Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Φιλικός αγώνας με τον Αριστοτέλη


Την Τετάρτη, 2-3-2011, η ομάδα του ΔΣΓ αντιμετωπίζει, στο γήπεδο του Μεσσιανού, σε φιλικό αγώνα την ομάδα του Αριστοτέλη, σε μια άτυπη ρεβάνς του περσινού 3-0 του Καυτατζογλείου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 6:30μμ και η συγκέντρωση της ομάδας στο γήπεδο θα γίνει στις 6:00μμ. Στολή, για γούρι (!!!), θα φορέσουμε την καινούρια (χρώμα δεν λέω γιατί σε μερικούς αυτό το χρώμα φέρνει αλλεργία) με μαύρη κάλτσα. Για όσους δεν έχουν προμηθευτεί ακόμη τη νέα στολή, ας μην ανησυχούν, καθώς η μπουτίκ του γηπέδου θα ανοίξει μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

12 σχόλια:

  1. Πέρα από "παράγκες" και σε κλίμα καθαρά δημοκρατικό.
    Για να θυμούνται κυρίως οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν τα νεότερα μέλη της ομάδας. Ας μη διστάζουν ορισμένα μέλη της ομάδας με την καινούρια στολή. Ας θυμηθούν ότι κατά καιρούς (βλέπε τη συγκεκριμένη φωτό της ομάδας) η στολή που είχε επιλεγεί, ήταν μαυρόασπρη (καρμπόν του δικεφάλου του Βορρά), χωρίς ουδέποτε να ακουστεί το παραμικρό σχόλιο.
    Έρχεται λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου κάποια στιγμή και η ώρα που η νέα αμφίεση, συμπτωματικά προσομοιάζει "ελαφρώς" με κάποια άλλη ομάδα της συμπρωτεύουσας...

    Λίγο υπομονή λοιπόν. Υπάρχει και νέα χορηγία στα σκαριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1) Πήρα τα αντιβιοτικά μου και είμαι έτοιμος για αύριο...
    2) Ελπίζω να μη φάω παντόφλα από τον "ξανθό πυρετό", επειδή θα λείψω αύριο όλο το απόγευμα...
    3) Ελπίζω να μη φάω παντόφλα από τον "ξανθό πυρετό", επειδή θα λείψω αύριο και το βράδυ, καθώς θα είμαι πτώμα και δε θα έχω διάθεση για..."πυρετούς".
    4) Αν δεν έρθω στο Μεσσιανό μέχρι τις 18:15 σημαίνει ότι η παντόφλα ήταν πολύ βαριά και με μετέφεραν με ασθενοφόρο εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών...
    5) Ο "άλλος" έφαγε 3 γκολάκια την προηγούμενη φορά...γιατί να τον ξαναεμπιστευτούμε???
    6) Κάτι "aristera extremakia" να φροντίσουν να βάλουν κανένα γκολάκι αύριο και ας αφήσουν τα σχόλια...O manuel βάζει περισσότερα γκολ τελικά.Μάλλον πρέπει να αλλάξουν θέσεις μεταξύ τους...


    Υ.Γ. 1) Πράσινη φανέλα να πάρω ή θα έρθει ο Νεοδημοκράτης????
    2) Ευχαριστώ τη Χατζηδιοίκηση για την αναγνώριση του δύσκολου έργου που έφερα εις πέρας την ημέρα των εκλογών.


    Χριστιάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Χατζηδιοίκηση όντως ξέρει να λειτουργεί την προπαγάνδα της πολύ καλά. Λίγες ώρες πριν από τον πρώτο αγώνα με κιτρινόμαυρη φανέλα "ανεβάζει" τη συγκεκριμένη φώτο της ομάδος για να φτιάξει κλίμα και μάλιστα συνοδευόμενη από σχετικά σχόλια από μέλος του σκληρού πυρήνα της. Κύριοι της Χατζηδιοίκησης, οι παοκτσήδες της ομάδας μας διαθέτουν ανωτερότητα και έχουν δεχθεί ήδη να φορέσουν την εν λόγω φανέλα, οπότε προς τι τα επικοινωνιακά τεχνάσματα? Εξ άλλου, όπως με διαβεβαιώσε και ο σέιλορ, πρόκειται για την φανέλα του Άρη Παλαιφύτου, αυτής της εξαιρετικά συμπαθούς (σε εμένα τουλάχιστον) ομάδας, η οποία -για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεώτεροι- αγωνιζόταν για ένα διάστημα και στην Δ' Εθνική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι έτσι.
    Συμφωνώ.

    Ανώνυμος παρατηρητής απ' το Παλαίφυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΒΛΕΠΩ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΡΡΩΣΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ...
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΑΤΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ.ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
    ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΡΕΞΑΤΟΙ!!
    Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ!
    ΜΟΛΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ!!!
    Ο ΓΙΩΤΗΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΟΥΣ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΩΣ... ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΠΑΓΚΟΥ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ!!!
    ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ. ΑΠΟ ΟΣΑ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ "ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΩΣ ΑΥΡΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο διαιτητής Ν. Πέλλας και στενός φίλος του γράφοντος σφυρίζει αύριο τον αγώνα Ριζό-Ν. Πέλλα και ως εκ τούτου δε θα μπορέσει να σφυρίξει το μεγάλο και σαφώς σημαντικότερο αγώνα ΔΣ Γιαννιτσών-Αριστοτέλης και να ανταποκριθεί έτσι στο αίτημα-κάλεσμα της Χατζηδιοίκησης να είναι ο άρχων του αγώνος.
    Θα προσπαθήσω να φέρω "ξανθό πυρετό" και φίλες της ως τσιρλιντερς αν είναι καλός ο καιρός.

    Χριστιάνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απομένουν πενήντα (50) περίπου λεπτά για να λήξει η προθεσμία για την ψηφοφορία στο ερώτημα "ποιός λέει τα καλύτερα παραμύθια".. σηκωθείτε από ντιβάνια, πολυθρόνες, καρέκλες, καναπέδες, σκαμπό, ανάκλιντρα κλπ. και ψηφίστε. Το αποτέλεσμα είναι ανατρέψιμο..

    ΥΓ. Η έλευση φίλων του "ξανθού πυρετού" είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα, πρωτοποριακή πρωτοβουλία του συμπαίκτη μας και θέλω να τον συγχαρώ γι' αυτήν.

    Λιγούρης παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ανώνυμος Νοτιοαφρικανός παρατηρητής1 Μαρτίου 2011 στις 11:36 μ.μ.

    Δεν ξέρω αν το καταλάβατε, αλλά σήμερα έχουμε πλήρη ομολογία από τον Χριστιάνο, περί της ύπαρξης του "ξανθού" υψηλού, πλέον, πυρετού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή αύριο μετά τον δικό μας αγώνα, στις 9:00μμ, έχει και τον αγώνα κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, προτείνω να τον παρακολουθήσουμε στη γνωστή γουρλίδικη πιτσαρία, εκτός αν υπάρχουν διαφορετικές προτάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαι βέβαιος ότι η στολή του ΑΡΗ Παλαιφύτου θα αποδειχθεί γουρλίδικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακάρι...

    Ανώνυμος Νοτιοαφρικανός παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή η πρόταση για την πιτσαρία, συμφωνώ και εγώ, εκτός αν υπάρξει φυσικά καλύτερη αντιπρόταση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή