Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΚΟΥΙΖ

ΠΟΙΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ;



ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ "ΚΥΡΙΕΣ", ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!

ΥΓ: ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΟΥ!!!! (ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ;;;;;)

11 σχόλια:

  1. θα συμφωνήσω, με ΠΟΝΟ καρδιάς, μια και τελευταία φορά (διότι αλλιώς δεν κάνουμε καλό στην επισκεψιμότητα) με τον giades, όσον αφορά στο ότι παίξαμε σαν κυρίες. Προς υπεράσπιση των τριών και ορθή απόδοση ευθυνών αναρωτηθείτε που ήταν ο τέταρτος στο τείχος, διότι οι τρεις τουλάχιστον έβαλαν το κορμί τους, τέταρτος όμως δεν βρέθηκε (αν και ο τανάλιας υποσχέθηκε ότι με τέταρτο άτομο στο τείχος έλεγχε τη φάση). Ο Προφήτης Ηλίας πάντως θα αποτελέσει τη μοναδική παραφωνία της φετινής παρουσίας της ομάδας, διότι ο Τρισμέγιστος μου είπε εμπιστευτικά ότι "γνωρίζει το φάρμακο και θα το χορηγήσει στην κατάλληλη δόση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το φάρμακο είχε ημερομηνία λήξης πριν από 30 χρόνια, όπως και οι προπονητικές του μέθοδοι...

    εδώ και η Ν.Δ. μετά από τόσα χρόνια άλλαξε σήμα μήπως και εμείς πρέπει να εκσυγχρονιστούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Giades πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι υπονοείς, δεν πάει πουθενά το μυαλό μου....πάντως κουφάλα τον Παναγιώτη-λευτεριά στον Giades- νεφελίμ τόσες ώρες στο αμάξι τον έπρηξες με την προπαγάνδα και τον προσεταιρίστηκες, θα τον κανονίσω όμως κι αυτόν που με κάρφωσε για τα σάντουιτς (ή μήπως δεν ήταν αυτός αλλά εσύ?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόεδρος Συνδέσμου Φιλάθλών της Ομάδος21 Ιανουαρίου 2011 στις 8:44 π.μ.

    αφήστε τις μα....ίες και πάμε να κάνουμε καμία προπόνηση... η ήττα πρέπει να μας συσπειρώσει και να δουλέψουμε περισσότερο....

    Τέλος βλέπω ότι η πολύ δημοκρατία δεν κάνει καλό....ούτε μια βασιλόπιτα δεν μπορούμε να κόψουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κοπή βασιλόπιτας από τον σύλλογο ποντίων Έδεσσας

    Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ιστορικού & λαογραφικού συλλόγου Αλμωπίας "Αλησμόνητες Πατρίδες"

    Η κοπή βασιλόπιτας από το ΚΕΚΥΚΑμεΑ Πέλλας



    Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΙΤΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΟΠΕΙ....;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΥΔΕΕΕΤΑΠΕ, κος Παλτετσανάκης, έκανε προ ημερών ανάρτηση με θέμα την ημέρα και την ώρα της κοπής, αφήνοντας ως κουιζ τον τόπο. Αν κάποιος διαφωνεί, ας προτείνει κάτι άλλο, αλλιώς το φλουρί, με συνοπτικές διαδικασίες θα το κερδίσω εγώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ήττα αποκτά σημασία και έχει αξία αφενός λόγω της νίκης που προηγείται αυτής, αφετέρου λόγω της νίκης που την ακολουθεί. Αν χάναμε συνεχώς τον προηγούμενο καιρό κανείς δε θα στεναχωριόταν, θα ήταν κάτι το φυσιολογικό και δε θα είχε κοπεί η όρεξη σε κάποια μέλη της ομάδας για να περιοριστούν στα σαντουιτσάκια και στα παγωτάκια, αλλά μάλλον πάλι θα έσφαζαν το μόσχο το σιτευτό και θα έτρωγαν μέχρι και το κεφάλι του….(ως συνήθως).
    Επίσης θα μπορούμε να πούμε στο μέλλον ότι η ήττα αυτή ήταν αυτή που μας οδήγησε σε ανοδική πορεία μετέπειτα και συνεχείς νίκες (πράγμα που δεν βλέπω βέβαια, αλλά τέλος πάντων). Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι διασυρθήκαμε εχθές από τους πελάτες Εδεσσαίους.

    Υ.Γ. 1 Τη σακούλα αρχηγέ δεν την είδες, όχι γιατί έφαγαν το περιεχόμενό της σε μηδέν χρόνο και την πέταξαν στον κάδο, αλλά μάλλον γιατί κάποιος από κεκτημένη ταχύτητα έφαγε και τη σακούλα…Η δικαιολογία ότι δεν υπήρχε κάδος ανακύκλωσης (σίγουρα αυτό θα ισχυριστεί όποιος έφαγε τη σακούλα) δεν ευσταθεί…Υπάρχει κάδος σε ελάχιστη απόσταση από τον Πατέλια.

    Υ.Γ. 2 Κουίζ: Μέλος της ομάδος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών (όχι ευτραφές) καταθέτει δικόγραφα ενώπιον δικαστηρίων (ελπίζω όχι ενώπιον Αρείου Πάγου ή Εφετείου Θεσσαλονίκης) χρησιμοποιώντας γραμματοσειρά με μέγεθος 9. Αποτέλεσμα τούτου ήταν στη σημερινή δικάσιμο του Ειρηνοδικείου (ευτυχώς όχι ανώτερου δικαστηρίου) Γιαννιτσών να διατάξει η Ειρηνοδίκης (εκτελώντας χρέη Πταισματοδίκη) τη βίαιη προσαγωγή του και την εκτέλεσή του στα έξι (6) μέτρα. Φήμες θέλουν το μέλος αυτό του ΔΣΓ να χρησιμοποιεί γραμματοσειρά με αριθμό μικρότερο (8 δηλαδή) στις «τυπικές» προτάσεις του, λόγω της ήσσονος σημασίας τους. Τη δικαιολογημένη διαμαρτυρία της συμπαθέστατης και γλυκομίλητης Ειρηνοδίκου ανέλαβε να διαβιβάσει στο συνάδελφο ο πρόεδρος του ΔΣΓ, με την υπόσχεση ότι σε περίπτωση υποτροπής θα επιβάλλει βαρύτατες πειθαρχικές ποινές.
    Για να βοηθήσω: μάλλον τα όσα γλιτώνει από την τεράστια οικονομία που κάνει σε χαρτί και μελάνι τα «καταθέτει» σε ταβερνεία της πόλης των Γιαννιτσών και όχι μόνο, παρακινώντας μάλιστα σε τέτοιου είδους «καταθέσεις» και όλα τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας (δικηγόρους και μη).

    ο δεύτερος τερματοφύλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ σημαντικές και εύστοχες οι παρατηρήσεις του δεύτερου τερματοφύλακα, δεν ξέρω όμως αν θέλει κάτι να μας πει υπογράφοντας κατ' αυτόν τον τρόπο. Απαντώντας στο κουίζ,υποθέτω ότι μάλλον αναφέρεται σε πρώην υπουργό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το χαμένο χαρτοφυλάκιο21 Ιανουαρίου 2011 στις 6:07 μ.μ.

    όχι πρώην ρε παιδιά, μια φορά υπουργός, πάντα υπουργός. Απλά είναι άνευ χαρτοφυλακίου πλέον. Να πω την αλήθεια η παραίτησή του ήταν ένα σοκ για εμένα, ή καλύτερα, οι φήμες για παραίτηση, καθώς δεν το άκουσα με τ' αυτιά μου. Σε κάθε περίπτωση, καλώ τον υπουργό άνευ χαρτοφυλακίου, εάν οι φήμες είναι αληθινές, να το ξανασκεφτεί, καθώς οι υπηρεσίες του έχουν αφήσει ιστορία στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μετά την αναβλητικότητα και την ανασχετικότητα που παρατηρήθηκε στο θέμα της κοπής της πίτας και οδήγησε στην αναβολή της εκδήλωσης, ο ΥΔΕΕΕΤΑΠΕ χολωμένος φανερά από την όλη εξέλιξη δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν μ' ενδιαφέρει πότε και που θα κοπεί η πίτα! Όταν κανονίσετε, καλέστε με κι αν δεν έχω κάποια άλλη υποχρέωση θα έρθω!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. έχει τα νευράκια του ο υπουργός μας. Μια τον κυνηγάνε όλοι να τον πατήσουν, μια του χαλάνε την εκδήλωση, ε, δεν θέλει και πολύ να τα βροντήξεις όλα. ίσως να είναι ένα οργανωμένο σχέδιο εναντίον του. Αλλά εδώ δείχνει ο καλός ο καπετάνιος, στη φουρτούνα δεν πηδάει από το καράβι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή