Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ

ΟΣΟ Η ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΥΠΝΟΝ ΕΛΑΦΡΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΑΓΡΥΠΝΟ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΛΙΕΥΣΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΆΛΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΜΙΛΟ.ΑΡΑ:
ΟΙ ΕΔΕΣΣΑΙΟΙ (ΠΟΝΗΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ) ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 25-27 ΜΑΡΤΙΟΥ.ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥΣ (ΕΜΠΡΟΣ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΟΥΣ;;;;;;;;).
Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΟΜΙΛΟ ΜΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΦΗΜΕΣ ΘΕΛΟΥΝ Η ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΞΑΝΘΗ (ΟΙ ΞΑΝΘΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ).
Ο ΑΡΜΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ).
Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΑΣ.
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!

2 σχόλια:

  1. ΔΑΓΚΩΘΗΚΕ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΝΑ ΤΙΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΑΣ!!!!ΕΛΕΓΕ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΛΑ. ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ:
    Ο ΣΟΛΩΝΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ. ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΘΑ ΟΔΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικά ο μόνος υπεύθυνος και σωστά ενημερωμένος είναι ο Μπόμπιρας.... μήπως θα έπρεπε η Χατζηδιοίκηση να του δώσει τα ινία αλλά και τα κλειδία από τα αποδυτήρια του Γηπέδου;...

    πότε θα καταλογιστούν ευθύνες...πότε θα πέσουν κεφάλια....πότε θα μπει κάποιο πρόστιμο(πέρσι με τα σουβλάκια είχαμε περισσότερο κόσμο στις προπονήσεις)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή