Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

ΑΠΟΧΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΣΓ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ.
ΚΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΣΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΕΒΑΙΝΑΝ ΟΜΑΛΩΣ, Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΝ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΤΥΧΕΣΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
ΑΝ ΝΟΣΤΑΛΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!!!!

ΥΓ:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΑΙΚΤΩΝ!!!!

13 σχόλια:

  1. Αν ο giades δηλώσει, με σχόλιό του, που θα αναρτήσει σήμερα μέχρι τις 9:00μμ, ότι αποκηρύσσει το "Σάρισα" για όνομα του Συλλόγου και υποστηρίξει το "Δικαιόπολις" με κάθε τρόπο, ο Προπονητής των ονείρων του θα δώσει το παρόν στην προπόνηση της Τετάρτης, αλλιώς τον βλέπω να παίρνει μεταγραφή για την Έδεσσα με ελευθέρας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό νομίζω θα πρέπει να το κάνει πάραυτα.

    Κατ' αρχήν το "Σάρισα" πάτωσε. Εντάξει, ο καθένας μας έχει τις προτιμήσεις του όσων αφορά για το όνομα του υπό δημιουργία σωματείου, αλλά θα πρέπει να σεβόμαστε και την γνώμη της πλειοψηφίας.

    Οπότε δεν βλέπω και τον λόγο να μη το αφήσει στο παρελθόν αυτό το όνομα (ίσως για κάποιο άλλο σωματείο, π.χ. για ένα σωματείο αποστράτων αξιωματικών, αφού το "Σάρισα" έχει μέσα του κάτι από πολεμική χροιά...) Αν βάλεις στη ζυγαριά από την άλλη ότι σύμφωνα και με δικές μου πληροφορίες ο αγαπημένος του προπονητής φημολογείται έντονα ότι θα είναι παρόν στην επόμενη προπόνηση με αναπτερωμένο το ηθικό, τότε η "αποκήρυξη" νομίζω πως έχει ήδη αργήσει να συντελεστεί... Ίδωμεν.

    Ανώνυμος παρατηρητής πάγκου.

    Υ.Γ. Δεν είμαι σύμφωνος με την ελευθέρας για Έδεσσα. Με το ίδιο σκεπτικό, πολλοί "κρυπτοαντιφρονούντες" και αντίθετοι με την Παράγκα, θα έπρεπε ήδη να παίζουν σε άλλους συλλόγους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ!!!
    ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ!!!
    ΠΡΩΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελικά, τζάμπα τα τελεσίγραφα, ο giades έχει κάνει ήδη δήλωση νομιμοφροσύνης σε άλλη ανάρτηση. Την Τετάρτη, αν δεν κάνουμε φιλικό, θα έρθει προπονητής εγνωσμένης αξίας, ο οποίος θα υποβάλλει τους παίκτες σε εργομετρικά τεστ, προκειμένου να εκπονήσει πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.
    ΥΓ Είναι ευνόητο ότι, με δεδομένη την αποχή αυτή την εβδομάδα, θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι παρόντες (όλοι αν γίνεται), ακόμη και αυτοί που έχουν μόλις περάσει το κατώφλι των 40 κι αρχίζουν να έχουν περισσότερους φόβους για την υγεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλώνω με κάθε επισημότητα ότι "θα σπάσω τα κοντέρ" στα εργομετρικά που θα γίνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ,
    Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ "ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ" ΕΙΝΑΙ;
    ΠΕΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ
    ΥΓ:
    SAILOR ΗΡΕΜΗΣΕ, ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΝ ΣΦΥΓΜΟ ΣΟΥ....
    ΒΑΣΙΚΑ ΤΗΝ ΜΕΖΟΥΡΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. GIades υποδείξεις σχετικά με την προετοιμασία της ομάδας δεν θέλουμε, γιατι θα σου καρφώσουμε το δελτίο στον τοίχο και θα παρακαλάς να σε αφησουμε να παίξεις ... έστω με την Έδεσσα. Οσον αφορά τον προπονητή η κοινή πρόθεσή μας (της διοίκησης και του προπονητή) είναι να μην δημοσιοποιηθεί ακόμη το όνομά του.
    ΥΓ Όσοι απουσιάσουν την Τετάρτη, με πρόφαση την "δήθεν" κινητοποίηση, καλό θα είναι να ξεχάσουν το 27ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
    Η ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ ΟΤΙ Η "ΑΚΕΦΑΛΗ" ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΥΓ:
    ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ...
    ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εκπρόσωπος ποδοσφαιρικής ομάδας Δ.Σ. Κουάλα Λουμπρούρ31 Ιανουαρίου 2011 στις 9:48 μ.μ.

    giades, αίλα σαι αιμας, σαι θαίλουμε στιν ωμαδα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στη γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης παικτών θα απαντά αιθέρια μελαχρινή ύπαρξη (μαυρομαλλούσα κοπελιά, ύψους 1,70, με τέλειες αναλογίες και πράσινα μάτια), φίλη της αιθέριας ξανθιάς ύπαρξης. Μεσολάβησα προσωπικά για αυτό κατόπιν αιτήματος του φίλου, συναδέλφου και συναγωνιστή για την επάνοδο του προπονητή των τίτλων στην ομάδα Δεσποτόπουλου. Το τηλέφωνο θα αναρτηθεί σε λίγες ώρες στο blog και η χρέωση θα είναι 0,60 ΕΥΡΩ το λεπτό. Τα έσοδα θα κατατεθούν στον λογαριασμό του ΛΕΑΔΙΓ, ούτως ώστε να δει με άλλο μάτι ο πρόεδρός του την πληρωμή εξόδων των παικτών της ομάδος στην εκδρομή στα Γιάννενα (με την προυπόθεση ότι θα μας αναλάβει από την Τετάρτη ο προπονητής των τίτλων, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα τη δούμε μόνο σε καρτ ποστάλ τη λίμνη).

    δεύτερος τερματοφύλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ότι θα υπάρχει νέος προπονητής στην προπόνηση της Τετάρτης, που θα υποβάλλει σε εργομετρικά τεστ τους παίκτες δεν είναι μούφα είδηση σαν αυτές που διαδίδει εδώ και δύο μήνες ο giades, αλλά μία πραγματικότητα που οφείλεται στην διάθεση της Διοίκησης να μην επαναληφθούν γεγονότα τύπου Προφήτη Ηλία.
    ΥΓ Φαίνεται ότι ο συνάδελφος giades δεν πολυπιστεύει στον αγώνα μας κατά του σχεδίου νόμου (θα έλεγα μάλλον το αντίθετο ότι είναι υπέρ του). Σε κάθε περίπτωση στο 27ο ΠΠΔΣ δεν προλαβαίνει να παιξει με άλλη φανέλα, καθώς έχει ήδη δηλωθεί ως παίκτης της ομάδας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.
    ΧΑΤΖΗ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ...
    ΕΛΠΙΖΩ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΜΑΣ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΑΠΟΧΗ ΜΑΣ.
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΜΕΑ!
    ΥΓ:
    ΑΝΑΚΩΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
    ΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΦΡΕΪΤΑΣ-ΓΙΩΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΩΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΜΕΤΡΗΣΩ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ουγκ χλωμό πρόσωπο συμφωνώ για την ανακωχή.
    ΥΓ Μιας και το γυρίσαμε στα του Συλλόγου, ποιο μέλος της ομάδας κατεβαίνει υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές; Δεν θέλει την στήριξή μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή