Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Η "ΠΑΡΑΓΚΑ" ΞΑΝΑ ΚΤΙΖΕΤΑΙ

Επιτέλους..... η παράγκα άρχισε να ξανά κτίζεται και πλέον θα είναι ποιο γερή και πιο ασφαλής από ποτέ για να στεγάσει όλα τα μέλη της.

Όπως βλέπουμε από την φωτογραφία έχει ήδη ξεκινήσει η σκυροδέτηση της θεμελίωσης η οποία κατασκευάζεται πιο γερή από ποτέ και σύμφωνα με την καινούργια νομοθεσία(βλ. Ευρωκώδικες, ΚΕΝΑΚ κλπ). Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα και να παραδοθεί σε αυτούς που πραγματικά πονάνε την ομάδα.
Η πολύ δημοκρατία τελικά βλάπτει είδαμε όλοι που οδηγηθήκαμε με τις συνεχόμενες διαβουλεύσεις για το που θα γίνει η κοπή της πίτας. Οι αποφάσεις πλέον θα παίρνονται άμεσα ώστε να επιταχυνθούν όλες οι διαδικασίες και να μην κολλάμε στην γραφειοκρατία.
Για τον λόγο αυτό καλώ επίσημα(σαν εν ενεργεία Υφυπουργός) τον Υπουργό να παρευρεθεί στα εγκαίνια της "παράγκας" και παράλληλα στην εκδήλωση της κοπής της πίτας που θα γίνουν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 20:30 σε γνωστή ταβέρνα της πόλης των Γιαννιτσών.
Θερμή παράκληση στον Υπουργό Κ. Παλτετσανάκη να αναλάβει την επιμέλεια του μενού ώς ο πλέον αρμόδιο(ακόμα και στον τελικό του MASTER CHEF ζήτησαν την γνώμη του).

6 σχόλια:

  1. το γιαπί, το πηλοφόρι και το μυστρί κάνουν τον άντρα. Μπράβο Γιώτη, άντε και με μια νυφούλα σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ: ΠΑΡΑΓΚΑ=ΚΙΝΗΜΑ (ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ;;;)
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΤΗ
    ΥΓ: ΠΑΓΩΤΟ ΠΑΤΕΛΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ ΜΕ ΧΑΛΒΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΕΝΙΟ ΟΙ ΚΩΣΤΙΚΟΓΑΤΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωματοφύλακας Υπουργού22 Ιανουαρίου 2011 στις 1:05 μ.μ.

    εγώ λέω να φέρει τα παγωτά αυτός που γέμισε την μαύρη σακούλα από τον Πατελία τις προάλλες...αποκλείεται να τα έφαγε μόνος του όλα γιατί προσέχει την διατροφή του(έχει να φανεί από πρόπερσι σε γεύμα)....

    ας έρθει κάποιος σε επαφή με τον Κ. Παλτετσανάκη μήπως μπορέσουμε να βρούμε καμία ουρίτσα και κανένα κεφαλάκι πριν τα στείλουν όλα στα καλύτερα εστιατόρια τις Αθήνας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εγκαίρως προειδοποίησα για τις εξελίξεις: Αποσάθρωση των θεσμών της ομάδας, κυρίως της παράγκας, ως ισχυρού, συνδετικού κρίκου, με υπόγειες πρωτοβουλίες του πολυπληθούς "κινήματος των τριών". Αφού υπονόμευσαν συστηματικά εκδηλώσεις (απουσίες από προπονήσεις ο μεν, με πρόφαση εξωαγωνιστικά θέματα, απουσίες από γεύματα σύσφιξης ο άλλος, δήθεν γιατί είχε ψήλους, πονούσε η πλάτη του κλπ, με τον τρίτο να μετέχει ως πράκτορας στις εκδηλώσεις αυτές), μετά από μια τυχαία ήττα, όπου όλοι τους, περιέργως, είχαν μειωμένη απόδοση, "έφαγαν" τον επιτυχημένο Υπουργό διατροφικής επιβάρυνσης κλπ, το έργο του οποίου έχει γραφεί στην ιστορία της ομάδας με χρυσά γράμματα και τη δράση του ζηλεύουν όλοι μας οι αντίπαλοι, επιπλέον δε προχώρησαν σε νόσφιση εξουσίας και σε εγκαθίδρυση "αντιπαράγκας". Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες, προσπαθούν να μας πιάσουν στον ύπνο!!
    Απευθύνω ΈΚΚΛΗΣΗ στον Υπουργό μας να μην τους κάνει το χατήρι, του ζητώ με τον πλέον επίσημο τρόπο να αναλάβει τις ευθύνες του και να επαναφέρει την τάξη στην ομάδα.
    Περιμένω την επόμενη ανάρτησή, όπου στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του, θα ορίζει τόπο και χρόνο συνέλευσης της πραγματικής Παράγκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάλι, βαθύς γνώστης ψυχολογίας, δε βλέπω καν να κόβεται πίτα φέτος. Τι υπουργοί, υφυπουργοί και παράγκες. Αν κρίνει κανείς απ' την εικόνα στο γήπεδο, τα ίδια θα γίνουν και στο θέμα βασιλόπιτας. Προσωπικά λέω δεν χρειάζεται. Αν δεν κάνω λάθος μια φορά ξανάγινε. Δεν υπάρχει και λόγος να γίνεται κάθε χρόνο. Ειδικά με τέτοιο "κλίμα".

    Ο Αυστραλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ προτείνω η κοπή της πίτας να γίνει στο σπίτι του Τεν Κάκε, ίσως είναι ο μόνος τρόπος για να παραβρεθεί στην εκδήλωση.
    ΥΓ Τις επόμενες ημέρες ή ώρες, θα σας σταλεί, με email, το σχέδιο καταστατικού του συλλόγου μας. Παρακαλώ για τις παρατηρήσεις σας(προσθήκες ή αφαιρέσεις), προκειμένου να προβούμε, Τρόϊκας και Καστανίδη θέλοντος, στην δικαστική αναγνώρισή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή