Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Προπόνηση ομάδας ΔΣΓ-ορθή επανάληψη


Σε γνωρίζω από την κόψη
του σπαθιού την τρομερή,
σε γνωρίζω από την όψη
που με βιά μετράει τη γη.
Απ' τα κόκαλα βγαλμένη
των Ελλήνων τα ιερά,
και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Η μάχη του πρωταθλήματος ξεκινά τις επόμενες ημέρες και οι μαχητές της ποδοσφαιρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών είναι έτοιμοι να δώσουν και την ψυχή τους για να την κερδίσουν, ξεκινώντας από την προπόνηση της ομάδας, που θα γίνει αύριο Τετάρτη, 30-3-2011 και περί ώρα 3:30μμ στο γήπεδο του Πενταπλατάνου

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος Θεσσαλονικιός παρατηρητής30 Μαρτίου 2011 στις 1:01 π.μ.

    Ρε συ Hatzi88...
    Μήπως, λέω μήπως βρε αδελφέ, τη γ....ς τη συζήτηση;
    Σε παρέσυρε ο giades μου φαίνεται και το πήρες πολύ κατάκαρδα για τη χαλαρότητα με την οποία ανακοίνωσες την αυριανή προπόνηση και το έφτασες στα άκρα.
    Άντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσεις στην αυριανή προπόνηση (τι κεφάλια θα μετρήσεις) με τον τρόπο που διάλεξες να καλέσεις τους παίκτες...

    Υ.Γ. Είχαμε την εντύπωση ότι είσαι "Μπάοκ". Μήπως άρχισες να γίνεσαι "ΠΑΟ"; Πολύ φωτογραφίες του Σισέ προτιμάς... Απ' όλο το αρχείο σου εκεί βρήκες να πέσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω Stogian οι συναναστροφές σου με τη Χατζηδιοίκηση έπιασαν τόπο. Η ενέργειά σου μετά από την εντολή μας, να προσθέσεις πάραυτα το (γκάτζετ) Feedjit είναι άξια συγχαρητηρίων. Εύκολα διαπιστώνει κανείς της πηγές επισκεψιμότητας του ιστολογίου και μάλιστα σε χρόνο πραγματικό. Βοηθάει τη στατιστική παρακολούθηση της σελίδας άμεσα. (Άσε που έχεις και εξασφαλισμένη συμμετοχή στα παιχνίδια...) Ας τα βλέπουν άλλοι που πάνε κόντρα στη παράγκα.

    Το επόμενο βήμα για προσέλκυση διαφημιστών (you know), μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης, είναι προ των πυλών.

    * Εκτός αν την κίνηση την έκανε ο hatzi88, οπότε θα απονείμω τα εύσημα σ' αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε Θεσσαλονικιέ φίλε ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ θα είμαστε, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες όμως ταιριάζουν με το περιεχόμενο των αναρτήσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. giades, που κρύφθηκες; γιατί δεν μιλάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΕ!!!!
    ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΝΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!!!!
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ Η ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΓΙΑΝ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε συ giades, όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκες γιατί σκεφτόσουν τι θ’ απαντήσεις και τελικά αυτό βρήκες να γράψεις;;; Με απογοητεύεις…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΟΒΕΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΟ ΤΟ FEEDJIT!!!!
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ!!!!!
    Η ΜΙΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ!!!!!
    ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!
    ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ (ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ, ΕΣΩΒΑΛΤΑ ΚΛΠ ΚΛΠ)!!!!
    ΥΓ: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΣΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή σύμφωνα με τα λεγόμενά σου δεν μαζευόμαστε πολλοί, είπα στον Σισέ να έρθει σήμερα στην προπόνηση...φαντάζομαι δεν σε πειράζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. βασικά ήμουν σε φάση να μην έρθω στην προπόνηση, όμως μετά τη νέα ανακοίνωση του xatzi άλλαξα γνώμη. Πλέον νιώθω ότι αποτελεί εθνικό χρέος η παρουσία μου στο γήπεδο του Πενταπλατάνου στις 15.30.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όσο αφορά το FEEDJIT είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο.. δεν έχω καταλάβει πως λειτουργεί γιατί δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ. Υπάρχει πιθανότητα να αναγνωρίζει τα μεγάλα αστικά κέντρα. Υπόσχομαι να λειτουργήσει μέχρι το βράδυ, να δικαιολογήσω και τον μισθό που παίρνω :)

    οσο για τον φίλο μου τον γιάδες να προσέχει σήμερα στην προπόνηση να μην τον εκθέσω για ακόμη μια φορά...που έχω και τρελλά κέφια σημερα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Giades + Stogian.

    Με μια απλή παρακολούθηση στο πρόγραμμα feedjit, δε χρειάζεται να είσαι ειδικός για να το καταλάβεις, αρκεί να γνωρίζεις βασικά αγγλικά, θα διαπιστώσει κάποιος ότι "αναγνωρίζονται" μόνο οι βασικοί server ως τόποι αναγνώρισης απ' όποιον μπαίνει στο blog.
    Πράγμα που σημαίνει ότι είτε μπαίνεις απ' τα Γιαννιτσά είτε απ' τη Γουμένισσα είτε απ' τα Κουφάλια, το πρόγραμμα εκλαμβάνει ότι επισκέπτεσαι το ιστολόγιο απ' τη Θεσνίκη. Οπότε φίλε giades μην έχεις και καλά τόσες απορίες. (Αν φυσικά μπορεί ο Stogian να βελτιώσει τις παραμέτρους και να βρίσκουμε τους επισκέπτες των "Εσωβάλτων" ή της "Λεπτοκαρυάς" ακόμη καλύτερα).

    Υ.Γ. Για τη γνώση των αγγλικών σας δεν θα κάνω σχόλιο, αφού είναι γνωστό πως είστε "γλωσσομαθείς"... Εκτός αν και οι δύο ξεχάσατε και αυτά που μάθατε.
    Υ.Γ.2 Παίζει και το γεγονός να ξεχάσατε τα αγγλικά σας τώρα που πατήσατε τα 30!!! Όσο γερνάτε ξεχνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή