Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Τα νέα της 37ης πρόπονησης της ομάδας ΔΣΓ


Με πολλή και καλή διάθεση εμφανίσθηκαν στην πλειοψηφία τους οι παίκτες της ομάδας του ΔΣΓ στην 37η προπόνηση, για την περίοδο 2010-11, που διεξήχθη στο γήπεδο του Π. Μυλοτόπου, εκτάκτως την Πέμπτη, 24-3-2011, κάτω από τους ήχους της Χατζηπαιδικής συμφωνικής ορχήστρας. Ο μόνος που δεν είχε διάθεση ήταν ο Στόγιαν, καθώς πριν είχε απορρίψει 40 (!!!!) προτάσεις, από διάφορες παρέες, για τσίπουρο και μπακαλιάρο την ώρα της προπόνησης. Μάλιστα αποχώρησε στο ημίχρονο του οικογενειακού διπλού και δεν είπε ούτε γεια!!! Ο προγραμματισμένος (σύμφωνα με τον μύθο του giades) φιλικός αγώνας με την ομάδα του Αριστοτέλη στη Θεσσαλονίκη ήταν η αιτία να βρεθούν αρκετοί παίκτες της ομάδας εκεί από το πρωί και να μην καταφέρουν να παραστούν στην προπόνηση. Το πρόγραμμα της προπόνησης, που καταρτίστηκε χωρίς την συμβουλή του Τεν Κάκε, αλλά σύμφωνα με την πρόταση του Χατζηπαρά περιλάμβανε 4΄ τρέξιμο-ζέσταμα, διατατικές ασκήσεις, δύο 5΄ λεπτά διατήρηση με τα χέρια στον κύκλο του κέντρου, 8 ανοίγματα 50μ. και 50΄ οικογενειακό διπλό.
Εντυπωσιακή επανεμφάνιση στις προπονήσεις έκανε ο Χριστιάνο, μετά την πολύμηνη απουσία του, λόγω …… εγκυμοσύνης (έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο ξανθό κοριτσάκι) κι έδειξε ότι η ξεκούραση του έκανε καλό, καθώς κάλυψε άριστα τη θέση του δεξιού μπακ και βοήθησε και επιθετικά και αμυντικά.
Στη προπόνηση που είχε καθαρή διάρκεια περίπου μία ώρα και δέκα λεπτά διανύθηκαν περίπου 5,5 km και καταναλώθηκαν περίπου 500 kcal.
Μετά την προπόνηση ακολούθησε το καθιερωμένο γεύμα σύσφιξης στο γνωστό ουζερί και με νέες παρουσίες αυτές του Καρατζόρτζεβιτς και Χατζηπαρά.
Αργά το βράδυ έπειτα και από την πληροφορία, που μετέφερε έγκυρη δημοσιογραφική πηγή, ότι ο απών από τη σημερινή προπόνηση, giades παραβρέθηκε στην προπόνηση του Αριστοτέλη (θυμίζω ότι ο φιλικός αγώνας ματαιώθηκε γιατί τάχα η ομάδα του Αριστοτέλη δεν έβρισκε γήπεδο) το παραιτηθέν μέλος της Χατζηδιοίκησης ανακάλεσε την παραίτησή του και επανήλθε στην Διοίκηση της ομάδας, η οποία δεν πρέπει να πέσει με τίποτα στα χέρια του Παραμυθά, που παίζει σε πολλά ταμπλό.

Παρόντες ήταν:

1. Komandande
2. Κώστιγκα
3. Μαυρίνιο
4. Καρατζόρτζεβιτς
5. Lazo
6. Χριστιάνο
7. Ανανταμ Παπανταμ (στο τελευταίο 5΄)
8. Μανουέλ
9. Sailor
10. Παλτετσανάκης
11. Χάτζι
12. Στόγιαν
13. Χατζηπαράς
14. Γκαγκάτσης

Η επόμενη προπόνηση πιθανότατα θα γίνει την Τετάρτη, 30-3-2011, στην οποία θα πρέπει να παραβρεθούν άπαντες, καθώς το Σάββατο 2-4-2011 είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας του Πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Μ. Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης.

10 σχόλια:

  1. Ο Ανώνυμος Προσεκτικός Παρατηρητής28 Μαρτίου 2011 στις 11:19 π.μ.

    Την φωτογραφία με τα ζόμπι την αφήνει ο Παλτετσανάκης για να τρομάξει τους επισκέπτες του blog από την ομάδα του Μ. Αλέξανδρου;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΗ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΞΑΝΑ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ!!!!!
    ΥΓ:ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ.
    ΑΡΧΙΣΕΣ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΧΑΤΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ Μ'ΑΡΕΣΕΙ.
    ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
    ΠΥΡΓΟΣ-ΕΔΕΣΣΑ 2-0
    ΤΡΙΠΟΛΗ - ΕΔΕΣΣΑ 0-3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπεύθυνος δημοσιογραφικής (παρα)πληροφόρησης28 Μαρτίου 2011 στις 12:19 μ.μ.

    προς ενημέρωση:
    η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει κάψει καρδίες(προς Έδεσσα μεριά)...

    ΚΟΥΙΖ: Ποίος παίκτης της ομάδος έχει αποσπάσει κολακευτικά σχόλια από τους φιλάθλους της γειτονικής ομάδος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αναρτηθεί τέτοιο κουίζ, θα χρειάζονται 13 επιλογές προκειμένου να διαλέξει κάποιος τον παίκτη που απέσπασε τα κολακευτικά σχόλια από τους φιλάθλους της "γειτονικής ομάδας". Οπότε προβλέπω να γίνεται χαμός... Άσε που η ψηφοφορία μπορεί να τραβήξει σε βάθος χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΧΑΝΙ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΕΚΑΨΕ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΕΙΡΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΜΕΤ ΓΙΩΤΗΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αναστασία (Έδεσσα)28 Μαρτίου 2011 στις 1:36 μ.μ.

    αν είναι εύκολο θα ήθελα το τηλ του παιδίου με το λαχανί σκουφάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φανατικός επισκέπτης του ιστολογίου28 Μαρτίου 2011 στις 1:50 μ.μ.

    Αναστασία (Γιώτη) δεν θα μπορέσεις να τον βρεις στο τηλ, μπορείς αν θελεις να του στείλεις γράμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναστασία (Έδεσσα)28 Μαρτίου 2011 στις 1:52 μ.μ.

    γιατί το λέτε αυτό... μήπως το πάει το γράμμα γενικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το παίζει δύσκολος γιατί έχει ανάγκη να επιβεβαιωθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπεύθυνος δημοσιογραφικής (παρα)πληροφόρησης28 Μαρτίου 2011 στις 2:12 μ.μ.

    φήμες θέλουν τον Αχμέτ Γιώτη να πίνει τον καφέ του αυτή την ώρα σε γνωστή γωνιακή καφετέρια στην Έδεσσα με μελαχρινό πρόσωπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή