Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Τα νέα από τις εκλογές του ΛΕΑΔΙΓ


Εκπλήξεις, ντέρμπι και ανατροπές επιφύλαξαν οι εκλογές του ΛΕΑΔΙΓ, καθώς για πρώτη φορά οι δύο πρώτοι σε ψήφους έχουν ηλικία κάτω των τριάντα, ενώ η εκλογή στο νέο Δ.Σ. κρίθηκε κυριολεκτικά στο τέλος, με την Κωνσταντία Καρακούμη να προσπερνά την Ιφιγένεια Ψωμά στα τελευταία δύο ψηφοδέλτια. Τα μέλη της ομάδας, που ήταν υποψήφιοι για το Δ.Σ. εκλέχτηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις, ενώ εκλέχτηκαν και τα δύο μέλη της ομάδας, που ήταν υποψήφιοι για την εξελεγκτική επιτροπή. Ο γνωστός παραμυθάς giades, βλέποντας τον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας του εκλογικού σώματος, έπεισε τον κατά τ’ άλλα σοβαρό και έντιμο manouel, να υποσχεθούν ότι εφόσον εκλεγούν θα παγώσουν την χορήγηση εφάπαξ μέχρι το 2030 και από το έτος αυτό και μετά θα διπλασιάσουν το χορηγούμενο ποσό. Το κόλπο έπιασε, οι νεαροί συνάδελφοι τους ψήφισαν και εκλέχτηκαν στις δύο πρώτες θέσεις. Αντίθετα δεν έπιασε το λαϊκίστικο σύνθημα των παλαιών «Κουμαρά, Κουμαρά σπάσ’ τον Κουμπαρά»
Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη και θητεία και σοφές επιλογές.

1 σχόλιο:

  1. Καλά, για τον γνωστό παραμυθά Giades όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε. Ο Manolski απορώ, πως ψήθηκε και τάχθηκε μαζί του ώστε να κάνουν τέτοιες δηλώσεις (για παροχές μετά το 2030);

    Πάντως έτσι ή αλλιώς, τα παραμύθια τους πιάσανε τόπο, με αποτέλεσμα να εκλεχθούν άνετα.

    Τους εύχομαι τα καλύτερα για την εκλογή τους και καλή δύναμη απ' όποια θέση κι αν κληθούν να υπηρετήσουν τον ΛΕΑΔΙΓ. Αναφέρομαι φυσικά σε όλα τα μέλη γυναίκες και άντρες, Διοικ. Συμβ. του ΛΕΑΔΙΓ και Εξελεγκτική Επιτροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή