Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΦΙΛΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΗΠΟΤΕ


Όποιος γιόρτασε, γιόρτασε. Όλοι μας φάγαμε του σκασμού, τα τραπέζια αναστέναξαν και τα παραπανίσια κιλά έκαναν πάλι την εμφάνισή τους (σε πολλούς από εμάς δεν είχαν φύγει ποτέ). Επειδή όμως σε κάνα μήνα ξεκινά η σεζόν, θα έλεγα ότι έχουμε ήδη αργήσει να κάνουμε φιλικό. Φαίνεται ότι η περυσινή, εξαιρετική πορεία της ομάδος, έχει κάνει πολλούς να πιστέψουν ότι όλα θα γίνουν με αυτόματο πιλότο. Αναφέρομαι στη Διοίκηση της ομάδος δηλαδή, διότι ο Τρισμέγιστος τα δίνει, κυριολεκτικά, όλα στις προπονήσεις. Ένας ψίθυρος ακούγεται λοιπόν όλο και πιο έντονα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα της ομάδας "ΦΙΛΙΚΟ ΑΜΕΣΑ" και η Διοίκηση θα πρέπει να κάνει το παν ώστε ο ψίθυρος να μη γίνει κραυγή αμφισβήτησης εναντίον της (ίντριγκες δεν μου ήθελες;), ύφους ανάλογου αυτού που ακούγεται σε πολλά γήπεδα "ομάδα μοντέλο την κάνατε μπ..λο" κλπ. Φιλικό λοιπόν, γιατί θα χρεωθείτε τυχόν αποτυχία της ομάδας κύριοι διοικούντες.
Επίσης, καλό θα ήταν να αγωνιστούμε, σε πρώτη φάση, με την μπυραρία- πελάτες μας από την Έδεσσα (φώτο), προκειμένου να "ανοίξει" η ομάδα, μετά την παρατεταμένη αδράνεια.

1 σχόλιο:

  1. Η διοίκηση της ομάδος ποτέ δεν κοιμάται.
    Το έχει αποδείξει μάλιστα πλείστες φορές. Ελπίζω να μην υπάρχει κανένα παράπονο τα τελευταία χρόνια (στην μετά Να....ήλ εποχή εννοώ), από τότε που νέα παιδιά ασχολήθηκαν με τη διοικητική μέριμνα της ομάδος... Ονόματα δε λέμε.
    Αυτό για να ξέρουμε τι λέμε.

    Για τα φιλικά παιχνίδια τώρα. Μάθετε ότι ήδη έχει κλειστεί φιλικός αγώνας (η διοίκηση ποτέ δε κοιμάται) για την επόμενη Τετάρτη ή Τρίτη.
    Κι όπως φαντάζεστε το πρώτο φιλικό της νέας χρονιάς που δεν θα είναι και τόσο δυνατό, θα είναι με τους καλούς μας φίλους - "πελάτες", ομάδα του όμορου Συλλόγου της Έδεσσας. Λεπτομέρειες θα δοθούν από τον Hatzi88 εντός της εβδομάδος.

    G. Paltesanakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή