Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Τα νέα της 22ης προπόνησης της ομάδας για την περίοδο 2010-11

Κάτω από συνεχή βροχή, αλλά με μεγάλη συμμετοχή, διεξήχθη η 22ηπροπόνηση της ομάδας του ΔΣΓ, για την περίοδο 2010-2011, στο γήπεδο του Π. Μυλοτόπου την Τετάρτη, 12-1-2011.

Ο Κώστιγκα, ενοχλημένος φανερά από το πρόγραμμα προπόνησης, που εστάλη από τον υποψήφιο ευρωπαίο προπονητή και αναρτήθηκε στο επίσημο ιστολόγιο της ομάδας, ήταν αποφασισμένος στο σημερινό πρόγραμμα που εκπόνησε να συμπεριλάβει μόνο τρέξιμο, αρκετοί όμως παίκτες μας, αντιδραστικοί όπως πάντα, θεώρησαν φρόνιμο να μην το ακολουθήσουν κι έτσι ενώ βρισκόμασταν στο μέσο του δευτέρου από τα επτά δεκάλεπτα της προπόνησης σταμάτησαν κι άρχισαν να παίζουν πασούλες! Ο Κώστιγκα φανερά εκνευρισμένος σταμάτησε και χωρίς να πει τίποτα (το βλέμμα του τα έλεγε όλα…) σταμάτησε να δίνει οδηγίες και περίμενε να δει τι θα κάνουν οι ακαμάτηδες. Άλλο που δεν θέλαμε πήραμε τις μπάλες και ξεκινήσαμε με διατήρηση στο ¼ του γηπέδου για 10΄, στη συνέχεια στο ίδιο γήπεδο παίξαμε διπλό με μικρές εστίες για 15΄ και ύστερα από την έλευση του Τανάλια, ολοκληρώσαμε με διπλό με μία μεγάλη εστία και μία μικρή για 35΄. Παρά την βροχή που έπεφτε καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης ο άριστος χλοοτάπητας του γηπέδου δεν στάθηκε εμπόδιο στις προσπάθειες των παικτών και στη σημερινή προπόνηση καθαρής διάρκειας 1 ώρας και 25΄, καλύφθηκε απόσταση πλέον των 5km και καταναλώθηκαν περίπου 450 kcal.
Το ενδιαφέρον του ιατρικού επιτελείου της ομάδας έχουν προκαλέσει οι συνεχείς απουσίες του Χριστιάνο και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, υποφέρει από την ίωση του «ξανθού» πυρετού, που δεν του επιτρέπει μεν να συμμετέχει στις προπονήσεις, αλλά μπορεί χωρίς κανένα πρόβλημα να μιλά για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο (κινητό) ενώ βρίσκεται στο μπαλκόνι μόνο με το πουκάμισο και με θερμοκρασία 4ο C.
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Μπόμπιρας
3. Κώστιγκα
4. Τανάλιας
5. Kill Bill
6. Λαζό
7. Μανουέλ
8. Ανανταμ Παπανταμ
9. Sailor
10. Παλτετσανάκης
11. Χάτζι
12. Στόγιαν
13. Χατζηπαράς

Την επόμενη Τετάρτη 19-1-2011, στο γήπεδο του Προφήτη Ηλία θα δώσουμε φιλικό αγώνα με την ομάδα της Έδεσσας.
Την Παρασκευή 15-1-2011 υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κάνουμε μία ελαφριά (όχι σαν τα γεύματα του Παλτετσανάκη) προπόνηση και θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.

2 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να συγχαρώ δημοσίως τον Υπεύθυνο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ομάδας,ο οποίος έπειτα απο πολλές, είναι η αλήθεια, προσπάθειες, κατάφερε και οι αναρτήσεις του ιστολογίου, πλέον δεν εμφανίζονται ολόκληρες στην αρχική σελίδα, αλλά μέρος τους. Η λειτουργία αυτή δίνει τη δυνατότητα η ιδιαίτερα ογκώδης ανάρτηση που θα γίνει τις επόμενες ώρες να μην εξαφανίσει όλες τις υπόλοιπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως ο hatzi88 σκέφτεται να γράψει την ιστορία της ζωής του; Τότε σίγουρα η νέα λειτουργία θα βοηθήσει...

    Κάτι μου λέει όμως, ότι μάλλον έχει στα σκαριά "κείμενο" κατά τα πρότυπα του περσινού "καζαμία" που ομολογουμένως, αν και πολύ πολύ φιλόδοξος, κατάφερε να πέσει (ή τέλος πάντων να ακουμπήσει) μέσα, σε κάποια απ' τα γεγονότα που ακολούθησαν στην πετυχημένη αγωνιστική χρονιά που πέρασε.
    Στο μακροσκελές κείμενο φυσικά θα βοήθησε και η "απλωτή ξεκούραση" που έκανε στον κάμπο της Θεσσαλίας, επί 10ήμερο. Γιατί αν κρίνουμε απ' την φυσική του κατάσταση (βλέπε χθεσινό του χάλι στην προπόνηση), μάλλον το 10ήμερο που έλειπε, η αγαπημένη του άσκηση ήταν αυτή του να αλλάζει καναπέ...

    Αν κρίνουμε κι απ' τη χθεσινή του απουσία στο γεύμα σύσφιξης (μαζί με τον φίλο του τον giades) το κείμενο που φτιάχνει-ουν, ετοιμάζεται νυχθημερόν... Ας είναι όμως. Περιμένουμε

    Ανώνυμος Κροάτης παρατηρητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή