Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Τρόπος και χρόνος διεξαγωγής του 27ου ΠΠΠΔΣ


Στο 27ο ΠΠΠΔΣ δήλωσαν συμμετοχή τριάντα επτά (37) ομάδες. Συγκροτήθηκαν 11 όμιλοι και από κάθε όμιλο θα προκρίνεται η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας.Με το σημερινό αριθμό των ομάδων προκύπτει ότι (7) όμιλοι θα έχουν τρεις ομάδες και οι (4) όμιλοι από τέσσερες ομάδες.
Η προκριματική φάση θα διεξαχθεί από 26-3-2011 μέχρι την 22-5-2011 (ήτοι μεσολαβούν πάνω από εξ Σαββατοκύριακα ,με εξαίρεση το Πάσχα), χωρίς πιθανότητα παράτασης πέραν της ημερομηνίας αυτής , εκτός ανωτέρας βίας. Ο χρόνος είναι αρκετός, λόγω και των λίγων αγώνων ανά όμιλο.
Η τελική φάση θα γίνει από 25-6-2011 μέχρι την 5-7-2011.
Την Δευτέρα 21-3-2011 θα πληροφορηθείτε τους ομίλους και τις ομάδες τους.

15 σχόλια:

  1. Άντε επιτέλους.

    Anonymoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δευτέρα 21/3 θα μάθουμε τους αντιπάλους μας και 26/3 θα ξεκινήσουμε? Μα πότε θα κάνουμε βιντεοθεραπεία για να δούμε πώς παίζουν οι αντίπαλοι? Πότε θα προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας στις ανάγκες κάθε αγώνα ξεχωριστά? Αυτή η Χατζηδιοίκηση έχει χάσει το παιχνίδι..Γιάντες τώρα είναι λίγο αργά, αύριο θα σε πάρω πρωί-πρωί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας γνωρίζουν ήδη τους αντιπάλους μας κι έχουν αρχίσει την συλλογή κασετών με παιχνίδια τους. Ονόματα ακόμη δεν ανακοινώνονται γιατί δεν θέλουμε να φορτώσουμε τους παίκτες μας με άγχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κλείστε κανένα δυνατό φιλικό για την καλύτερη προετοιμασία της ομάδος και ας έχουμε ελλείψεις... για να δούμε πως θα ανταποκριθούμε σε συνθήκες αγώνα με τους παίκτες που έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΑΚΑ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΔΗΑΔΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΦΙΛΙΚΟ;ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επώνυμος Ρώσος Παρατηρητής15 Μαρτίου 2011 στις 1:02 μ.μ.

    Γιαντες, όπως καταλαβαίνεις, μετά από τόσο παραμύθι, κανείς πλέον δεν σε παίρνει σοβαρά!! Έχεις καταντήσει σαν τον βοσκό, του μύθου του συναδέλφου σου, του Αισώπου, που φώναζε ότι δήθεν ο λύκος του έτρωγε τα πρόβατα για να κάνει πλάκα στους συγχωριανούς του.
    ΥΓ Πάντως αν υπάρχει αληθινή διάθεση για φιλικό, μπορείς να συνεννοηθείς με την Χατζηδιοίκηση, η οποία με το κύρος της θα προωθήσει το ζήτημα όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλώνω συμμετοχή, δύο. (Για την αυριανή προπόνηση όμως και όχι για φιλικό).

    Ανώνυμος Παρατηρητής πάγκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαστε δύο και δηλώνουμε συμμετοχή, τρία και τέσσερα.

    Ανώνυμοι παρατηρητές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Παραξενομυστήριος16 Μαρτίου 2011 στις 12:30 π.μ.

    ποιος όμως από εσάς είναι ο τρία και ποιος ο τέσσερα, οφείλετε να δώσετε απαντήσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το φιλικό μπορεί να γίνει και ας έχουμε ελλείψεις... θα είναι ένα καλό τεστ...

    η Χατζιδιοίκηση καθυστερεί χαρακτηριστικά για την ενημέρωση της σημερινής προπόνησης... φήμες λένε ότι ούτε γήπεδο δεν έχουν βρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αφού κάνεις λόγο για "φήμες".
    Να πω ότι η τελευταία και εξακριβωμένη φήμη μιλάει για σήμερα στις 3:00 το μεσημέρι, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου. (Υπέκλεψα τηλεφωνική συνομιλία των Διοικούντων).

    Ανώνυμος Υποκλοπέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Καναδέζικος Πλάτανος ταχείας αναπτύξεως16 Μαρτίου 2011 στις 11:45 π.μ.

    Ως επικεφαλής της συστάδας έξι καναδέζικων πλατανιών, που μεταφέρθηκαν προ ημερών από τον Giades, με κίνδυνο μάλιστα της ζωής του, και φυτεύθηκαν στο χώρο της αναδάσωσης, δηλώνω ότι θα στηρίξουμε αυτή την πρωτοβουλία του Μπόμπιρα και θα συμμετέχουμε στο φιλικό με τον Αριστοτέλη, με αύξοντες αριθμούς συμμετοχής 5, 6, 7, 8, 9 και 10!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μη του κάνετε πλάκα ρε σεις με τις δήθεν συμμετοχές. Ο άνθρωπος δίνει τον καλύτερο εαυτό του για να κλείσει φιλικό (και τα στόματα της Χατζηδιοίκησης), υποσκάπτοντάς την και δεν του βγαίνει.
    Μη τον αποτελειώνετε. Σε άλλη ανάρτηση τον είδα πολύ "κομμάτια". Στηρίξτε τον, κι αφήστε τις πλάκες. Είναι έτοιμος να παρατήσει εντελώς το ποδόσφαιρο.

    Ανώνυμος Παρατηρητής Εθνικού Σταδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή