Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΝΕΟ ΚΟΥΙΖ

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΚΟΥΙΖ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΚΩΣΤΙΚΟΓΑΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΝΥΧΤΟΜΟΥΤΡΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΙΔΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ: ΜΑ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ;ΕΓΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑ;
ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΟΜΩΣ, ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΤΥΦΛΑ ΣΤΟ ΜΕΘΥΣΙ!!!
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΝΕΟ ΚΟΥΙΖ:
ΠΟΙΟ (ΕΥΤΡΑΦΕΣ) ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ "ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ" ΝΑ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΕΙ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΜΕΤΑΜΕΣΟΝΥΧΤΙΕΣ ΩΡΕΣ; (ΦΗΜΕΣ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΑ ΚΑΣΚΟΛ ΑΑΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ!!!)
ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΛΟΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ!!!!!!!

3 σχόλια:

  1. Οι προκλήσεις από την πλευρά του μονοπρόσωπου κινήματος συγκεκριμένου συναδέλφου μας δεν έχουν πλέον τελειωμό. Είναι πλέον προφανής η πρόθεσή του να θεμελιώσει καθεστώς Μεγάλου Αδελφού στις τάξεις της ομάδας. Θα επικαλεστώ την μαρτυρία του συναδέλφου Τανάλια, με τον οποίο πάμπολλες φορές έχουμε συναντηθεί τυχαία στους αγωνιστικούς χώρους, όπου πραγματικά καταπίνουμε χιλιόμετρα και θυσιάζουμε κιλά ιδρώτα στον βωμό της ομάδας. Και όλα αυτά, όταν κάποιοι άλλοι διαθέτουν ολόκληρη κάβα -βιολογικού έστω- κρασιού στο σπίτι τους. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάνο, σου είπα αγόρι μου, μακριά από τους λύκους. Τι ήθελες και κάθισες κοντά του στη συνέλευση; Μόνο για πληροφορίες σε ήθελε και για να δείξει ότι δεν είναι μόνος. Βλέπεις, η χυλόπιτα από τον αγαπημένο του (ΤενΚάκε) δεν χωνεύεται με τίποτα και προσπαθεί να φέρει ανακατωσούρα στο κίνημά μας. Δεν πειράζει όμως, σύντομα θα καταλάβει και θα γυρίσει πίσω στη μεγάλη αγκαλιά του Τρισμέγιστου.
    Υ.Γ. Ήταν χάμπουργκερ ή τσίζμπεργκερ και πόσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν χάμπουργκερ. Ενισχυμένα με πατάτες... Το καλύτερο όμως είχε να κάνει με το κασκόλ ΑΑΑ ποιότητας, το οποίο ούτε ο Ζαμπούνης θα το έδενε τόσο ωραία...
    Άσε που για να τον αναγνωρίσεις, χρειαζόσουν ικανότητες CIA!!! Το έμπειρο μάτι όμως...

    Ο πληροφοριοδότης

    ΑπάντησηΔιαγραφή