Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Τα νέα της 35ης προπόνησης της ομάδας για την περίοδο 2010-11


Παρά τις τελευταίες αναρτήσεις και τα σχόλια, που έγιναν στο ιστολόγιο της ομάδας για ανασύνταξη και εγρήγορση, η εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στην 35η προπόνηση, που έγινε τελικά στο Μεσιανό την Παρασκευή, 18-3-2011, ήταν χειρότερη από την πλευρά της συμμετοχής και λίγο καλύτερη από την πλευρά της διάθεσης. . Έχει καταντήσει, πλέον εκνευριστική η συμπεριφορά της άλλης μεγάλης ομάδας της πόλης, καθώς πληροφορούνται από το ιστολόγιο μας, που κανονίζουμε να κάνουμε προπόνηση και έρχονται κι αυτοί και μας κάνουν χαλάστρα. Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιλάμβανε 9΄ τρέξιμο ζέσταμα, διατατικές ασκήσεις, 11΄ διατήρηση, 10 ανοίγματα 50μ, 2 σετ έξι ταχυτήτων 5μ. και 40΄ οικογενειακό διπλό, κατά τη διάρκεια του οποίου ο Κώστιγκα έδειξε ότι αν είναι σε καλή μέρα μπορεί να δώσει λύσεις στην επίθεση και στο σκοράρισμα, ιδιαίτερα τώρα που τραυματίσθηκε ο Kill Bill και οπισθοχώρησε ως δεξί μπακ ο Παλτετσανάκης. Αισθητά βελτιωμένος και με ιδιαίτερο ζήλο παρουσιάσθηκε ο giades, ο οποίος ευτυχώς δεν πλήρωσε τον ζήλο αυτό με κάποιο τραυματισμό, καθώς σε κάποια φάση μπήκε δυνατά και αφού πάτησε την μπάλα, έπεσε με δύναμη και μεγάλη επιτάχυνση στο έδαφος χτυπώντας το πρόσωπό του, το οποίο μάλλον θα χρειαστεί κάποια πλαστική επέμβαση, προκειμένου να επανέρθει στην προηγούμενη κατάσταση. Τα γνωστά «καυγαδάκια» είχαν ο Μαυρίνιο με τον Lazo, ενώ ο Στόγιαν έπειτα ένα τριήμερο στο ….σκι, φαίνεται πολύ κουρασμένος.
Στη προπόνηση που είχε καθαρή διάρκεια περίπου μία ώρα και 10 λεπτά, διανύθηκαν περίπου 4,5 km και καταναλώθηκαν περίπου 450 kcal.
Παρόντες ήταν:
1) Giades ή Μπόμπιρας
2) Μαυρίνιο
3) Kill Κώστιγκα
4) Lazo
5) Αναντάμ Παπανταμ
6) Sailor
7) Χάτζι
8) Στόγιαν

Η επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη, 23-3-2011, εκτός αν ο giades κλείσει το επαναληπτικό φιλικό με την ομάδα του Αριστοτέλη Θεσσαλονίκης, το οποίο μπορεί να γίνει και την Πέμπτη, 24-3-2011.

3 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΤΙ ΕΡΙΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥΣ Ο ΣΤΟΓΙΑΝ-ΝΤΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΣΙΜΟ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΈΡΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΣΙΜΟ Ή ...ΕΣΙΜΟ, ΔΗΛΩΝΩ ΥΓΙΗΣ (ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΡΕΣ).
    ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΝΑ ΑΞΙΩΣΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ.
    ΥΓ: ΟΙ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για όσους δεν ήταν παρόντες στην προπόνηση, μπορούν να δουν πως είναι σήμερα το πρόσωπο του giades, μετά από το πέσιμό του, κάνοντας κλικ στη φωτογραφία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν καμία φορά έρθεις για γραπούλα θα σου την κεράσω(μαζί και την ομελέτα που σου άρεσε)...σαν αποζημίωση για τον τραυματισμό αν και δεν ευθύνομαι...
    όσο για τις συνθήκες προπόνησης σε δικαιολογώ γιατί δεν γνωρίζεις ότι με τις κατάλληλες εγκαταστάσεις έχεις ζεστό νερό με το που ανάβεις την θέρμανση και δεν χρειάζεται να περιμένεις 15 λεπτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή