Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

ΚΟΝΤΡΑ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ.Ο ΠΑΛΤΕ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΞ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ.
ΑΠΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΟΥ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 14.30 ΑΛΛΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΕΤΕΡΟΣ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΑ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΥΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΛΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΦΑΞ.
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΑΛΤΕ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΑΣ)ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΦΑΞ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΤΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (19.53) ΤΗΣ 17-03-2011.
Ο ΧΑΤΖΙ ΟΜΩΣ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΤΕ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ. ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑΝ ΦΑΞ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.
ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Ο ΧΑΤΖΙ ΗΤΑΝ Ο ΑΜΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΗΣΕΙ (ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...)
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ!!!!
ΥΓ: ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΓΕΤΑΙ Η ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ!!!!!

13 σχόλια:

  1. Θέλω να ζητήσω δημόσια συγγνώμη από τον Πάλτε για όσα άδικα τελικά του καταλόγισα και υποβάλω για λόγους ευθιξίας την παραίτησή μου από την Διοίκηση της ομάδας.
    Ευχαριστώ όλους για την συνεργασία που είχαμε και εύχομαι η ομάδα από εδώ και πέρα να φτάσει ακόμη πιο ψηλά.
    Ως άξιο αντικαταστάτη μου προτείνω τον giades που και λαγωνικό είναι και πολλά κονέ έχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανατικός επισκέπτης του ιστολογίου22 Μαρτίου 2011 στις 8:06 μ.μ.

    Τελικά ρε giades τα κατάφερες! Έσπειρες τη διχόνοια και μπήκες στη διοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ!!!
    ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ;ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ!!!!
    ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!!!
    ΥΓ: Ο ΜΑΝΟΥΕΛ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΜΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ειλικρινές ενδιαφέρον22 Μαρτίου 2011 στις 8:08 μ.μ.

    Ο Μανουέλ που χάθηκε; Μήπως πήγε ξανά στην Πολωνία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. hatzi μην παραιτηθείς...είμαστε μαζί σου και θέλουμε τα σχόλια σου και τα ρεπορτάζ σου..ήδη οι αντίπαλοι μας ξεκίνησαν την κατασκοπία και ψάχνουν στο διαδύκτιο για να μας βρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώτη, για πες, έχεις νέα από την αντικατασκοπία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ: Δράκων, Σόλων, Αριστοτέλης, Κομητηνή,Λάρισα και Πύργος περνάνε 99%. Από κει και πέρα, Κατερίνη ή Αρμενόπουλος, Ηράκλειο ή Πειραιάς, Βόλος ή Μεγ. Αλέξανδρος (μπορεί και Γιαννιτσά), μάλλον η Ρόδος, ενώ ο τρίτος όμιλος είναι ο πιο αμφίρροπος (ελαφρύ προβάδισμα ο Δημοσθένης...). Για να δούμε...

    Λόγια του Κυρίου Ηλία Γκαγκανάκη(Πειραιάς) που κυκλοφορούν στο διαδύκτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όπως καταλάβατε, η μόνη "αδύναμη" ομάδα (θεωρητικά τουλάχιστον γιατί την αξία σου την αποδεικνύεις μέσα στο γήπεδο) που παίζεται για να περάσει, είναι αυτή του Πύργου κατά το ανωτέρω σχόλιο (άσχετα αν ο γράφων δε γνωρίζει τη δυναμικότητα τουλάχιστον της Έδεσσας από πρώτο χέρι... Η πρόσφατη 4άρα!!! Λέει κάτι;)

    Αν δει λοιπόν κάποιος τις ομάδες που προτάσσει ως φαβορί ο συγκεκριμένος παρατηρητής του διαδυκτίου (και που είναι λογικές κατά τα άλλα) θα διαπιστώσει ότι αυτοί που είναι φαβορί για να περάσουν είναι "οι ίδιοι και οι ίδιοι".

    Σαν συμπέρασμα; Τα μασάλια των διοργανωτών για δήθεν άλλη διάσταση στο πρωτάθλημα με τον τρόπο που θα διεξαχθεί αυτός (όμιλοι των 3 ή τεσσάρων ομάδων) και μη ύπαρξη χιαστί παιχνιδιών, είναι το λιγότερο για "γέλια". Οι ομάδες που κάθε χρόνο περνάνε, απλά θα γίνουν περισσότερες, μη μένει κανείς παραπονεμένος αφού εκεί που περνούσαν 7 τώρα θα περάσουν άλλες 4 για να ικανοποιηθούν οι επιδιώξεις περισσοτέρων ομάδων που θεωρούνται φαβορί. Κι αυτό; Με ακόμη λιγότερα παιχνίδια...

    Η εύλογη απορία μου είναι η εξής. Γιατί δεν επεδίωξαν να αλλάξουν οι Γιαννιώτες τον κανονισμό, έτσι ώστε να προκρίνονται απ' ευθείας στα τελικά 14 ή 16 ομάδες για παράδειγμα. Να γίνονταν όμιλοι των 2 !!!! ομάδων και να περνούσαν στα τελικά μόνο οι ισχυροί. Η "ανυπαρξία" τους στο τρόπο της διοργάνωσης δε μπαλώνεται με τέτοιους ακροβατισμούς...

    Για γέλια τελικά; Ή για κλάματα; Μη παπαριαζόμαστε με σαχλαμάρες. Πάλι καλά, που θα δώσουμε (πρώτα ο θεός) 6 παιχνίδια, ως τη τελική φάση. Φανταστείτε ότι άλλοι άτυχοι, που πέφτουν με δυνατές ομάδες σε όμιλο των τριών θα δώσουν μόνο 4 παιχνίδια. Αίσχος.
    Ποιος ο λόγος και ποιο κίνητρο για τους παίκτες και συναδέλφους αυτών των ομάδων να προπονούνται και να αθλούνται; Για να δώσουν δυο παιχνίδια το χρόνο στην έδρα τους, που κατά τα φαινόμενα θα τα χάσουν απ' τους ισχυρούς; Με τι όρεξη να πάνε να παίξουν αλλού τα υπόλοιπα; Καλύτερα να μαζεύονται για γεύματα σύσφιξης παρά για προπονήσεις.

    Και για να εξηγούμαι. Φυσικά, αυτοσκοπός δεν είναι τα τελικά, δεν είναι το παν αυτό, αλλά η συμμετοχή. Αλλά όχι και να είναι κι εντελώς τυπική. Αναρωτιέμαι αν θα πρεπε για παράδειγμα σε περίπτωση που ο όμιλός μας θα ήταν με τρεις ομάδες, να το σκεφτόμασταν να ζητήσουμε πίσω μέρος του ποσού του παραβόλου!!!

    Ας κάνουμε τον "Δικαιόπολις" (που το αργήσαμε) να παίζουμε σε τοπικό ερασιτεχνικό.

    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    Ανώνυμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΥΣΤΟΧΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ.
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ (ΜΕΓΑΛΩΝ) ΣΥΛΛΟΓΩΝ.
    ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ!!!!
    ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΠΙΖΕΣΑΙ. Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ. ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ!!!!
    ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΛΙΕΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Polla bravo gia tin selida sas....exei symmetoxi kai freskes eidiseis :) amfiropos o omilos sas.sigura eiste aoutsaider alla den einai apagoreutika ta <> gia prokrisi.simfono apolita me ta sxolia sas sxetika me ti prokrimatiki fasi fetos-sto xeri mas einai na tin allaksoume tou xronou-...tha euxitho oti kalytero paides kai na sinexisete tin kali prospatheia pou blepo oti kanete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ευχαριστούμε φιλαράκο, ευχόμαστε και εμείς ότι καλύτερο και μακάρι να τα πούμε και στα τελικά!!
    Ο Ανώνυμος τα είπε όλα, όμως συγχρόνως οι παρατηρήσεις του συνιστούν και κίνητρο για μεγαλύτερη προσπάθεια και πρόκριση στα τελικά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα συμφωνήσω με τον Ανώνυμο, τα είπε πιστεύω όλα. Τώρα αν οι παρατηρήσεις του συνιστούν και "κίνητρο" για μεγαλύτερη προσπάθεια, είναι άλλο θέμα. Με παρατηρήσεις και διαπιστώσεις, δεν αλλάζει το κλίμα. Χρειάζεται προσπάθεια από κάθε έναν που συμμετέχει.

    Πάντως σε άλλη ανάρτηση, διαπίστωσα ότι η ομάδα στο τρίτο ημίχρονο αποδίδει τα μέγιστα, με πολλαπλάσιες συμμετοχές απ' ότι αυτές στις προπονήσεις. Μπορεί τελικά το ταλέντο των παικτών της να βρίσκεται εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βλέπω και επισκέψεις από μέλη άλλων ομάδων; Προσωπικά το αποκλείω. Η πολύ ανωνυμία, μάλλον έκανε κάποιους γνωστούς - αγνώστους, να υπογράφουν ως μέλη του Αρμενόπουλου.
    Αύριο μπορεί να είναι ανώνυμος του Αριστοτέλη, μεθαύριο του Βόλου και πάει λέγοντας.

    GEO - Armenopoyle (ανώνυμε - γνωστέ μας) σε ευχαριστούμε. Μήπως χθες (λέω μήπως) ήσουν και παρόν στο γεύμα σύσφιξης μεταμφιεσμένος σε μέλος της ομάδας μας;

    Ανώνυμος μεταμφιεσμένος παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή