Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑ STOP


Κύριοι,
Με λύπη μου διαπίστωσα ότι είμαστε πολύ χαλαροί. Υπάρχει η άποψη ότι πρόκειται περί παροδικού φαινομένου. Δυστυχώς όμως η χαλαρότητα μας συνοδεύει καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, δεν είναι καθόλου παροδική, δεν έχουμε όρεξη να τρέξουμε, να κάνουμε ασκήσεις, να παίξουμε μπάλα, μόνο στο χαβαλέ έχουμε το μυαλό μας και στο φαγητό, με πρώτο και καλύτερο (εννοώ χειρότερο) εμένα.
Ελπίζω να κάνω λάθος, αλλά κινδυνεύουμε να ντροπιαστούμε αγωνιστικά και να σβήσουμε μεμιάς την εξαιρετική περσινή μας πορεία. Υπάρχει δηλαδή η πιθανότητα να χαρακτηριστεί "παροδική" η περσινή μας πορεία, μια εξαίρεση στον κανόνα της αγωνιστικής ανυποληψίας, ένα τυχαίο γεγονός, που σε μια εικοσαετία ίσως να επαναληφθεί.
Ο κίνδυνος είναι μεγαλύτερος, αφού η χαλαρότητα συνοδεύεται από τραυματισμούς, ελάχιστη έως μηδαμινή παρουσία παιδιών (κάθε ηλικίας) που παλαιότερα είχαν συμμετοχή και θα μπορούσαμε να βασιστούμε πάνω τους, ανυπαρξία εμπλουτισμού του υλικού με νέα παιδιά (μη ξεχνάμε ότι 2-3 παιδιά πέρσι βοήθησαν-φέτος θα είμαστε οι ίδιοι και λιγότεροι). Ας είναι καλά η Χ"διοίκηση, που σε συνεργασία με το γράφοντα, οργάνωσε τζειμσμποντική επιχείρηση για να επαναπατρίσει τον Μανουέλ.
Επειδή λοιπόν τα πράγματα είναι μαύρα και άραχνα, ας κοιτάξουμε να πάμε σε καμιά προπόνηση τώρα που αρχίζει το πρωτάθλημα γιατί δεν θα μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας, θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι με εμάς..

12 σχόλια:

  1. Εγώ θα σχολιάσω το φοβερό "παρδαλό κατσίκι" και τη φωτό που ανάρτησες. Πραγματικά super.

    Υποθέτω ότι μερικοί μερικοί (Πάλτε κλπ) θα κάνουν άλλα σχέδια με αυτή σου την ανάρτηση (βλέπε σούβλες, γάστρες κλπ).

    Ανώνυμος Παρατηρητής πάγκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα συμφωνήσω με τον γράφοντα... και θα ήθελα να επισημάνω ένα γεγονός το οποίο θα επιβεβαιώσει την χαλαρότητα που υπάρχει...
    η ομάδα φέτος δέχεται πολύ εύκολα γκολ στα φιλικά παιχνίδια(Έδεσσα 4, Παλαίμαχοι 2, Μακεδονικός 3, Αριστοτέλης 3, κλπ.) τα οποία τα περισσότερα είναι παιδικά..
    σε καμία περίπτωση η αμυντικοί μας, τα χαφ μας και γενικότερα οι παίκτες δεν ξέχασαν να κλωτσάνε το τόπι(αυτό είπε και ο Κάκος στην πρώτη του εμφάνιση φέτος)....
    ας συγκεντρωθούμε και ας δείξουμε την ζωντάνια και το τσαγανό που είχαμε πέρσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και στα νέα της προπόνησης, δεν ήθελα να κάνω περισσότερα σχόλια για την αδιαφορία και τον χαβαλέ, γιατί θεωρώ ότι δεν είμαι ο μπαμπάς ή ο δάσκαλος κανενός, αφού ο sailor το άνοιξε το θέμα, θα πω την άποψή μου. Καταρχήν θεωρώ ότι σκοπός και στόχος όλων όσων έρχονται και συμμετέχουν σ’ αυτό που κάνουμε, είναι το να περάσουμε καλά και να ξεφύγουμε από επαγγελματικές, οικογενειακές και άλλες σκοτούρες, να δημιουργήσουμε καλές σχέσεις και φιλίες μεταξύ μας και στη συνέχεια να γυμνασθούμε και να διατηρήσουμε μια καλή υγεία. Όσον αφορά το πρώτο τα πηγαίνουμε πολύ καλά, όσον αφορά το δεύτερο η αλήθεια είναι ότι η περσινή καλή χρονιά οφείλεται και στη διάθεση για δουλειά στην προπόνηση, που έδειξε η μεγάλη πλειοψηφία. Επειδή όμως δεν είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ούτε βέβαια παιδιά δεν μπορεί να μας πει κάποιος γιατί δεν προπονείσαι, θα χάσεις τους στόχους κλπ. Έλα όμως που όταν παίζεις, είτε είναι ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά, θέλεις πάντα να κερδίζεις για να το χαρείς ακόμη περισσότερο, ενώ όταν χάνεις στεναχωριέσαι, εκνευρίζεσαι και μαλώνεις. Δυστυχώς λοιπόν κύριοι θα συμφωνήσω με τον sailor και θα σας πω αν θέλετε να το γουστάρετε πιο πολύ, θα πρέπει να κουραστείτε και πιο πολύ. Και κάτι τελευταίο αν στις προπονήσεις αρχίσουμε να μαζευόμαστε 5-6 άτομα τότε το παραμύθι τελείωσε….
    ΥΓ. Όντως το παρδαλό κατσίκι όλα τα λεφτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Min iste apaisiodoksi.
    An analogistite pioi einai auti pou pragmatika "lipoun" auti ti stigmi apo tis proponisis, tha dite oti den iparxi kanena provlima, afou oli einai ligo poli dikaiologimenoi.

    Ola kala tha pane.

    Germanos paratiritis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος Ανεξάρτητος Παρατηρητής Πενταπλατάνου18 Μαρτίου 2011 στις 8:44 π.μ.

    φίλε Γερμανέ παρατηρητή,

    Μπαμπίνο, Καρατζόρτζεβιτς(πέρσι ερχόταν στις προπονήσεις), Χριστιάνο(από τους πρώτους πέρσι), Κούλιο και Μιτόσεβιτς(μπορούν να βοηθήσουν αν έρθουν σε καμία προπόνηση),Μανουέλ(μάλλον το borshch και ο έρωτας του με τον giades του έπεσαν βαριά), ακόμα και ο πρώτος παίκτης της ομάδος πέρσυ, giades, δείχνει σημάδια βαρεμάρας και κούρασης(βλ. πόσες φορές γκρίνιαξε φέτος, για το γήπεδο, για το κρύο κλπ.) και πολύ άλλοι που μπορούν να βοηθήσουν στις προπονήσεις και όχι μόνο

    ας συγκεντρωθούμε και ας στηρίξουμε την Χατζιδιοίκηση στην δουλεία που κάνει είναι κρίμα να τρέχουν τα παιδία και εμείς να βαράμε τρόμπα στις προπονήσεις... πραγματικά ήταν πολύ άσχημο το θέαμα στην τελευταία προπόνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προτείνω το όνομα της ομάδας ν' αλλάξει και να υιοθετήσουμε το "Παρδαλό Κατσίκι" με έμβλημα την φωτογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κακεντρεχής φήμη18 Μαρτίου 2011 στις 9:10 π.μ.

    Σχολιάζοντας την αναφορά του Πενταπλατανιώτη Παρατηρητή στο πρόσωπο του giades, σας επισημαίνω ότι οι συνεχείς γκρίνιες του φέτος (γήπεδο, κρύο, προπονητής, πρόγραμμα προπονήσεων, αντίπαλοι στα φιλικά κλπ) είναι ένα οργανωμένο σχέδιο που εκπόνησε ο ίδιος μαζί με την Διοίκηση του Αριστοτέλη, προκειμένου η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, να τα παρατήσει και να μην κατέβει στο Πρωτάθλημα, οπότε ο ίδιος θα μπορούσε να πάρει μέρος με την ομάδα του Αριστοτέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος Ανεξάρτητος Παρατηρητής Πενταπλατάνου18 Μαρτίου 2011 στις 9:19 π.μ.

    έτσι όπως σέρνεται φέτος ούτε τον πάγκο δεν θα σκούπιζε στον Αριστοτέλη....τα παιδία πετάνε, μέσα στις λάσπες έτρεχαν σαν τρελοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΕΡΝΟΜΑΙ, ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΞΕΠΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
    ΥΓ: ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ:ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ GIADES; ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ (ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ) ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ. ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΜΠΕΡΟ Ή ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΜΥΝΕΤΑΙ-ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ.
    ΑΠΟ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΥΓ: ΕΣΥ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ (ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. συμφωνώ με τον giades και όταν αναφερόμαστε προσωπικά σε παιδιά, καλό είναι να είναι η κριτική επώνυμη. Δεν φταίει μόνο ο γιαννάκης, ούτε κάποιος συγκεκριμένα, όλοι μας είμαστε πιο χαλαροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο giades έχει δίκιο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε αν θα παίζουμε με λίμπερο ή όχι, γιατί αυτό εξαρτάται από ποιους θα έχεις στη σύνθεσή σου και ποιος είναι ο αντίπαλος. Γι’ αυτό χρειάζονταν πολύ περισσότερα φιλικά, ώστε να δούμε πως μπορούν ν’ ανταποκριθούν οι παίκτες στα διάφορα συστήματα.
    Θα τα πούμε στην προπόνηση

    Η φήμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή