Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ (ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ) ΕΙΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΞΕΤΡΥΠΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ................................................ "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΔΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ".
ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΑΠΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΝ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ!!!!!!!!
ΥΓ:
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ"!!!!
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!

6 σχόλια:

  1. Έπειτα από πολλά μαγειρέματα στην «κλήρωση», η Διοίκηση της ομάδας είναι σε θέση να σας ανακοινώσει ότι πέτυχε η τέταρτη ομάδα του ομίλου μας, να είναι η Νόριτς, ομάδα που βρίσκεται στην τρίτη θέση του αγγλικού Championship και έχει έδρα, που αλλού, στην πόλη Νόργουιτς, όπου βρίσκεται το ανωτέρω ενδιαφέρον εστιατόριο. Μάλιστα σε επικοινωνία, που είχαμε με την Διοίκηση της αγγλικής ομάδας, συμφωνήθηκε η φιλοξενία μας κατά την διάρκεια του τρίτου ημιχρόνου, να πραγματοποιηθεί στο άνω εστιατόριο, ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε και τα έξοδα της εκδρομής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι έτσι.

    Ανώνυμος Άγγλος Ασθενής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γατάκι ο Giades είναι μπλεγμένος σε δυο σενάρια.

    1) Ή θέλει να κάνει δικιά του παράγκα και να ξιλώσει τη Χατζηδιοίκηση.

    2) Ή (το πιθανότερο) τον έχει προσλάβει η Χατζηδιοίκηση ως βοηθό και τον βάζει να κάνει δημοσιεύσεις όταν δεν τη βολεύει κάτι... (Γνωστή τακτική των κομμάτων που κυβερνούν για πολλά χρόνια. Έτσι "καίνε" αυτόν που βγάζει τα κάστανα απ' τη φωτιά).

    Ανώνυμος Παρατηρητής Πάγκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω να συγχαρώ προσωπικά το γιάντες γι' αυτή του την νέα δημοσιογραφική επιτυχία..αν περιμέναμε από την Χατζηδιοίκηση θα ήμασταν χαμένοι. Πάντα τέτοια γιάντες!! (τον αριθμό λογαριασμού μου στην Πειραιώς στον έχω ήδη στείλει με μέιλ).

    Υ.Γ. Ο ανώνυμος άγγλος ασθενής μου φαίνεται καθ' όλα έλληνας, διαμένων στην περιοχή του ΕΘνικού Σταδίου Γιαννιτσών. Πάντως, θέλω να τον συγχαρώ και αυτόν γιατί έχει κάνει εξαιρετική συνεννόηση με τον συνεργάτη του κ. Χαραμίδη, για να μας διαβεβαιώνει ο τελευταίος ότι είναι τόσο ασθενής ώστε να μην πηγαίνει καν στο γραφείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΩΝΩ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ!!!!
    ΥΓ:
    ΜΑΝΟΥΕΛ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδή εκ πεποιθήσεως, είμαι κατά των σεναρίων συνωμοσίας, θα δεχτώ ως αληθινό το γεγονός της ασθένειας του άγγλου ασθενή, κατοίκου της περιοχής του ΕΘνικού Σταδίου Γιαννιτσών. Θα παρακαλούσα όμως τον συνεργάτη του, να κλειδώνει τις μπαλκονόπορτες του γραφείου, για να μην μπορεί ο εν λόγω να βγαίνει έξω στο μπαλκόνι μόνο μ' ένα πουκαμισάκι και να μιλά με τις ώρες στο κινητό του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή