Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Τα νεά της 25ης προπόνησης ποδοσφαίρου

Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή, 28/1/2011, στο γήπεδο του Π. Μυλοτόπου, η 25η προπόνηση ποδοσφαίρου της ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών. Παρόλο που ήταν αυτή με την μικρότερη συμμετοχή, ήταν ταυτόχρονα και η σκληρότερη, καθώς ο Γιώτης εφήρμοσε μία μεγάλη γκάμα ασκήσεων, βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την θέση του γυμναστή της ομάδας. Ο περιορισμένος χώρος δεν μου επιτρέπει να αναφέρω όλες τις ασκήσεις που εκτελέστηκαν, οπότε ενδεικτικά αναφέρω: 15 λεπτά τρέξιμο, τρεις γύρους με ανοίγματα 66,23 % ανά τριάντα μέτρα, παιχνίδι 10 λεπτά σε μικρές εστίες ένας εναντίον ενός, 20 λεπτά παιχνίδι δύο εναντίον τριών σε μικρές εστίες, 15 λεπτά ένα-δύο είσοδος στην περιοχή και σουτ, 10 λεπτά κορόιδο, πέναλτι, και πάνω από μισή ώρα άναρχες σέντρες, κεφαλιές και σουτ έξω από την περιοχή. Στα αξιοσημείωτα, η αποχώρηση του Κώστιγκα πριν από την έναρξη της προπόνησης, φανερά ενοχλημένου από την μικρή προσέλευση των παικτών. Τέλος, διανύθηκαν 5.994 μέτρα και καταναλώθηκαν 692,35 θερμίδες, οι οποίες αναπληρώθηκαν εντός ημιώρου από την επιστροφή στο σπίτι.

Παρόντες ήταν:

1. Μπουρουτζίκας (ή Στόγιαν ή Γιώτης ο Γυροπώλης)
2. Λαζό
3. Χριστιάνο
4. Μανουέλ
5. και ο φίλος Σιδέρης

Απόντες ήταν:
(όλοι οι υπόλοιποι)

Κουίζ (έπαθλο ένας μήνας προσωπικής κατ' οίκον εκγύμνασης από τον Γιώτη): Ποιός ποδοσφαιριστής και συνάδελφος παραβρέθηκε στο γήπεδο του Π. Μυλοτόπου, πάρκαρε στην άλλη άκρη του γηπέδου, με τη μηχανή αναμμένη και το καλοριφέρ στο τέσσερα (4) και αποχώρησε σπινιάροντας, όταν αντιλήφθηκε την χαμηλή προσέλευση, χωρίς να έχει εν τω μεταξύ πατήσει όχι χόρτο, αλλά ούτε καν άσφαλτό?

6 σχόλια:

  1. Άκουσα, παρ' όλο που δεν ήμουν στο γήπεδο, ότι ο παίκτης που αναζητάμε διαθέτει αυτοκίνητο "μαύρου" χρώματος. Έτσι για να βοηθήσω.

    Ανώνυμος παρατηρητής πάγκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mipos itan o giades? Mallon to fisai kai den krioni pou to "sarisses" patose stin onomatodosia kata ti diarkia tis kopis tis pitas.
    Exei mauro amaksi, itan kai "mayrismenos" ap' to parapano gegonos... De theli kai poli o anthropos gia na apogoiteuti kai na figei ap' ti proponisi...

    Anonymos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΜΑΔΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ

    Θα είμαι καυστικός, αν και αφενός δε θέλω, αφετέρου δε «με παίρνει», καθώς έχω λείψει από κάποιες προπονήσεις φέτος (δικαιολογημένα).
    Η ομάδα βρίσκεται στα πρόθυρα διάλυσης, καθώς την περασμένη Παρασκευή:
    α) η πλειοψηφία των παικτών δεν εμφανίστηκε καν στην προπόνηση,
    β) ο υπηρεσιακός προπονητής (πόσο καιρό ακόμα αγαπητή διοίκηση με υπηρεσιακό προπονητή??) (εκτός αν το έχουμε πάρει απόφαση ότι δεν θα ευοδωθούν οι προσπάθειες του sailor για αναζήτηση προπονητή από το εξωτερικό) εμφανίστηκε, βρήκε περιορισμένο κοινό και απεχώρησε, χωρίς να κάνει καμία προσπάθεια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα…
    γ) παίκτης και συνάδελφος, ιδιοκτήτης μαύρου οχήματος ελεύθερου χρόνου τύπου τζιπ (βοηθάω λίγο ακόμα), και όχι ο Δεσποτόπουλος, ο οποίος απολάμβανε το μεσημεριανό του ύπνο αφού είχε τσακίσει το παστίτσιο της Χρύσας, ήρθε στο Μυλότοπο για να κόψει κίνηση…
    δ) ο γράφων έφτασε στο γήπεδο του Μυλοτόπου στις 4:30 (!!!!!), με συνοδεία τον Σιδέρη, κολλητό του και ανεψιό του έμπειρου παίκτη της ομάδος,
    ε) ο Σιδέρης αντιλαμβανόμενος την έλλειψη οργάνωσης και στοιχειώδους πειθαρχίας στην ομάδα δήλωσε ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί ξανά, καθώς θα προτιμήσει το γυμναστήριο…
    στ) ο προηγούμενος συνοδός του γράφοντος, ο αστυνόμος Μπάμπης δηλαδή, δε θα έρθει άλλο στις προπονήσεις και τους αγώνες της ομάδος, καθώς προτίμησε βλέποντας την εμφάνισή μας με την Έδεσσα να προπονείται στο εξής με ομάδα αστυνομικών της συμπρωτεύουσας, όπου και εργάζεται (αστυνομικό τμήμα Σίνδου) (μου πρότεινε μάλιστα να κανονίσουμε και φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων).

    Παραθέτω αυτούσιο λοιπόν μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που είχε σταλεί από τον γράφοντα πριν από μερικούς μήνες, επισημαίνοντας το αδήριτο της ανάγκης επιστροφής του μόνου πραγματικού προπονητή που έχει περάσει από αυτήν την ομάδα…

    «Είμαι βέβαιος ότι όλα μπορούν να διορθωθούν, δηλαδή:
    1) να επιστρέψει ο νυν Μάκης Χάβος στην πραγματική θέση του, ήτοι τη θέση του κεντρικού αμυντικού της ομάδος, την οποία και έχει υπηρετήσει με σθένος και μεγάλη αποτελεσματικότητα, σε σημείο που να καθίσταται πλέον αναντικατάστατος. Απόδειξη τα πέντε (5) γκολ που έχει δεχτεί η ομάδα σε μόλις δύο (2) αγώνες, καθώς ο ανωτέρω μάλλον την ώρα του αγώνα σκέφτεται τα προπονητικά του καθήκοντα και όχι τα ανασταλτικά.
    2) να επανέλθει στην ενεργό δράση (συμμετοχή σε προπονήσεις και φιλικούς αγώνες) ο (βασικός??) τερματοφύλακας της ομάδος Τανάλιας, καθώς οι εμφανίσεις του (δεύτερου??) τερματοφύλακα τη φετινή περίοδο χαρακτηρίζονται μάλλον αποκαρδιωτικές.
    3) να αναγνωριστεί η τεράστια πραγματικά αξία και προσφορά του αριστερού οπισθοφύλακα με επιθετικές εξάρσεις Μανουέλ, ο οποίος σκοράρει κατά βούληση πλέον.
    4) να πέσουν όλοι οι "πυρετοί" στην ομάδα και να εξαφανιστούν όλες οι ύπουλες ιώσεις.
    5) να επιστρέψει η ομάδα στις περσινές "εκκωφαντικές" εμφανίσεις...

    Για τους λόγους αυτούς: ΚΑΚΟ, Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ!!!

    Υ.Γ. Καλή όρεξη σε όσους τσακίζουν αυτή τη στιγμή το γριβάδι στο Λουδία. Ο γιατρός μού έχει απαγορεύσει το γριβάδι για λίγες μέρες λόγω...ιώσεως που με βασανίζει...»

    δεύτερος τερματοφύλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναλαμβάνω, στο μέτρο που μου αναλογεί, την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας, στην 25η προπόνηση, καθώς σύμφωνα με ορθή προφορική παρατήρηση του υπηρεσιακού ρεπόρτερ, Μανουέλ, η αναγγελία της προπόνησης έγινε με πολύ λιτό τρόπο, χωρίς κανένα καρύκευμα του τύπου: «Σήμερα Παρασκευή και ώρα 3:00μμ εκμεταλλευτείτε τα μεγάλα ανοίγματα του καιρού και βελτιώστε την ατομική σας φυσική κατάσταση και τεχνική στην προπόνηση της ομάδας του ΔΣΓ!!»
    ΥΓ Ο παίκτης του κουιζ, την Παρασκευή, περίπου στις 3:30μμ, με πήρε τηλέφωνο, αφού είχε γυρίσει σπίτι και είχε μπει κάτω από το πάπλωμα, για να με ρωτήσει αν ακυρώθηκε η προπόνηση, καθώς δεν είδε κανέναν στο γήπεδο. Μόλις του είπα ότι δεν ακυρώθηκε και ότι ο Μανουέλ ήδη από τις 3:00μμ, είχε προμηθευτεί τις μπάλες, μου απάντησε ότι τώρα δεν ξαναγυρνά πίσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κάτοχος του μαύρου, ελευθέρου χρόνου ΙΧ31 Ιανουαρίου 2011 στις 11:51 π.μ.

    θα ήθελα να δικαιολογηθώ σχετικά με την αποχώρησή μου από το γήπεδο του Π. Μυλοτόπου.
    Είναι σαφές σε όσους με γνωρίζουν ότι δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω στην προπόνηση μετά την αποχώρηση του τρισμέγιστου, καθώς δεν αναγνωρίζω άλλον προπονητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απάντηση στον κάτοχο του Μαύρου Ι.Χ.

    αφού την είχες κοπανήσει πριν φύγει ο "προπονητής"(λέμε τώρα) και εκτός αυτού από έγκυρες πληροφορίες εθεάθεις σε ταβέρνα της περιοχής και έφαγες τηγανητό κοτοπουλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή