Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Φιλικός αγώνας με Μακεδονικό


Αύριο, Παρασκευή, 11-3-2011 και περί ώρα 3:30μμ, η ομάδα μας, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και προκειμένου ν’ αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό, θα δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα του Μακεδονικού, στο γήπεδο του Μακεδονικού (Πλατανότοπος). Συγκέντρωση στο γήπεδο στις 3:05μμ. Στολή θα φορέσουμε τα διακριτικά.

9 σχόλια:

  1. ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΟΥ Ο ΓΙΩΤΗΣ!!!!ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΦΙΛΙΚΟ!!!!!
    ΥΓ:
    ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΣΤΟΛΕΣ Ο SAILOR ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΟΥΤΡΩΜΕΝΟΣ;;;;;ΔΕΣ ΧΑΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Giades μην λες μεγάλα λόγια, γιατί ο Στόγιαν, είναι ικανός να κατέβει με τα σκι από τη βίγλα κατευθείαν στο γήπεδο του Μακεδονικού. Ειδικά αύριο που έχει σίγουρη θέση στην αρχική ενδεκάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φωτογραφία είναι αποτέλεσμα μοντάζζζζζ και τίποτα άλλο δεν έχω να δηλώσω επ' αυτού.
    Το θέμα με τον Μέγα Αλέξανδρο είναι τελειωμένο ή πρόκειται για άλλη μια "αποκάλυψη" του γνωστού γατιού-παραμυθά; Μήπως τελικά έπρεπε να παραμείνει η ψηφοφορία, καθώς μόλις κατέβηκε ο γνωστός giades άρχισε πάλι τις αποκαλύψεις του. Άλλωστε, εγώ δεν είχα ψηφίσει πάνω από 15 φορές.
    Πάντως, αν είναι ο Μέγας Αλέξανδρος, ένα έχω να πω: ΒΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πληροφορία που "πέταξε" ο Giades, ακόμη κι αν στο τέλος επιβεβαιωθεί, δεν είναι τίποτε παραπάνω από μια εικασία του.

    Κι εξηγούμαι.
    Πρώτον δεν κατέστη δυνατό να μιλήσει η Χατζηδιοίκηση σήμερα με κανέναν από τους υπευθύνους για την κλήρωση Γιαννιώτες συναδέλφους (ένας βασικά είναι ο υπεύθυνος και τον πιάνεις στο τηλέφωνο όπως θα έπιανες στα νησιά Κέιμαν!)

    Δεύτρερον, σε ότι αφορά στην εικασία του giades (δήθεν αποκάλυψη) να πούμε το εξής.
    Ακόμη κι αν ο όμιλος καταρτιστεί τελικά, έχοντας μέσα στις 4 πιθανές αντιπάλους, τις ομάδες του Βόλου και των Σερρών, το πιο σίγουρο (κατ' εμένα σχεδόν βέβαιο) είναι να συμπληρωθεί το καρέ και με μια δυνατή ομάδα της βόρειας Ελλάδας (γεωγραφικά κριτήρια γαρ), τουτέστιν μία απ' τις τρεις της Θεσνίκης. Αν εξαιρέσουμε την συμπαθή ομάδα του Αριστοτέλη, λόγω του γεγονότος ότι πέρσι είμασταν μαζί στον ίδιο όμιλο... τα πράγματα είναι απλά. Οι δύο άλλοι αντίπαλοι που απομένουν είναι ή ο Αρμενόπουλος (έχουμε να παίξουμε πολλά πολλά χρόνια) ή ο Μεγ. Αλέξανδρος (παίξαμε μαζί πρόπερσι).
    Οπότε η "αποκάλυψη" του giades είναι μια αυτονόητη "μαντεψιά", με πιθανότητες 50 - 50!
    Το θέμα είναι, πως αν τελικά μια απ' τις αντιπάλους μας τύχει να 'ναι ο Μεγ. Αλέξανδρου..., ποιος τον ακούει τον μεγάλο "ΜΑΝΤΗ" giades.

    Όσο για τους "πρόωρους" πανηγυρισμούς - βλέπε sailor - δεν τους ασπάζομαι, καθώς όπως πάνε τα πράγματα η ομάδα θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, δυστυχώς με πολλές ελλείψεις και μάλλον πιο αδύναμη από πέρσι.

    Υ.Γ. Λυπάμαι sailor, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς η φωτό δεν ήταν "πειραγμένη" με φωτομοντάζ. Πράγματι ο μόνος μουτρωμένος φαίνεσαι εσύ! (Φυσικά άλλαξε η φωτό. Σ' αυτήν που είναι τώρα αναρτημένη, είσαι και κατά πολύ νεότερος, αρχές του 2006.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μια απλή λογική ανάλυση του paltse που "ξεβρακώνει" τις μαντεψιές του giades, όπως ξεβρακωνόταν στην προπόνηση ο Stojan.
    Οι ελλείψεις είναι συνηθισμένες στην ομάδα, δεν μας φόβισαν ποτέ, ούτε και φέτος θα τις καταλάβουμε.
    Όσον αφορά στη φώτο, αν δεν αποτελεί προϊόν μοντάζ (δέχομαι τη διαβεβαίωσή σου) τότε πρόκειται για συνηθισμένη αντίδραση του προσώπου στο τρεμοπαίξιμο του φωτός του ήλιου και σε καμιά περίπτωση δεν παίζει ρόλο η ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΛΤΕ,
    Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΕΣ (ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΤΖΗΔΕΣ!!!!!!!).
    "ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ" ΛΕΕΙ Ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ.
    ΟΠΩΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ (ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ.... ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΠΟΥ (ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΩΣ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΕΙΜΑΝ!!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ!!!!
    Ο GIADES ΜΙΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ "ΕΙΣ ΑΤΟΠΟΝ ΑΠΑΓΩΓΗΣ".
    ΥΓ: ΟΣΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Ή ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ "Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ", ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο εστιάτορας του Νόργουιτς11 Μαρτίου 2011 στις 11:00 π.μ.

    Θεωρώ ότι αποτελεί ύβρη και μέγιστη υποκρισία προς τους επισκέπτες του ιστολογίου, το γεγονός ότι ο άνθρωπος, που στη συνείδηση του λαού (βλ. σχετική πρόσφατη ψηφοφορία), έχει καθιερωθεί ως καλύτερος παραμυθάς από τον Αίσωπο και τον Ντίκενς, να ομιλεί για ντοκουμέντα και αποδείξεις, που στηρίζουν τους ισχυρισμούς του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και μόνο η αναφορά του Giades σε "χειρόγραφη σημείωση" (κοινώς "χαρτάκι"), αναδεικνύει την ποιότητα των μεθόδων του... Η προχειρότητα σ' όλο της το μεγαλείο.
    Παραθέτω και μια ακόμη φράση του
    "Το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι"...
    Παραδέχεται απ' ότι φαίνεται ότι το μονοπάτι που πήρε είναι στραβό και ψάχνει τις άκρες του σε "χαρτάκια". Ίσως νομίζει ότι τα χαρτάκια που έδινε στον Τεν Κάκε για να τον βάζει στην ενδεκάδα, πιάνουν τόπο και στον καταρτισμό των ομίλων.

    Πριν όμως και πάνω απ' όλα, θα πρέπει να συμφωνήσω και με τον "εστιάτορα του Νόργουιτς". Μα είναι δυνατό να μιλάει για ντοκουμέντα και αποδείξεις, ο καλύτερος παραμυθάς ever;(Τουλάχιστον της Ευρώπης.)

    Ανώνυμος Ασθενής Εθνικού Σταδίου Γιαννιτσών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!! ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ!!!!
    ΤΟ ΣΙΡΟΠΑΚΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΗ;;;;
    ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΧΑΡΤΑΚΙ ΣΕ "ΕΦΑΓΕ" Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΕΝ ΤΗΣ ΤΟΝ ΓΙΩΤΗ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ, ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;;;ΑΝ ΔΩ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΩ...
    ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΩ!!!
    ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΗ:ΔΕΞΙΑ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥ ΜΕΣΙΑΝΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ!!!!!
    ΥΓ: ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ (ΞΑΝΘΟ)ΓΑΤΑΚΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή