Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Τα νέα της 34ης πρόπονησης της ομάδας ΔΣΓ


Η επιστροφή στα πάτρια εδάφη του γηπέδου του Πενταπλατάνου έγινε με ανοιξιάτικο καιρό και με διάθεση όχι για προπόνηση, αλλά για δενδροφύτευση! Η συμμετοχή ήταν σχετικά μικρή, καθώς οι πολλοί τραυματισμοί και η κακή ψυχολογία ήταν η αιτία να εμφανισθούν μόνο 12 παίκτες στην 34η προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 16-3-2011, δέκα μόλις ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Μάλιστα μέσα στους δώδεκα ήταν και δύο (Μπάμπιτς και Σούπι β΄) που είχαν να εμφανισθούν από το Φθινόπωρο, έδειξαν όμως ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Το πρόγραμμα προπόνησης, που εκπόνησε ο απών Τεν Κάκε (είναι γνωστό ότι έχει αναλάβει τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Γιαννιτσών και κωλύεται τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα) και εφάρμοσε η Χατζηδιοίκηση ήταν χαμηλής έντασης, καθώς η έναρξη του πρωταθλήματος πλησιάζει και ο έμπειρος κόουτς θέλει η ομάδα να παρουσιασθεί φρέσκια στο πρώτο της παιχνίδι. Έτσι περιλάμβανε 7΄ τρέξιμο ζέσταμα, διατατικές ασκήσεις, 8΄, 9΄ και 7΄ διατήρηση σε μικρό χώρο 30μ Χ 30μ. για να εξασκηθούν οι παίκτες σε γρήγορες πάσες, 2΄ ασκήσεις εκρηκτικότητας (10 ταχύτητες 5μ), 10΄ εκτέλεση σουτ, 5΄ εκτέλεση σεντρών και 30΄ οικογενειακό διπλό. Στη προπόνηση που είχε καθαρή διάρκεια περίπου μία ώρα και 15 λεπτά, διανύθηκαν περίπου 5 km και καταναλώθηκαν περίπου 450 kcal.

Κατά την εκτέλεση των ασκήσεων, παρατηρήθηκε ότι αρκετοί παίκτες έχουν πολύ κακή ψυχολογία, ιδία δε κατά την εκτέλεση σουτ, λίγο έλλειψε να χαθούν οι μπάλες της ομάδας, οι οποίες από τα πόδια των παικτών και μετά από μία σύντομη πτήση, πήγαιναν κατευθείαν σε παρακείμενες αυλές, ενώ ο giades κήρυξε την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου, αφού έβαλε στόχο τα πουλιά που στέκονταν στα κλαδιά του καναδέζικου πλάτανου, που βρισκόταν πίσω από την εστία του Τανάλια.

Μετά και το νέο τραυματισμό παίκτη (αυτή τη φορά του Στόγιαν), η Διοίκηση της ομάδας σκέφτεται πολύ σοβαρά να προμηθεύσει όλους τους παίκτες της με χάντρες για το κακό μάτι, καθώς είναι πλέον φανερό ότι κάποιος μας έχει ματιάξει.

Παρόντες ήταν:

1) Μπάμπιτς

2) Giades ή Μπόμπιρας

3) Τανάλιας

4) Κώστιγκα

5) Μαυρίνιο

6) Ανανταμ Παπανταμ

7) Sailor

8) Παλτετσανάκης

9) Χάτζι

10)Στόγιαν

11)Σούπι β΄

12) Sideris


Η επόμενη προπόνηση, εκτός απροόπτου θα γίνει την Παρασκευή, 17-3-2011

3 σχόλια:

  1. και πάνω που νόμιζα ότι απεργεί και η πένα της ομάδας!!
    Όσον αφορά στα αγωνιστικά, βλέπω μια χαλαρότητα και διάθεση χαβαλέ, η οποία δεν μου αρέσει καθόλου, λίγο πριν το πρωτάθλημα και βάζω και τον εαυτό μου ότι συμβάλλω στο κλίμα αυτό. Θα επιβληθεί ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ κύριοι. Για το λόγο αυτό επικροτώ την ενέργεια του xatzi να μας κράξει όταν ....ουτσίζαμε.
    Επιτέλους, πότε θα μάθουμε τον αντίπαλο; Για δες που θα μας ανοίξει τα μάτια τελικά όντως ο Giades!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H χαλαρότητα δικαιολογείται. Τόσες προπονήσεις, είναι λογικό κάποια στιγμή να τύχει και να μην υπάρχει η ανάλογη διάθεση.
    Μπορεί επίσης να συμβάλει και η συνεχής αναβλητικότητα για την περαιτέρω εξέλιξη της οργάνωσης του πρωταθλήματος (καταρτισμός ομίλων, έναρξη των παιχνιδιών).
    Ας μη βιαζόμαστε. Πιστεύω ότι τα φαινόμενα αυτά είναι παροδικά, γρήγορα η ομάδα θα ξαναβρεί τον γνωστό καλό εαυτό της. Ελπίζω η Χατζηδιοίκηση να πήρε τα μηνύματα και να πράξει αναλόγως (βλέπε ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ, επιβολή προστίμων).

    Υ.Γ. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Λίγο υπομονή μέχρι τη Δευτέρα, που θα ξέρουμε επισήμως τους αντιπάλους, κι όχι "ράδιο αρβύλα" δημιουργία εντυπώσεων από τον γνωστό παραμυθά giades.

    Ανώνυμος Κροάτης Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ούτε ενδεκάδα δεν συμπληρώνουμε για φιλικό αγώνα... πρέπει να αρχίσουν να έρχονται και αυτοί που έχουν δικαίωμα συμμετοχής, η αρχή έγινε με τον Μπαμπίνο... πρέπει να γίνει προπόνηση(γιατί όχι και φιλικό με τον Μακεδονικό) την παρασκευή και να υπάρχει μεγάλη συμμετοχή η μέρες πλησιάζουν και αν επιβεβαιωθούν τα "παραμύθια" του μπόμπιρα θα έχομε πολύ δύσκολη αποστολή και τα δεν θα υπάρχουν περιθώρια για λάθη και απώλειες βαθμών

    ΑπάντησηΔιαγραφή