Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Αναζητείται ο τέταρτος...


Ασφαλείς πληροφορίες από τα κέντρα εξουσίας των Ιωαννίνων αναφέρουν ότι ο όμιλος, στον οποίο θα συμμετέχουμε στο επικείμενο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, θα αποτελείται από τέσσερις ομάδες, με τις τρεις να είναι ήδη γνωστές (Γιαννιτσά, Βόλος και Σέρρες). Η Χατζηδιοίκηση έχει καταβάλει ιδιαίτερες προσπάθειες, για ευνοϊκή «κλήρωση» και το πιο πιθανό είναι η τέταρτη ομάδα να είναι μικρής δυναμικότητας.
Αύριο θα έχουμε τον οριστικό καταρτισμό των ομίλων, καθώς τελικά ο αριθμός των ομάδων, που δήλωσαν συμμετοχή έφτασε τις 37.

23 σχόλια:

  1. ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!!!!
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΡΑΒΕΣ,ΙΑΠΩΝΕΣ,ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟΥΣ ΚΛΠ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!
    ΥΓ:
    ΑΣ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΩΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ;;;
    ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥΧΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα περιμένω τον 4ο για να τοποθετηθώ, καθώς θα μου φανεί παράξενο να μην συναντήσουμε ομάδα από Θεσ/κη. Φυσικά, αυτό θα αποτελέσει μεγάλη νίκη της Χατζηδιοίκησης, που με τον τρόπο αυτό θα βουλώσει πολλά στοματάκια. Ας περιμένουμε όμως την οριστικοποίηση των ομίλων. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχει γίνει επαγγελματική δουλειά κατά τη διάρκεια του τριημέρου, τα αποτελέσματα θα φανούν σύντομα. Σε κάθε περίπτωση, με τη νέα φανέλα της ομάδας, όποιος και να είναι ο 4ος, θα είναι άτυχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΙΓΑ SAILOR,
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΜΟΥΣΚΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ!!!!
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ Η ΤΥΧΗ ΣΟΥ!!!
    ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ (ΤΕΝ ΚΑΚΕ ΚΛΠ)!!!
    ΥΓ:
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΣΤΗ ΝΕΑ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. giades, έχω ψηφίσει και στις δυο ψηφοφορίες, στην πρώτη 15 περίπου φορές, με τις περισσότερες υπερ σου, στη δεύτερη ήδη τρεις, πάλι έχεις τη μερίδα του λέοντος. Μάλιστα, θα εξακολουθήσω να σε στηρίζω, θα ρίξω συνολικά καμιά εικοσαριά ψήφους για σένα. Από 'κει και πέρα, δεν ξέρω αν διαφωνείς στο θέμα της νέας εμφάνισης της ομάδας ή στις ενέργειες της διοίκησης. Φαντάζομαι στο 2ο. Θα δεις λοιπόν μόλις οριστικοποιηθούν οι όμιλοι, ότι πράγματι έγινε επαγγελματική δουλειά το τριήμερο και κάποιοι (όχι όπως στη διαφήμιση κάποιοι-όλοι, μόνο κάποιοι-κάποιοι) δεν έλειψαν τυχαία από την πόλη των Γιαννιτσών. Φυσικά λεπτομέρειες προτού τελειώσει η δουλειά δεν μπορώ να αποκαλύψω.
    Τέλος, στο τελευταίο φιλικό φάνηκε ότι για άλλον χτυπά η καμπάνα (έρωτα με τον Μάνο έχει ο λαλάκας ο giades;), αλλού εντόπισε τις ευθύνες της ήττας ο επιτυχημένος (είδες κωλοτούμπα;) κόουτς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος Παρατηρητής, κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου8 Μαρτίου 2011 στις 7:53 μ.μ.

    ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ "ΣΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ". ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο GIADES ΝΑ ΦΑΕΙ ΓΛΥΚΑΚΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το γεγονός ότι η ΚΛΗΡΩΣΗ για τους ομίλους γίνεται σε βάθος χρόνου (σε διάστημα δηλαδή 4-5 ημερών) πείθει και τον πλέον δύσπιστο παρατηρητή για το αδιάβλητο της διαδικασίας.
    Με θλίψη μου διαπίστωσα ότι η νέα φανέλα που μου διανεμήθηκε, εν μέρει λόγω κακής τοποθέτησης ρούχων στο πλυντήριο, εν μέρει λόγω κακής ποιότητάς της, "έβαψε" κατά την διάρκεια της πλύσης..θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να την επαναφέρω στην άριστη αρχική κατάστασή της..μήπως όμως πρέπει να δούμε το γεγονός αυτό ως θεϊκό σημάδι?

    Υ.Γ. Το κουίζ για τα γλυκά δεν είναι πολύ σαφές: να δοθούν στον γιάντες για να τα φάει ή για να καταστραφούν? (απαιτείται διευκρίνιση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγώ προχθές έκανα μακαρόνια και λάσπωσαν. Λες να μην είναι γραφτό μου να ξαναφάω μακαρόνια; Ποια μοίρα με καταράστηκε;
    Ας αφήσουμε τις δικαιολογίες. Η φανέλα είναι εξαιρετική και έδωσε νέα πνοή στην ομάδα. Θα φορεθεί και θα είναι επιτυχημένη. Μάλιστα, βλέπω του χρόνου να μην θέλετε να την αλλάξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κόουτς των επιτυχιών πρέπει να μας εξηγήσει γιατί τον πείραξε ο έρωτας του γιάντες μαζί μου (πρόκειται για αυστηρά και αποκλειστικά ποδοσφαιρικό έρωτα, για να μην παρεξηγηθούμε). Δεν δικαιούμαι και εγώ να έχω μία όχι και τόσο καλή (ας είμαι και λίγο επιεικής με τον εαυτό μου, εδώ ο Χάτζι μας έπρηξε με το φαρμακερό δεξί του πόδι) εμφάνιση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σέιλορ όλο δεν σε προλαβαίνω και δημοσιεύεις το σχόλιό σου ενώ γράφω το δικό μου. Εσείς οι αρειανοί είστε πάντα πρωτοπόροι. Μπορεί όντως να είναι της μοίρας σου να μην ξαναφάς μακαρόνια, που το ξέρεις? (ευφυές το παράδειγμα, οφείλω να ομολογήσω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος "που, πότε και από ποιον θα φαγωθούν τα γλυκά που έφερε ο Στόγιαν από την Πόλη", συγκλήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και αποφασίσθηκε τα Πολίτικα σιροπιαστά να δοθούν, τελικά, ως δώρο στον νόυμερο 10.000 επισκέπτη του ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Μανουέλ, όπως καταλαβαίνεις, το σχόλιο για τον ποδοσφαιρικό σου έρωτα με το απωλεσθέν από την 7.43 βραδυνή γατάκι (ώρα της τελευταίας του ανάρτησης) δεν ήταν επικριτικό για εσένα, αλλά για τον κ.κ. giades μας. Από 'κει και πέρα το άσμα λέει "Τρίτη-Πέμπτη μακαρόνια", οπότε ελπίζω να μην ήταν η τελευταία φορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΟΣ ΓΚΙΟΥΛΝΤΕ ΚΑΡΤΝΤΑΣΙΑ.....

    ΤΣΟΚ σχόλια βλέπω όσο έλειπα και συγκινούμαι από την δημοτικότητα του ιστολογίου...

    giades μην αγχώνεσαι πασά μου σου έφερα ένα κουτάκι σιροπιαστά για πάρτυ σου οπότε μην σε απασχολεί η ψηφοφορία...και μην μπαίνει όλη τη ώρα για να γίνει ο 10000 επισκέπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΚ αγαπητέ σέιλορ, αστειεύομαι με την φανέλα, εξάλλου υποστήριξα και εγώ πριν από το φιλικό με τον Αριστοτέλη ότι πρέπει να την φορέσουμε χωρίς διαμαρτυρίες. Πάντως κάποια μαλακία πρέπει να έκανα και "έβαψε", αυτό όντως συνέβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. συγχωρεμένος τέκνο μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Manolski. Συγχωρεμένος. Όλοι κάνουμε λάθη. Εδώ άλλοι (εκκρεμεί ΕΔΕ) την πάτησαν κι όλας τη φανέλα, ενώ μερικοί άλλοι αρνούνται να την παραλάβουν (προφασιζόμενοι ότι οι ντουλάπες γέμισαν και δε χωράνε άλλες φορεσιές!!!)

    Προς Στόγιαν. Αλήθεια τώρα. Πέρα από ψηφοφορίες κλπ. Θα γλείψουμε κανένα κοκαλάκι (σιροπιαστά); Ή θα μπλέξουμε στον κυκεώνα των ψηφοφοριών. Αυτή με τον παραμυθά παρατείνεται συνεχώς. Έλεος πια... Πάρε μαζί σου τα γλυκά στη προπόνηση αύριο, κι άσε τη ψηφοφορία ήσυχη.

    Anonymoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑΜΑΜ ΓΙΩΤΗ,
    ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΟΥ...
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤ ΙΔΙΑΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ:"ΟΛΟΙ ΧΩΜΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ "ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΟΥ" ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ"!!!
    ΥΓ:
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, "ΛΑΣΠΗ" ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ (ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟΣ!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Eεεε... Ντροπή.
    Μια μακαρονάδα ο άνθρωπος χάλασε. Άλλωστε είναι γνωστό ότι όσο "φαν" και "βαρύ χαρτί" είναι στα της ταβέρνας, εστιατορίου, γαστριμαργίας κλπ, άλλο τόσο παραδέχεται ότι δεν ξέρει να μαγειρεύει.
    Δεν καυχήθηκε ποτέ για κάτι τέτοιο.

    (Όμως - για να τον στηρίξω - στα γεύματα δε λέει σχεδόν ποτέ όχι... Ενώ ορισμένοι άλλοι; Ονόματα δε λέμε...)

    Ανώνυμος φίλος του Sailor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ;;;
    ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΕ Η ΛΑΣΠΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑΝΟΥ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙ ΤΟΥ SAILOR ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ;;(ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΣΤΙΜΙΑ ΕΝΝΟΩ...)
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΙΑ ΖΩΗΣ!!!!
    ΥΓ:ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ, ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ. ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROVISION;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπας και είδαν αυτή τη φωτό με τα μαύρα και μας πέρασαν για τους "Ανθρακωρύχους" ???

    Οπότε στόμα με στόμα, e-mail με e-mail, να πως ανεβαίνει η επισκεψιμότητα.

    Anonymoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αφού έριξα την πρωινή μου ψήφο και στις δυο ψηφοφορίες, ανακουφισμένος που το "γατάκι" βρέθηκε περί ώρα 8.56μμ, θα ήθελα να δώσω τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς στον ανώνυμο φίλο μου, ο οποίος έβαλε τα πράγματα σε μια σειρά..Giades, ο κόσμος έχει κρίση και δεν τρώει κουτόχορτο, προτιμά τα μακαρόνια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πολύ το μαγειρεύει το ρεπορτάζ ο υπεύθυνος δημοσιογραφικής κάλυψης, για τη σημερινή προπόνηση. Αναρωτιέμαι πόσα θα γράψει για το εν ψυχρό από πίσω "κλάδεμα" του Kill Bill!

    Anonymoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥΕΛ. ΑΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ:ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, Ο ΜΑΝΟΥΕΛ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ, Ο ΧΑΤΖΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ (ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΠΟΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ). ΜΕΝΟΥΝ ΤΡΕΙΣ: Ο ΕΝΩΣΙΤΗΣ, Ο ΤΣΕΘΕΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΤΕ. Ο ΕΝΩΣΙΤΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. Ο ΤΣΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ (ΛΕΣ;;;)
    Α Ρ Α:ΠΑΛΤΕΤΣΑΝΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Giades.

    Δεν επιβεβαιώνω αλλά και δεν αποκλείω τίποτε. Σε βοηθάω όμως. Είμαι άνθρωπος που φατσικά τουλάχιστον με ξέρεις...

    Anonymous

    ΑπάντησηΔιαγραφή