Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Τα νέα της 23ης προπονησης της ομάδας


Ο ανοιξιάτικος ήλιος που έλαμπε το μεσημέρι της Παρασκευής, 14-1-2011, μπορεί να μην συνέβαλε στην αύξηση της συμμετοχής παικτών, ανέβασε όμως την θερμοκρασία και άναψε τα αίματα στην 23η προπόνηση της ομάδας του ΔΣΓ, που έγινε στο γήπεδο του Π. Μυλοτόπου. Κατά την έναρξη της προπόνησης δημιουργήθηκε πρόβλημα με τον Κώστιγκα, ο οποίος δήλωσε ότι παραιτείται από την θέση του υπηρεσιακού προπονητή, λόγω των πολλών κρουσμάτων απειθαρχίας. Τότε σήμανε συναγερμός στις τάξεις της ομάδας και με τις εκκλήσεις του συνόλου των παικτών, οι οποίοι με παραινέσεις, κολακευτικά σχόλια και την υπόσχεση για διπλασιασμό των αποδοχών του, τον έπεισαν να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας και να εκπονήσει ένα πρόγραμμα προπόνησης σε συνεργασία με τον β΄ υπηρεσιακό προπονητή, που περιλάμβανε τρέξιμο ζέσταμα μόνο 3,5΄ (600μ), δύο οκτάλεπτα κορόιδο 5-2, 10 ανοίγματα 15μ, ασκήσεις τακτικής 25΄ και 40΄ οικογενειακό διπλό, στο οποίο δεν έλειψαν τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα, με τους κίτρινους να παίζουν πιο ομαδικά και να κερδίζουν τους πολύχρωμους, που διαμαρτύρονται όμως για την διαιτησία, τους κακούς κανόνες του παιχνιδιού, το χρώμα των κώνων, την έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων κλπ. Στην αρχή της προπόνησης και κατά την διάρκεια του πρώτου οκταλέπτου του κορόιδου ο Στόγιαν πάτησε τον Παλτετσανάκη (ελαφρά σαν τα γεύματά του), γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να τον βγάλει εκτός προπόνησης για αρκετή ώρα και στο οικογενειακό διπλό να βλέπει εφιάλτες ότι όλοι ήθελαν να τον κλωτσήσουν!!! Εντυπωσιακή ήταν η επανεμφάνιση του Χριστιάνο, που ήλθε με αστυνομική συνοδεία κι έδειξε να έχει ξεπεράσει πλήρως την άγνωστη ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ η μυστηριώδης απουσία του υπηρεσιακού κλειδοκράτορα των αποδυτηρίων, Μανουέλ, έγινε η αιτία να μείνει άλουστος ο Μπόμπιρας, τουλάχιστον, μέχρι τον φιλικό αγώνα με την Έδεσσα την ερχόμενη Τετάρτη.
Εντύπωση προκαλεί το πώς την πάτησε ο Κώστιγκα, ο οποίος, αν και βλάχος (πονηρός), πείστηκε να παραμείνει στην θέση του, με την υπόσχεση του διπλασιασμού των αποδοχών του, ενώ γνώριζε ότι αυτές είναι μηδενικές και ως γνωστόν 2 Χ 0 = 0!!
Παρόντες ήταν:
1. Enwsitis
2. Μπόμπιρας
3. Κώστιγκα
4. Μαυρίνιο
5. Χριστιάνο
6. Ανανταμ Παπανταμ
7. Sailor
8. Παλτετσανάκης
9. Χάτζι
10. Στόγιαν
11. Γκαγκάτσης
12. Χατζηπαράς
13. Μπάμπης ο συνοδός

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό την Τετάρτη 19-1-2011 είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας με την Έδεσσα στο γήπεδο του Προφήτη Ηλία.

14 σχόλια:

  1. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο περσινός προπονητής (των μεγάλων επιτυχιών) πρόκειται να ρίξει μαύρη πέτρα. Εντελώς μαύρη.
    Αν έχει να κάνει ο giades καμιά αποκάλυψη, ας την κάνει σύντομα.
    Διαφορετικά πάρτε το καλά απόφαση ότι η χρονιά θα κλείσει με τον Κώστιγκα.

    Ο αντικειμενικός παρατηρητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζητώ δημόσια συγγνώμη από τον giades που έγινα η αιτία να χάσει το προγραμματισμένο αφρόλουτρό του. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακόμα συνειδητοποιήσει την βαρύτητα των καθηκόντων του -υπηρεσιακού έστω- κλειδοκράτορα. Υποψιάζομαι βέβαια πως κάποιοι ευχαριστήθηκαν από το πάθημα αυτό του giades,αφού ούτως ή άλλως δεν τους άφηνε να κάνουν μπάνιο τις προηγούμενες φορές, οπότε τώρα δεν έκανε τουλάχιστον ούτε αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΚΤΗ Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΑΝΟΥΕΛ,
    ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΟΙΝΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ:
    1. ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ (ΟΙ ΑΛΟΥΣΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ)
    2. ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΜΙΚΡΟ-ΓΕΥΜΑ" ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ (ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΩ) ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΛΤΕΤΣΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.
    ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ!
    ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ" ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΠΑΓΚΟΥ"!!!

    PS:ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΙ ΤΟ ΆΚΟΥΣΑΤΕ;
    ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΡΝΕΡ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΟΥΤ!!!!!(ΧΑΧΑΧΑΧΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σύμφωνα με την στατιστική ο giades συναντιέται με τον Τεν Κάκε πιο συχνά απ’ ότι συναντιούνται με τις γυναίκες τους!!! Μήπως μένουν στο ίδιο σπίτι;;
    Τελευταίο ανέκδοτο: Πάμε την επόμενη βδομάδα για μπάνιο στο σπίτι του giades, άναψε σήμερα τον θερμοσίφωνα!!! (Χο, χο, χο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω, πως λίγο έως πολύ του άξιζε να μείνει άλουστος - ο giades - στη προχθεσινή προπόνηση. (Τις άλλες φορές φροντίζει να καταναλώνει όλο το ζεστό νερό κι οι υπόλοιποι παίκτες αρχίζουν να θυμούνται τις εμπειρίες τους από τα χειμωνιάτικα ντους στη στρατιωτική τους θητεία - βλέπε Χατζηπαράς κλπ).

    Πρέπει να πω όμως, ότι από προσωπική αντίληψη οι συναντήσεις του με τον ΤενΚάκε, μάλλον δεν είναι και τόσο συχνές όσο ο ίδιος θέλει να πιστεύουμε (μπορεί να υπάρχει και "ρήγμα" στις σχέσεις τους, γι' αυτό άρχισε να γλύφει τον Κώστιγκα, αλλά το ψάχνω). Σίγουρα πάντως οι συναντήσεις δεν είναι καθημερινές. Όμως πραγματικά, ήμουν παρόν προχθές όταν συναντήσαμε τον ΤενΚάκε κι όντως δήλωσε ότι θα εκπονήσει πρόγραμμα δύο εβδομάδων προπόνησης. Όσο για το φιλικό της Τετάρτης ήταν κατηγορηματικός. Θα καταρτίσει την ενδεκάδα μέσω τηλεδιάσκεψης, ενώ τα ορκισμένα "Κωστικόσκυλα", θα ταν καλό εκείνες τις ημέρες να λείπουν (όχι μόνο απ' το φιλικό, αλλά ίσως και από τη χώρα..., η ΠΓΔΜ θα ήταν μια λύση αφού έχουμε συνεχή επαφή με όμορες ταβέρνες...).

    G. Paltetsanakis

    Υ.Γ. Είναι αλήθεια ότι τα σουτ του hatzi88, χρήζουν βελτίωσης, τόσα χρόνια πια, πιστεύω ότι θα το έχει πάρει απόφαση ακόμη και ο ίδιος. Αλλά και που αλλού να κάθετε στα κόρνερ αφού ούτε στο ψηλό παιχνίδι είναι καλός; Ας αγκυροβολεί στη περιοχή του αντιπάλου κι ότι γίνει... Τώρα που θα ξεπεράσει τις 100 (όπως ο Ζαγοράκης το ίνδαλμά του) επίσημες εμφανίσεις με την ομάδα των επιτυχιών, μπορεί να πετύχει κανένα γκολ, έστω μ' αυτό το τρόπο... Η ελπίδα άλλωστε πεθαίνει τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος παρατηρητής κάτοικος Πενταπλατάνου και προσωρινά Π. Μυλοτόπου16 Ιανουαρίου 2011 στις 12:28 μ.μ.

    Υπάρχει διάχυτη εντύπωση στα μέλη της ομάδας, ότι το επιθετικό της πρόβλημα δεν εντοπίζεται στα καλά ή μη σουτ του Χάτζι (το έμπειρο μάτι του β΄ υπηρεσιακού προπονητή διέκρινε πάντως πολύ καλό δεξί πόδι!), αλλά ότι παίκτες που παίζουν στην επιθετική γραμμή της ομάδας δεν δίνουν πάσα ούτε από το δεξί στο αριστερό τους πόδι, φοβούμενοι μην σκοράρει και κάποιος άλλος και τους πιάσει στην κορυφή των πρώτων σκορερ της ομάδας με τρία γκολ (τα δύο με πέναλντι)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αισθάνομαι την ανάγκη να παρέμβω προκειμένου να υπερασπισθώ τον κόουτς-διοικούντα-μέλος της παράγκας κλπ. διότι θεωρώ ότι η επιθετική του δυσπραγία οφείλεται κυρίως στο ότι αναγκάζεται να ρίχνει το βάρος στα αμυντικά του καθήκοντα, τα οποία άλλοι ενδεχομένως παραμελούν, και να λειτουργεί ως ανασταλτικό "μηχανάκι" στο χώρο του κέντρου. Ίσως θα έπρεπε να του δοθεί η ευκαιρία να σπάσει το ρόδι με κάποιο πέναλτι, αλλά, όπως εύστοχα παρατήρησε ο "Ανώνυμος...Π. Μυλοτόπου" αυτά αποτελούν την κυρία βάση σκοραρίσματος του ΥΔΕΕΤΑΠΕ οπότε προκύπτει ζήτημα. Από την άλλη, θεωρώ άδικη και την κριτική που ασκείται στον τελευταίο, διότι,ως γνωστόν, όλοι οι μεγάλοι σκόρερς της ιστορίας δεν υπήρξαν ιδιαίτερα αλτρουιστές.

    Υ.Γ. Όπως είναι φανερό, προσπαθώ στην παρούσα μεταβατική περίοδο να τα έχω καλά με όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευτυχώς που έχουμε στην ομάδα και κάποιους που ξέρουν από μπάλα και γνωρίζουν πως για να κερδίσεις είναι απαραίτητο εκτός από το να βάζεις γκολ, να μην δέχεσαι κιόλας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΝΟΥΕΛ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ,
    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ "ΧΑΤΖΙ-ΜΠΕΚΑΜ" ΑΕΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΗΧΑΝΑΚΙ" ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ "ΤΣΑΠΑΚΙ", ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΩΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!
    Υ.Γ: ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΧΑΤΖΙ..... ΑΛΛΑ..... ΕΑΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ.... ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΤΡΕΛΟ ΔΟΥΛΕΜΑ!!
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα ‘πρεπε να ξέρεις giades ότι χαίρομαι πιο πολύ όταν δίνω ασίστ παρά όταν βάζω γκολ!! Οπότε το πέναλτι το αφήνω σ’ αυτούς που το έχουν ανάγκη και μιας κι έχω καλό σουτ θα χτυπάω τα φάουλ έξω από την περιοχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε συ hatzi88. Μη παίρνεις φόρα.

    Και μηχανάκι του κέντρου βλέπω είσαι, και σπεσιαλίστας στα φάουλ θα μας συστηθείς και "πασαδόρος" (βλέπε ασιστ) είσαι... Εντάξει, καλούτσικος είσαι για την ομάδα μας (αν και φέτος με το χάλι που έχεις... σε λίγο θα σε προσπερνάει και χελώνα στο κατοστάρι...), αλλά απορώ με τέτοιες αρετές πως και ξέμεινες τόσα χρόνια και παίζεις σε πρωτάθλημα αθλουμένων δικηγόρων.

    Πως δεν σε τσίμπησε κανένας κυνηγός ταλέντων να κάνεις καριέρα στη βόρεια Ευρώπη;

    Αντικειμενικός Πολωνός Παρατηρητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε συ Αντικειμενικέ Πολωνέ Παρατηρητή γιατί νομίζεις ότι κάνω διαφήμιση (σύμφωνα με το νέο σχέδιο νόμου επιτρέπεται) τον εαυτό μου;; Για να κερδίσω θέση στην ενδεκάδα του ΔΣΓ; Όχι φυσικά! Το κάνω για να κεντρίσω το ενδιαφέρον Αντικειμενικών Παρατηρητών από την βόρεια Ευρώπη όπως εσύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κωστίκας, Giades και Δαμιανός(λόγω παρουσίας του σε νυχτερινό μαγαζί μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες) καλύτερα να έρθουν στο φιλικό με πολιτικά και όχι με αθλητική περιβολή.. τον αγώνα θα τον δουν από την κερκίδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. βλέπω μετά τα σχόλια του ΤΕΝ ΚΑΚΕ κάποιοι ζάρωσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή