Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Τα νέα του φιλικού αγώνα με την Έδεσσα 19-1-2011


Σκόρπισε απογοήτευση η εμφάνιση της ομάδας στον φιλικό αγώνα, που έδωσε στις 19-1-2011, στο γήπεδο του Προφήτη Ηλία, με αντίπαλο την Έδεσσα. Η ομάδα παρουσιάσθηκε άνευρη και χωρίς πάθος, με την συντριπτική πλειοψηφία των παικτών της να βρίσκονται σε πολύ κακή ημέρα και να κάνουν πολλά και αβίαστα λάθη και όπως ήταν επόμενο έχασε με το βαρύ 4-1 από μία ομάδα, που δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο, έπαιξε όμως πιο οργανωμένα και πιο σφιχτά στην άμυνα της και εκμεταλλευόμενη τα λάθη μας, χτύπησε στις αντεπιθέσεις. Οι περισσότεροι παίκτες μας, μάλλον υποτίμησαν τον αντίπαλο και μπήκαν στο γήπεδο τελείως χαλαροί, όπως μπαίνουν στα διάφορα ταβερνεία για τα γεύματα σύσφιξης κι έτσι πριν να το καταλάβουμε βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0, κλείνοντας έτσι και το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη τα πράγματα ξεκίνησαν καλύτερα, καθώς μπήκαμε πιο ψυχωμένα και καταφέραμε ελέγχοντας το παιχνίδι να μειώσουμε γρήγορα σε 2-1, με κεφαλιά του Kill Bill, όμως σχεδόν αμέσως έγινε, με απευθείας εκτέλεση φάουλ, το 3-1 και πάλι με ένα νέο λάθος στη συνεννόηση, καθώς αν και ο Τανάλιας ζήτησε τέσσερις παίκτες στο τείχος, κάθισαν τρεις. Το γκολ αυτό μάλλον «σκότωσε» την ψυχολογία της ομάδας και την αποδιοργάνωσε και πάλι, με αποτέλεσμα όλες οι προσπάθειες της να γίνονται βεβιασμένα και πρόχειρα, ενώ στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα χάθηκαν τελείως οι γραμμές και θέσεις των παικτών και όπως ήταν επόμενο και φυσικό αντί να γίνει μείωση του σκορ, αυτό αυξήθηκε και έκλεισε στο 4-1. Στα θετικά κρατάμε μόνο το γεγονός ότι σκόραρε και πάλι ο Kill Bill, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα αφλογιστίας των τελευταίων πέντε ετών, καθώς επίσης και το γεγονός ότι ο Παλτετσανάκης δεν ήταν φλύαρος με την μπάλα και μοναδική φορά που το έκανε κι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει ήταν στο β΄ ημίχρονο, όταν προσπάθησε να πετύχει γκολ, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που έθετε η ψηφοφορία του ιστολογίου της ομάδας, κι ενώ ήταν μπροστά στην εστία επιχείρησε να δώσει τρεις ασίστ μαζεμένες από το ένα πόδι στο άλλο, καθυστερώντας και δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλη άμυνα να διώξει την μπάλα. Τα αρνητικά θα συζητηθούν στην επόμενη προπόνηση – κριτική αγώνα, που θα γίνει πιθανότατα την Παρασκευή, 21-1-2011, μετά την γενική συνέλευση του Συλλόγου.
Παρόντες ήταν:
1. Κομαντάντε
2. Enwsitis
3. Μπόμπιρας
4. Μαυρίνιο
5. Κώστιγκα
6. Τανάλιας
7. Kill Bill
8. Χριστιάνο
9. Μανουέλ
10. Ανανταμ Παπανταμ
11. Sailor
12. Παλτετσανάκης
13. Χάτζι
14. Στόγιαν
15. Χατζηπαράς
16. Μπάμπης ο συνοδός

12 σχόλια:

  1. Τι έγινε παιδάκια μας κόπηκε το χιούμορ; Δεν σχολιάζουμε τώρα; Μην στεναχωριέσθε φιλικό ήταν στο πρωτάθλημα αν παίξουμε πάλι πελάτες μας θα γίνουν!
    ΥΓ Ούτως ή άλλως δεν γίνεται να παίξουμε χειρότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί και πως η ομάδα υπέστη την βαριά και αναπάντεχη ήττα; Γιατί και πως κάποιοι είχαν "μειωμένη" απόδοση και έχασαν τα άχαστα;
    ΚΟΥΙΖ με αρ. 1: Ποιοι γιόρτασαν την ήττα με παγωτάκι στο Μαυροβούνι, με θέμα συζήτησης το φάγωμα (λίγο-λίγο, όπως το παγωτό) του Τρισμέγιστου;
    ΚΟΥΙΖ με αρ. 2: Ποιος από την πίκρα του, περί την 11η βραδυνή χτύπησε τρία χάμπουργκερ;
    Τα ερωτήματα αμείλικτα και οι απαντήσεις σκληρές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο δεν αποφασίζετε ν’ αλλάξετε σελίδα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας θα πηγαίνετε από το κακό στο χειρότερο …..Μέχρι και από τα Γρεβενά θα χάσετε!!

    Κουίζ: Ποιος ήταν ο μοναδικός παίκτης της ομάδας, χθες στο ψητοπωλείο του Προφήτη Ηλία, που έφαγε τρία σάντουιτς, ενώ όλοι οι υπόλοιποι φάγανε από δύο;

    ΥΓ Ελπίζω να μην ήταν ο ίδιος που έφαγε τα τρία χάμπουργκερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κουίζ: ποιος ήταν ο μοναδικός παίκτης της ομάδος που έχασε μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει μία σακούλα(μαύρη σκουπιδιών) γεμάτη παγωτά από τον Πατέλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγαπητό νεφελίμ, που κυκλοφορείς ανάμεσά μας, δεν ήταν ο ίδιος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως βλέπεις αγαπητέ Χάτζι οι παίκτες της ομάδας δεν χάνουν το χιούμορ τους μετά την ήττα από την δήθεν πελάτισσα ομάδα της Έδεσσας, συνεπικουρούμενοι και από παγωτάκια, τα οποία ως γνωστόν βελτιώνουν την ψυχολογία. Ίσως να αποκτήσουν διάθεση για αυτοκριτική μετά την επόμενη ήττα που την βλέπω να έρχεται βάσει της χθεσινής εμφάνισης. Επιπλέον, δύο παρατηρήσεις:
    α) ελπίζω αυτό το γατάκι που είπε τα περί τριών σάντουιτς να μην είναι κάποιος από αυτούς τους δύο που άδειασαν παρακείμενο κοτέτσι (συν πατάτες, σαλάτες κλπ.), μη αρκούμενοι σε σαντουιτσάκια.
    β) αγαπητέ συνάδελφε Λιακόπουλε, ίσως κανείς δεν βρήκε το κουίζ κατά το δεύτερο σκέλος του μέχρι τώρα, γιατί επρόκειτο για τσίζμπεργκερ και όχι για χάμπουργκερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κύριε Χαρδαβέλλα, βλέπω ότι έχετε μάτια παντού, δεν σας ξεφεύγει τίποτα. Αυτή είναι η διαφορά μεταξύ ενός απλού ρεπόρτερ και ενός Χαρδαβέλλα, ότι ο τελευταίος εστιάζει στη λεπτομέρεια.
    όσον αφορά στο κουίζ με τη μαύρη σακούλα, είμαι βέβαιος πως είναι ο xatzi, ο οποίος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το χατ-τρικ και έπνιξε τον πόνο του στο γλυκό.
    ΥΓ 1 μήπως η επιλογή του Πατέλια ως σημείου συνάντησης του "κινήματος των δυο" αποτελεί την απάντηση στο μπράουνις;
    ΥΓ 2-Κουίζ 3-Ράμπο 4-τρελές σφαίρες 13 και 4/35: Ποιοι παρακαλάνε να κάνουμε καμιά ήττα ακόμα μήπως και γίνουν "κίνημα των τριών" και μπορούν επιτέλους να πάρουν απόφαση δίχως απαραίτητα ομοφωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ανωνυμία έπεσε.

    Επώνυμος απών του χθεσινού φιλικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για την αποκατάσταση της αλήθειας και για την συνέχιση της αναζήτησης του πραγματικού κατόχου της μαύρης σακούλας, δηλώνω ότι όσοι έχετε βρεθεί σε γεύμα σύσφιξης μαζί μου, θα διαπιστώσατε ότι εκτός από μπράουνις δεν ακουμπάω κανένα άλλο γλυκό κι αν ήθελα να πνίξω τον πόνο μου, θα τον έπνιγα είτε μ’ αυτούς που όρμηξαν στο κοτέτσι, είτε θα έκανα συντροφιά σ’ αυτόν που έφαγε το τρίτο σάντουιτς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αφήστε τα χαμπουργκερ και τα παγωτά και κανετε κανέναν αγιασμό, γιατί δεν σας βλέπω καλά!
    αμήν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. hatzi, έχεις χρέος να μιλήσεις, ποιος έφυγε με μαύρη σακούλα από τον Πατέλια και η σακούλα αυτή έφτασε άθικτη στον προορισμό της ή έγινε έρμαιο των γλυκών διαθέσεών σας στη διαδρομή Μαυροβούνι-Γιαννιτσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ μαύρη σακούλα δεν είδα, είτε γιατί δεν είχα καλό οπτικό πεδίο, είτε γιατί ... δεν πρόλαβα να την δω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή