Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ "ΓΑΤΑΚΙΑ" ΤΗΣ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ "ΚΩΣΤΙΚΟΕΠΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ".


ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ "ΚΟΥΤΣΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ" ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. (ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ-ΞΑΠΛΑ).


ΦΙΛΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΕΝ ΜΑΣ;


ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΙΔΡΩΣΟΥΝ ΤΟ Κ......ΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ!!


ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΝ ΗΤΑΝ ΣΑΦΕΙΣ:"ΘΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑΞΩ ΤΑ ΦΩΤΑ-ΤΡΕΞΙΜΟ-ΠΟΛΥ ΤΡΕΞΙΜΟ-ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΣΑΣ".


ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ:

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ.

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ-ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ!!!!

PS: ΝΑΥΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ.....ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΟΝΤΡΕΣ,ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΚΛΠ

1 σχόλιο:

  1. Χαίρομαι που βλέπω διάθεση για προπόνηση.
    Βέβαια η διάθεση θα πρέπει να συνοδεύεται και από "φυσική" εμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους, όχι μόνο των γευμάτων σύσφιξης, αλλά και των ποδοσφαιρικών γηπέδων.

    Μια που είπαμε για γεύματα, θα 'ταν παράληψη να μην αναφέρουμε την υποδειγματική φιλοξενία του giades (και της συζ. του φυσικά) την προηγούμενη εβδομάδα, εν' όψη ονομαστικής εορτής. Για τα εδέσματα δεν θα κάνω σχόλιο, αφού η πραγματικότητα μίλησε από μόνη της.
    * Αποχώρησα τελευταίος και μπορώ να βεβαιώσω ότι δεν είχε μείνει ούτε παξιμάδι να τσιμπήσουμε ή να πάρουμε μαζί μας (έστω για το ασανσέρ βρε αδερφέ, ή για την επιστροφή μέχρι το σπίτι μπας και πεινάσουμε...).
    Όλα άψογα.

    Το σχόλιό μου απλά έχει να κάνει με την "βροντερή απουσία" του sailor06, από την σύναξη, που απ' ότι καταλαβαίνω, ακόμη και η επίσκεψη ή το να διαβεί τη συγκεκριμένη συνοικία (που σημειωτέων διαμένει και ο Τεν Κάκε!!! απελπιστικά κοντά) του προκαλεί αλλεργία... Για την απουσία του προπονητή Κώστιγκα, δεν χρειάζεται σχόλιο... Που να τολμήσει να κάνει εμφάνιση στη "σφηκοφωλιά" των ΤενΚακόσκυλων...

    Τελικά κάποιοι απ' τους παριστάμενους (Κωστικόσκυλα) μπορεί να πήγαν μουδιασμένα (μη πω και φοβισμένα στη φωλιά) αλλά η άψογη φιλοξενία και το σέρβις, μαζί με τα ωραία εδέσματα τους αποζημίωσαν...

    G. Paltetsanakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή