Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Αποχή δικηγόρων


Η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, που συνεδρίασε την Παρασκευή 21-1-2011, αποφάσισε την συνέχιση της αποχής των Δικηγόρων – μελών του Συλλόγου από όλα τα καθήκοντά τους, από την Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011 έως και την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011, καθώς και την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την προώθηση από την Κυβέρνηση διατάξεων που αφορούν στην δήθεν «απελευθέρωση» ενός υπερπληθωριστικού επαγγέλματος (αντιστοιχούν 307 δικηγόροι ανά 100.000 κατοίκους, ποσοστό ρεκόρ στην Ευρώπη) και στην αλλοίωση του λειτουργηματικού χαρακτήρα της δικηγορίας, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία ολιγοπωλίου στο χώρο της δικαιοσύνης και με τον τρόπο αυτό τον εκ πλαγίου έλεγχο της.

ΥΓ. Από τα καθήκοντα των δικηγόρων, από τα οποία απέχουμε, εξαιρούνται οι προπονήσεις της ομάδας, των οποίων ο αριθμός θ’ αυξηθεί, καθώς θα υπάρχει περισσότερος ελεύθερος χρόνος.

3 σχόλια:

  1. στην δήθεν «απελευθέρωση» ενός υπερπληθωριστικού επαγγέλματος: ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπορούμε να κάνουμε 3 προπονήσεις ξεκινώντας από σήμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια πολύ καλή ανάλυση όσων ζούμε γίνεται στην ακόλουθη διεύθυνση: http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/01/blog-post_7674.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή