Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Τα νέα της 32α πρόπονησης της ομάδας ΔΣΓ


Λόγω της μεγάλης δημοφιλίας της ανάρτησης με περιεχόμενο τα νέα του φιλικού με τον Αριστοτέλη, η παρούσα ανάρτηση με περιεχόμενο τα νέα της προπόνησης θα είναι πολύ σύντομη. Στη σημερινή προπόνηση που θα διεξαγόταν στο γήπεδο του Π. Μυλοτόπου παραβρέθηκαν έξι «εξαιρετικά» παλικάρια, όμως ο «νιόνιος» (πρόεδρος της ομάδας του Π. Μυλοτόπου) τους επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη. Αφού είδε και απόειδε ότι οι απειλές του δεν πιάνουν τόπο (θυμίζω το «ο Πόντιος θα σας ξεφουσκώσει τα λάστιχα»), συμφώνησε με τον πρόεδρο της Αναγέννησης Γιαννιτσών να κάνει η ομάδα του την ίδια ώρα προπόνηση με την δική μας. Έτσι οι παίκτες μας, αφού περίμεναν καρτερικά επί ώρες να τελειώσουν την προπόνησή τους οι «της Αναγέννησης», έδωσαν τελικά τόπο στην οργή και με τις συνεχείς προτροπές του Παλτετσανάκη, αποφάσισαν να επισκεφθούν το ουζερί «Μάσα Σούρα», που βρίσκεται πλησίον των «Πέντε Δρόμων», με την συμφωνία ότι ο Παλτετσανάκης δεν θα σηκώσει ούτε μία φορά το χέρι του. Πράγματι όλα πήγαιναν, όπως είχαν συμφωνηθεί, όμως η Διεύθυνση του

καταστήματος επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο και επαγγελματισμό κι έφερε τρεις φορές γλυκό (!!!!), με αποτέλεσμα η διατροφική επιβάρυνση να καταστεί αναπόφευκτη. Στο πρώτο ημίχρονο της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Π. Μυλοτόπου καταναλώθηκαν 0 kcal, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο στο ουζερί «Μάσα Σούρα» προστέθηκαν, κυρίως λόγω του γλυκού, περίπου 1400 kcal.
Παρόντες ήταν:
1. Μπόμπιρας
2. Κώστιγκα
3. Παλτετανάκης
4. Χάτζι
5. Στόγιαν
6. Γκαγκάτσης στο 1ο ημίχρονο
7. Sailor στο 2ο ημίχρονο

Η επόμενη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 9-3-2011.

6 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΗΝ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ.ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΝ.. ΧΙΚ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΥΖΕΡΙ ..ΧΙΚ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΜΠΟΜΠΑ ΓΡΑΠΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΙΕΙ. ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΝΙΟ;;;
    ΑΚΟΜΗ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ...
    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΛΑΒΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΙ!!!!
    ΥΓ: ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΛΤΕΤΣΑΝΑΚΗ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΑΠΗ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΝΟΥ....
    ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΙΩΠΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΕΥΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιβεβαιωμένη πληροφορία4 Μαρτίου 2011 στις 10:58 μ.μ.

    Έπεσε βαριά η παντόφλα στον giades, γι' αυτό δηλώνει κώλυμα για την επόμενη φορά!!!
    ΥΓ. Στο επόμενο γεύμα θα παραβρίσκεται και ο Μανόλσκι, κρατώντας συρματόσχοινο για να δέσει τον Παλτετσανάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και με σοβαρές ελλείψεις σε "βαριά χαρτιά" νομίζω ότι το κλιμάκιο που επισκέφτηκε το εν λόγω ουζερί, τα πήγε πολύ καλά σε απόδοση. Βέβαια έχω κι εγώ τις ενστάσεις μου για την γράππα (με δύο "πι") γιατί κι εμένα δε μου καλοάρεσε. Δεν αποκλείεται να προμηθεύεται το "νερό της φωτιάς" από τον Μαυρίνιο.

    Υ.Γ. 1 Όσο για "συρματόσχοινα" κλπ, έχω να πω στον Μανόλσκι, ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Έμεινα ήσυχος, δε σήκωσα ούτε μια φορά το χέρι, δεν ξεστόμισα καμιά απ' τις γνωστές ατάκες, δεν συμμετείχα καν στη διαμόρφωση του μενού (μια τόσο δα εξαίρεση στο τέλος δε μετράει).

    Υ.Γ. 2 Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Στόγιαν, που αυτή τη στιγμή ταξιδεύει για την Πόλη. Του ευχόμαστε όλοι καλή διαμονή (να μην επιχειρήσει την κρουαζιέρα "πιασέκολο" στον Βόσπορο που του πρότεινε ο sailor) και να μη ξεχάσει να κάνει το σταυρό του (να μη δειλιάσει δηλαδή) άμα τη είσοδό του στην Αγιά Σοφιά. Όσο για τα "ουζερί" στον πεζόδρομο πίσω από την πλατεία ταξίμ, ας κινηθεί κατά βούληση. Αρκεί να μη το παρακάνει όταν πιάσει το μικρόφωνο. Αναμένουμε ρεπορτάζ από την Πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νιώθω φοβερές ενοχές..είπα να ξαπλώσω λίγο στις 3 παρά 10 για να είμαι πιο φρέσκος στην προπόνηση και την επόμενη φορά που κοίταξα το ρολόι είχε πάει έξι παρά είκοσι πέντε.. το δε μήνυμα του Παλτετσανάκη το είδα μετά τις 9..απογοήτευσα και τον Πάλτε, που μου έχει αποδώσει εδώ και καιρό τον καθ' όλα τιμητικό τίτλο του "βαριού χαρτιού", αλλά απογοητεύτηκα και ο ίδιος, γιατί οι κριτικές από τη συγκεκριμένη ταβέρνα είναι άριστες (πλην γράππας κατά πως φαίνεται). Άσε που κατά το ρεπορτάζ του αγώνα ήταν και μία από τις ελάχιστες φορές που ο Πάλτε κατάφερε να συγκρατήσει το θηρίο που κρύβει μέσα του..δεν ξέρω αν η Χατζηδιοίκηση θα μου επιβάλλει κυρώσεις, αλλά εγώ είμαι απογοητευμένος από τον εαυτό μου για την απουσία μου από την χθεσινή προπόνηση (αναφέρομαι στο β΄ ημιχρόνιο αυτής).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αγαπητό εκ Πολωνίας τέκνο, οι ενοχές είναι το πρώτο στάδιο προς την αυτοβελτίωση. Θα ακολουθήσει πενθήμερη νηστεία, αποχή από γράππα (γράπα πιες όσο θες) και μαστίγωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχω ήδη προμηθευθεί έναν πεντάκιλο χαλβά και είμαι έτοιμος για εφαρμογή αυστηρού προγράμματος νηστείας. Το φιλολογικό, όμως, ζήτημα που ανέκυψε (γράπα ή γράππα) είναι σοβαρό και πρέπει να επιλυθεί. Προτείνω να απευθυνθεί ο Δ.Σ. σε φιλόλογο (ή καλύτερα σε ομάδα φιλολόγων) για την διελεύκανσή του. Επί τη ευκαιρία θα μπορούσε να λυθεί και το φλέγον θέμα παντσέτα ή πανσέτα αλλά και οτιδήποτε άλλο προκύψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή