί τη πίτα γράφεται με (ι) ή με (η); Υπερισχύει δηλαδή το γένος του άρθρου ή του ουσιαστικού; Νομίζω ότι αφού λέμε "το κοπί" θα πρέπει να είναι με (ι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πράγμα φάνηκε ήδη απ' το πρώτο ημίχρονο.

    Όταν στο πρώτο επικίνδυνο φάουλ που κέρδισε η ομάδα, λίγο έξω απ' την μεγ. περιοχή των αντιπάλων, πάγωσαν μη τυχόν και το χτυπήσει ο hatzi88...
    Το χαμόγελο στα πρόσωπα των παικτών της άλλης ομάδας, επανήλθε όχι όταν ο τερματοφύλακάς τους έπιασε με υπερένταση το σουτ που επιχείρησε ο Ηatziparas, αλλά λίγο πρωτύτερα, όταν κατάλαβαν ότι το φάουλ δεν θα το εκτελέσει ο hatzi88!!!

    Μάλλον από εκείνη τη στιγμή διαπίστωσαν ότι πήραμε πολύ "χαλαρά" το γκάλοπ που μόνοι μας αναρτήσαμε και ότι δεν πρόκειται να απειλήσουν την αντίπαλοι εστία, οι προτεινόμενοι τότε για hat - trick... Οι δε υπόλοιποι παίκτες της ομάδας, υποθέτω ότι χαλβάδιαζαν απ' το ξεκίνημα του παιχνιδιού τα πέριξ ψητοπωλεία του χωριού, τον Πόλυ, τον Πατέλια και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.

    Ο παρατηρητής πάγκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού μιλάμε για σοβαρότητα... (λέμε τώρα), ας πω στα σοβαρά, ότι η επισκεψιμότητα του blog, εκτοξεύεται τελικά όχι τόσο απ' τα θέματα που θέτουμε (και λοιπά σχόλια επί αυτών), όσο απ το γεγονός στις άλλες ηπείρους του πλανήτη (Αμερική και Ασία), βολεύει τους αναγνώστες να ρίξουν μια ματιά στο blog.
    Όχι ότι καταλαβαίνουν τίποτε οι άνθρωποι απ' ότι διαβάζουν, αλλά μάλλον τους έλκει το "στήσιμο" της σελίδας και οι ευφάνταστες φωτό που αναρτούν τα μέλη.
    Δεν είναι τυχαίο ότι τέτοια ώρα η επισκεψιμότητα εκτοξεύεται (λέμε τώρα...)
    Θα κάνω μια νουθεσία στον Υφ.Διατροφικής Επιβάρυνσης και διαχειριστή - τεχνικό του ιστολογίου, να καταφέρει να κάνει το ιστολόγιο να διαβάζεται σε περισσότερες γλώσσες πέραν της ελληνικής. Κυρίως φυσικά να μπορεί κάποιος να επιλέγει και τα αγγλικά. Τότε θα τρίβουμε τα μάτια μας, γιατί δεν αποκλείεται να μας "κράξουν" και οι υπερπόντιοι παρατηρητές μας...

    Ο Υπερπόντιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ξέχασα να αναφέρω ότι αύριο στο κοπή ή κοπί τη πίτα πέρα από την έγκριση του Καταστατικού της ομάδας, θα συζητηθεί και η πρωτοβουλία για δενδροφύτευση το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (5-6 Φεβρουαρίου) εφόσον βέβαια ο καιρός το επιτρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπορώ να εκτοξεύσω τη δημοτικότητα του μπλόγκ μέσα σε λίγες ώρες αλλά δέχομαι πιέσεις και απειλές από μέλος της ομάδος(δεν θα τον εκθέσω ακόμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Φανατικός Μαλαισιανός Παρατηρητής25 Ιανουαρίου 2011 στις 9:15 μ.μ.

    Γκράψαι κε στα Μαλεσηανά κίρηοσ, θαίλουμαι κε αιμησ να δηαβαζουμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΩΣΤΙΚΟΓΑΤΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ ΣΑΣ ΑΝΦΕΡΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΙΝΟ ΦΑΓΗΤΟ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΝΕΨΕΙ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΕΛΑΤΕΣ" ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ.
    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ "ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ" ΚΑΙ "ΜΠΛΑΖΕ" ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ (ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΠΗΛΘΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ".
    ΑΥΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΜΕΝΩ "ΘΕΡΜΗ" ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πιο εύκολο θαρρώ ότι είναι να φέρουμε τον Ψινάκη αύριο, παρά τον Τέν Κάκε...
    Μη μας παραμυθιάζεις giades.

    Ο Κοσμικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Gioti αγόρι μου. Τι το λες και δεν το κάνεις; Μπας και με την εκτόξευση, τσιμπήσουμε και καμιά "διαφήμιση" μια που το υπό ίδρυση σωματείο θα χρειάζεται και οικονομική ενίσχυση. (Άσχετο. Στο προσχέδιο δεν είδα πολύ χώρο στα διαφημιστικά και στις χορηγίες...)

    Ο Κροάτης Παρατηρητής.

    Υ.Γ. Αν βάλεις διάφορες γλώσσες κοίτα και κάτι σε ανατολικό μπλοκ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. giades μάλλον με άλλο προπονητή μιλάς... με τον ΤΕΝ ΚΑΚΕ λίγο δύσκολα... σήμερα κάνοντας την καθημερινή μου προπόνηση τον πέτυχα στα γηπεδάκια να κάνει το καθημερινό του περπάτημα και τα είπαμε...όσο για την πίτα λίγο δύσκολα να έρθει αλλά θα κάνει μια προσπάθεια... να τα λες όλα και να ενημερώνεις σωστά τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. An erthi o tenkake ayrio, ego tha .... (mi to po).

    giades, ofeilis na enimeronis sosta to kosmo. simfono.

    emines monos, auto einai pasifanes. kita na kanis kamia para-paraga... mono etsi se blepo na paizis stin omada. giati kai agonistika... de tha kano sxolio. as elpisoume i nea xronia na se ksipnisi ap' ton lithargo.

    anonymos

    ΑπάντησηΔιαγραφή