Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Φιλικός αγώνας με την Έδεσσα


Στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας της ομάδα μας, ενόψει της διεξαγωγής του 27ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων, την Τετάρτη, 19-1-2010, θα αντιμετωπίσουμε σε φιλικό αγώνα την αντίστοιχη ομάδα της Έδεσσας στο γήπεδο του Προφήτη Ηλία στο νεοσύστατο δήμο Σκύδρας. Ως ώρα έναρξης έχει ορισθεί (το αργότερο) η 3:15μμ. Θα φύγουμε ως αποστολή, ομαδικά, με το ραντεβού για την αναχώρηση να είναι στις 2:15μμ στο πάρκιγκ του Lidl. Ενδυμασία αποστολής η φόρμα της ομάδας και αγωνιστική στολή θα έχουμε την κόκκινη φανέλα, μαύρο σορτς και μαύρη κάλτσα.
Σύμφωνα με ανεξακρίβωτες πληροφορίες το γήπεδο διαθέτει καλά αποδυτήρια και άφθονο ζεστό νερό!!!
Παρακαλώ να μην αργήσουμε γιατί θα χρειασθεί το γήπεδο στη συνέχεια η τοπική ομάδα, ενώ στις 6:00μμ είναι και ο αγώνας κυπέλου ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

8 σχόλια:

  1. giades, ευκαιρία για μπάνιο αύριο(ΧΑΧΑΧΑΧΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην πειράζετε τον giades, γιατι θα σας εξαφανίσω!
    επιστρέφω σύντομα!
    προσέξτε τα λόγια σας, γιατί τα μαθαίνω όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φοβερή ψηφοφορία ..... Αύριο θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να δικαιώσω όσους με τιμήσουν με την ψήφο τους!!
    ΥΓ1 Παρακαλώ τον Παλτετσανάκη να πέφτει συνεχώς έξω από την περιοχή για να κερδίσουμε τουλάχιστον τριά φάουλ!!
    ΥΓ2 Παρακαλώ τον Στόγιαν να πατήσει τον Παλτετσανάκη πριν τον αγώνα για να τον βοηθήσει να κάνει τις πτώσεις του πιο πειστικές!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. hatzi, η φωτογραφία που έχεις σημαίνει ότι είσαι το μηχανάκι (τι μηχανάκι δηλαδή, εδώ χιλιάρα βλέπουμε) της ομάδας στο χώρο του κέντρου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υποθέτω, ότι το χατ τρικ για 'μένα, θα έχει να κάνει με το να μπορέσω να αλλάξω τρεις φορές τη μπάλα απ' το αριστερό στο δεξί πόδι...

    (Δεν γίνεται διευκρίνηση. Οπότε θα παρακαλέσω αυτόν που έκανε την ανάρτηση να εξηγήσει τί ακριβώς εννοεί σ' αυτή τη περίπτωση. Γιατί όπως το αντιλαμβάνομαι - κι όπως με συμφέρει φυσικά -, λογικά αν αύριο χρησιμοποιηθώ απ' τον προπονητή, κανονικό ή υπηρεσιακό), έχω το χατ τρικ στο τσεπάκι μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαθύς γνώστης της ορολογίας του ποδοσφαίρου19 Ιανουαρίου 2011 στις 1:02 π.μ.

    όταν λέμε ασίστ, εννοούμε να μπει μετά γκολ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοντός ψαλμός αλληλούια.

    Ας περιμένουμε σήμερα να δούμε τι θα κάνουν οι προτεινόμενοι για "χατ τρικ". Και μετά να τα ακούσουν... Γιατί τα θαύματα (βλέπε τρία γκολ του Kill Bill με τους παλαίμαχους), δε γίνονται κάθε μέρα.

    Εύχομαι τουλάχιστον να έχουν καλή απόδοση, γιατί αν κρίνω απ' τις εμφανίσεις στις προπονήσεις... Θα με πιάσει μελαγχολία.

    Παρατηρητής Πάγκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Sailor έπεσες μέσα, αν και κάποιοι μίλησαν για τσαπάκια!!Φοράω μάλιστα, όπως θα πρόσεξες και την κόκκινη στολή της ομάδας.

    ΥΓ Βλέπω ότι ο λαός πιστεύει ότι θα σκοράρω σήμερα, αν και δεν ξέρω όμως ποιος θα κερδίσει τα φάουλ έξω από την περιοχή, καθώς αυτοί που κινούνται στον χώρο αυτό είναι οι τρεις αντίπαλοί μου στην ψηφοφορία και δεν πρόκειται να πέσουν έξω από την περιοχή ακόμη κι αν τους πυροβολήσουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή