Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Τα νέα της 38ης προπόνησης


Οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες (μύρισε άνοιξη) και το εθνικό κάλεσμα που έγινε από το ιστολόγιο της ομάδας για συμμετοχή στις προπονήσεις ήταν η αιτία της κοσμοπλημμύρας στην 38η προπόνηση, για την περίοδο 2010-2011, της ομάδας του ΔΣΓ, που έγινε την Τετάρτη, 30-3-2011, στο γήπεδο του Πενταπλατάνου.Η αλλαγή της ώρας είχε τα γνωστά αποτελέσματα, καθώς ο μεν Μανουέλ (γνωστός και ως «με πήρε ο ύπνος») ήρθε στη μέση του οικογενειακού διπλού, ο δε sailor, παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις περί εθνικής υποχρέωσης για την συμμετοχή στην προπόνηση, φαίνεται ότι επηρεάστηκε από την μακρινή μεξικάνικη καταγωγή του και προτίμησε τελικά την μεσημεριανή του σιέστα…Αργοπορημένος ήρθε και ο Κώστιγκα, που δεν μπορούσε ν’ αποφασίσει αν θα έρθει με το 3ο mercedes ή το 2ο ΒΜW της περιόδου 2010-11, ενώ ευχάριστη έκπληξη ήταν η εμφάνιση (έπειτα από πολύ καιρό) του Καμαρά. Το πρόγραμμα της προπόνησης, που εκπόνησε ο Τεν Κάκε και τροποποιήθηκε από τους παίκτες περιλάμβανε 2 επτάλεπτα διατήρηση με τα χέρια ως ζέσταμα, ένα δεκάλεπτο διατήρηση με τα πόδια, δέκα ταχύτητες και 55΄ οικογενειακό διπλό. Οι άνω των 45 ετών ακολούθησαν αρχικά ατομικό πρόγραμμα με περίπατο και φιλοσοφικές συζητήσεις και στη συνέχεια ακολούθησαν αυτό των υπολοίπων.. Στο οικογενειακό διπλό, αίσθηση προκάλεσε η άψογη συνεργασία των δύο «άσπονδων» αντιπάλων, Μαυρίνιο και Lazo, την παράσταση έκλεψε όμως το γκολ-ποίημα του Κομαντάντε, ο οποίος ενάντια στις πεποιθήσεις του για συλλογικές δράσεις, με μία καθαρά ατομική προσπάθεια, ξεκινώντας από την άμυνα, αφού έκλεψε την μπάλα, πέρασε σχεδόν όλη την αντίπαλη ομάδα και πλάσαρε τον υπηρεσιακό τερματοφύλακα, Kill Bill, περνώντας την μπάλα κάτω από τα πόδια του.
Στην προπόνηση που είχε καθαρή διάρκεια μία ώρα και 20 λεπτά διανύθηκαν περίπου 5,30 km και καταναλώθηκαν περίπου 480 kcal.
Παρόντες ήταν:
1. Κομαντάντε
2. Enwsitis
3. Giades ή Μπόμπιρας
4. Μαυρίνιο
5. Καμαρά
6. Κώστιγκα
7. Kill Bill
8. Λαζό
9. Χριστιάνο
10. Ανανταμ Παπανταμ
11. Μανουέλ 1/2
12. Παλτετσανάκης
13. Χάτζι
14. Στόγιαν
15. Χατζηπαράς
16. Σούπι ο β΄
17. El Sid
18. Χρήστος φίλος Χριστιάνο
Έπειτα από την αναμενόμενη εξέλιξη που είχε το παραμύθι του giades για το φιλικό με τον Αρμενόπουλο, η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή, 1-4-2011.

9 σχόλια:

  1. Βρώμικος πόλεμος, τίποτα άλλο. Είναι γνωστό ότι, καθώς η παρουσία μου αποτελούσε εθνικό χρέος, όπως ήδη έχω γράψει, μόνο ένα εξαιρετικά απρόβλεπτο γεγονός θα μπορούσε να με κρατήσει μακριά από την προπόνηση χθες, όπως και πράγματι έγινε.
    Στους ανησυχούντες απαντώ με αριθμούς: 9203 steps, 6.51 km, 677 kcal.
    Αποτελέσματα ταύρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνεχίζω. Δεν είχα πρόσβαση στο internet για μια ημέρα, μόλις τώρα διάβασα κάποια παλαβά και μου έπεσαν τα μαλλιά, μαζί και τα μυαλά..
    Βγήκαν κάποιοι κούκλοι και με κατέταξαν στους παραμυθάδες, θα γίνω λέει ο παραμυθάς 2!!!!!
    Κατηγορήθηκα επειδή ζήτησα πανστρατιά και παρουσία στις προπονήσεις!!!
    Είπαν ότι σωπαίνω!!!!
    ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΑΤΟΙ, ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ:
    Εξαιρετικός λόγος και όχι σιέστα μου στέρησε τη χαρά της παρουσίας στην προπόνηση....
    Εννοείται ότι πρέπει να είμαστε παρόντες στις προπονήσεις, αλλά δεν είναι και αγώνας για να δίνουμε και αναφορά....
    Δεν είμαι παραμυθάς και δεν θα γιορτάσω αύριο με τον giades....
    Δεν είναι δυνατό να με χαρακτηρίζει αναξιόπιστο ο άνθρωπος που έχει κλείσει 15 φιλικά, που έχουν όλα πραγματοποιηθεί και να υπάρχουν και κάποιοι που συμφωνούν μαζί του, δηλαδή είναι να τρελαίνεσαι!!!!!
    Στην τελική δεν ήρθα σε μια προπόνηση και πρέπει να αρχίσω τις μετάνοιες;

    Φυσικά, είχα λάβει κλίμα από χθες, καθώς τηλεφώνησα στον xatzi μόλις επέστρεψα στα Γιαννιτσά, προκειμένου να τον ενημερώσω σχετικά με τους λόγους της απουσίας μου από την προπόνηση (ακούτε γατάκια;;;) και από τη συνομιλία μας κατάλαβα ότι πολλά ακούστηκαν και θα έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

    Ελπίζω τα γατάκια να νιαουρίσουν και στο γήπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...επιβεβαιώνεται η χθεσινή συνομιλία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εσύ hatzi88 παραμυθάς θα εξελιχθείς. Άφησες τον ναύτη να εκτεθεί χωρίς να τον καλύψεις… ενώ ήξερες το λόγο απουσίας. Μη πω ότι σιγοντάριζες κι όλας… (σπέρνω ζιζάνια!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ!!!!
    ΕΤΣΙ ΤΑΥΡΟ ΣΕ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!!
    ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΕΙΣ ΚΟΣΜΟ!!!!
    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕ. ΑΠΕΚΡΥΨΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΕΡΙ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΑ).
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΣΟΥΝ!!!ΟΠΩΣ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΠΙΟ ΠΥΚΝΟΜΑΛΛΙΑΣ (ΑΛΙ ΣΕ ΕΜΑΣ!!!).
    ΥΓ: ΔΕΝ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 15 ΦΙΛΙΚΑ. ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ;ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μην τρελαίνεσαι με τα φιλικά...Μακριά τα χέρια από τη Χατζηδιοίκηση...
    Γατάκια, είμαι το αφεντικό της πόλης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΛΑΣ ΤΩΡΑ.
    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΙ...
    ΥΓ: ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΩΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ.... BOSS!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αμάν πια με αυτόν τον καημό των αριανών να είναι αφεντικά της πόλης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή