Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Υποδοχή ήρωα


Εντυπωσιακή υποδοχή, παρά το προχωρημένο της ώρας, επιφύλαξαν, χθες το βράδυ, οι φίλοι της ομάδας στο νέο απόκτημα της, τον διεθνή Πολωνό αριστερό φουλ-μπακ, Μανόλσκι.
Ο νεαρός άσσος, ο οποίος ήταν φανερά καταβεβλημένος από τις πολλές ώρες πτήσης, δήλωσε στους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους ότι είναι σε καλή κατάσταση και έτοιμος ν’ αγωνιστεί στο σπουδαίο αυριανό φιλικό αγώνα με τον Αριστοτέλη, εφόσον βέβαια το επιθυμεί και ο προπονητής της ομάδας.
Από την πλευρά του ο Τεν Κάκε δήλωσε ότι, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής αυτής, το ρόστερ της ομάδας είναι πλήρες και ότι μπορεί να μην χρειαστεί άλλη ενίσχυση

7 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στη «Χατζηδιοίκηση» που κατάφερε να «κλέψει» μέσα από τα χέρια της ρωσικής ομάδας Αλάνια Βλαντικαφκάς, το ανερχόμενο αστέρι του Πολωνικού ποδοσφαίρου και διεθνή με την μικτή Νοτιοδυτικής Πολωνίας, Μανόλσκι.

    Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγω για βέβαιη μεταγραφή του Πωλονού διεθνή στον Ρωσικό σύλλογο καθώς ο μάνατζέρ του τα είχε βρει σε όλα (κυρίως στο οικονομικό) με τους Ρώσους μεγιστάνες της Υπερκαυκασίας. Η ομάδα του Δ.Σ.Γ. όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Με συντονισμένες προσπάθειες, επίμονες και μεθοδικές, κατάφερε να ρίξει στο φιλότιμο (αφού για χρήματα ούτε λόγος να γίνεται, «λεφτά υπάρχουν» άλλωστε) τον Πωλονό άσσο. Δημοσιογραφικές πηγές κάνουν λόγο για κινηματογραφική καταδρομική επιχείρηση - απαγωγή στα πρότυπα της ταινίας «Άγριες χήνες νο 5» όταν η Χατζηδιοίκηση με πληρωμένους επαγγελματίες Αφγανούς Ταλιμπάν Μουτζαχεντίν, ανάγκασε τους Ρώσους πιλότους της AEROFLOT να προσγειώσουν το αεροπλάνο που μετέφερε τον Μανόλσκι όχι στη Ρωσία αλλά στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο του Γιδά, παρά τους κινδύνους με την περιορισμένη ορατήτοτα, το προχωρημένο της νύχτας, τον ελλιπή φωτισμό του εγκατειλημένου αεροδρομίου και τη χαμηλή νέφωση.
    Έτσι ο Πολωνός αμυντικός προτίμησε το άριστο συναδελφικό κλίμα της ομάδας του Δ.Σ.Γ., από την παγωμένη χλιδή των Ρώσων της Υπερκαυκασίας.

    Καλώς ήρθες μεγάλε παίκτη στην Ομάδα των Επιτυχιών.

    Ανεξάρτητος Πολωνός παρατηρητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΩΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΩΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ!!!
    ΤΟΣΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ....
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΝΟΥΕΛ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΓΙΝΕΣ ΠΡΩΤΗ ΦΙΡΜΑ!!!ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ (ΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗΣ) ΤΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για να συμπληρώσω..η ορατότητα στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο του Γιδά μπορεί να ήταν μεν περιορισμένη για όλους του λόγους που ανέφερε ο Πολωνός Παρατηρητής, αλλά οι δυόμιση χιλιάδες (2.500) και πλέον οπαδοί της ομάδος έκαναν τη νύχτα μέρα με τα βεγγαλικά τους, ώστε να καταφέρει το αεροπλάνο να προσγειωθεί τελικά με ασφάλεια. Γιάντες μόνο εσύ με κατάλαβες: έκανα ότι θα φύγω για να εκτιμήσουν οι ιθύνοντες της ομάδας την πραγματική αξία μου.Συστήνω ανεπιφύλακτα το ίδιο σχέδιο σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο..

    Ανώνυμος, για μικρό διάστημα Πολωνός, και πλεόν Παλαιφυτιανός Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Giades, σε παραδέχομαι.
    Πάντα με τον καλό το λόγο!
    Παραδέξου ότι η διοίκηση έκλεισε μεταγραφή απ΄ το πουθενά, αφού ο Μανουέλ ήταν για φέτος με την φυγή του στο εξωτερικό εκτός των πλάνων του προπονητή και μεγάλη απώλεια για την ομάδα.
    Παρ' όλα αυτά τον έπεισαν και ήρθε.

    Κοίτα τι θα κάνεις τώρα.
    Γιατί όλη την εβδομάδα με το που έφυγε, έκανες χαρές που η αριστερή πλευρά της ομάδας δεν θα είχε έναν επίδοξο "αντικαταστάτη" σου στην επίθεση. Είναι γνωστό ότι στα πλάνα του προπονητή προοριζόσουν για ανασταλτικό αριστερό μπακ πριν τη φυγή του Μανουέλ, ενώ αυτός με τις πρόσφατες και περσινές του εμφανίσεις θα έπαιζε φουλ εξτρέμ στην ίδια πλευρά *(θα σου έτρωγε τη θέση δηλαδή).

    Με το κλείσιμο της μεταγραφής "Μανόλσκι" θα πρέπει να αρχίσεις να μη κοιμάσαι ήσυχος τα βράδια. Θα είσαι τυχερός αν σε βάζει ο προπονητής όχι φυσικά στη θέση που έπαιζες αλλά ούτε και "μπακάκι"... Να εύχεσαι να είναι παρόν ο Τεν Κάκε. Γιατί αν δεν είναι και συγκροτήσει την ενδεκάδα ο Κώστιγκα, ζέσταινε από τώρα τον πάγκο!

    Φανατικός φίλος της Ομάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΑΝΑΤΙΚΕ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΜΟΥ!!!
    ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΝΟΥΕΛ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ. ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ (ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ!!!)
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΩ. ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΜΑΝΟΥΕΛ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ!!!
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΩ ΔΕΞΙ ΧΑΦ (ΟΥΠΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΩ;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλα λένε οι τελευταίες πληροφορίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το νέο ύφος και η αποτελεσματικότητα στη λειτουργία του νέου ΔΣ του Συλλόγου είναι εμφανή, ήδη από την πρώτη ημέρα. Όπως σας υποσχέθηκα την ημέρα των εκλογών, έφερα πίσω, σε συνεργασία με τη διοίκηση της ομάδας, τον υπερπολύτιμο, ανεξάντλητο στις ποδοσφαιρικές εμπνεύσεις, κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας την προηγούμενη χρονιά, ΜΑΝΟΥΕΛ.
    Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Μανουέλ ξεκίνησε την πορεία του στην ομάδα του ΔΣ Γιαννιτσών. Από την αρχή η διοίκηση και το τεχνικό τίμ διέκριναν τις ικανότητές του και του έδωσαν φανέλα βασικού. Αν και εθιμοτυπικά κάθε νέο απόκτημα της ομάδας ξεκινά από δεξί μπακ, ο Μανουέλ λόγω ικανότητας στη χρήση του αριστερού ποδιού, ξεκίνησε την καριέρα του στο αριστερό άκρο της άμυνας.
    Η πρώτη του χρονιά χαρακτηρίστηκε από σταθερότητα. Τη δεύτερη χρονιά, έκανε φοβερές εμφανίσεις και ψηφίστηκε ως το καλύτερο, αριστερό, φουλ-μπακ του πρωταθλήματος.
    Δεν άργησαν να ηχήσουν οι σειρήνες από το εξωτερικό. Πολλές ομάδες έκαναν προσφορά για να υπογράψει, τελικά επέλεξε ως νέο προορισμό την Πολωνία. Ευτυχώς για την ομάδα και τους πολυπληθείς οπαδούς της, η διοίκηση σε συνεργασία με εμένα, αποφασίσαμε, κατόπιν και των προεκλογικών μου εξαγγελιών, να υπογράψουμε δίχως να σκεφτούμε το κόστος (σας το είπα ότι θα φάμε τα αποθεματικά) για την επιστροφή του.
    Επιβεβαιώνω ότι είχαμε αντιπάλους πολλές ομάδες του εξωτερικού, αλλά και του εσωτερικού. όσον αφορά στις συνθήκες επιστροφής του και στο θρίλερ που παίχτηκε μέχρι να μπει στο αεροπλάνο και να πατήσει στο γιδά, δυστυχώς εκ της θέσεώς μου, δεν μπορώ να διαψεύσω, ούτε επιβεβαιώσω οτιδήποτε. Τα αρχεία του φόρειν όφις μετά από 30 χρόνια θα αποκαλύψουν την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή