Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Το κοπή το πίτα της ομάδας


Τελικά, έπειτα αναβολές, παραιτήσεις, ανακλήσεις παραιτήσεων, διαβουλεύσεις κλπ, την Τετάρτη, 26-1-2011 και περί ώρα 8:30μμ, θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας της ομάδας στην Ταβέρνα «Βάγγος». Στο μενού, πέρα από τα καθιερωμένα εδέσματα γίνεται προσπάθεια (από τον ΥφΔιατροφικής Επιβάρυνσης) να προστεθούν και πιο γκουρμέ επιλογές…
Εννοείται ότι η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε όλους και με δεδομένη την αποχή των δικηγόρων απ’ όλα τα καθήκοντά τους, δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τυχόν απουσίες μελών και φίλων.
Ιδιαίτερα προσκαλούνται να παραβρεθούν ο Πρόεδρος του ΔΣΓ, ο οποίος θα κόψει την πίτα και θα εγγυηθεί την νομιμότητα της διαδικασίας, καθώς και ο ΥΔΕΕΕΤΑΠΕ, κ. Παλτετσανάκης, ο οποίος θα τιμηθεί για την πολυετή συνεισφορά του στην αύξηση των κιλών των παικτών της ομάδας!!!

ΥΓ Σας έχει σταλεί με email σχέδιο καταστατικού για το υπό ίδρυση σωματείο της ομάδας. Μελετήστε το, κάντε τις προτάσεις και ενστάσεις σας χωρίς .... φόβο και πάθος και χωρίς κόκκινες γραμμές, ώστε να προβούμε στην έγκριση του, την ημέρα της κοπής της πίτας.

1 σχόλιο:

  1. Επιτέλους. Ελπίζω να είναι τελικό το μέρος και η ώρα...

    Ανώνυμος Μαλαισιανός παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή