Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Τα νέα της 33ης πρόπονησης της ομάδας ΔΣΓ


Αν και δημιουργήθηκαν νέα προβλήματα στην ενημέρωση των παικτών (ήδη ετοιμάζεται από το νομικό τμήμα της ομάδας το σχετικό εξώδικο προς τον πάροχο τηλεπικοινωνιών), εντούτοις όσοι πραγματικά το ήθελαν (το να προπονηθούν ή το να γευθούν τα περίφημα πολίτικα σιροπιαστά του Γιώτη), παραβρέθηκαν στην 33η προπόνηση της ομάδας του ΔΣΓ, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 9-3-2011, στο γήπεδο του Μεσιανού. Η προσέλευση των παικτών αρχικά ήταν απογοητευτική και οι πρώτοι από τους παρόντες, βλέποντας το βοριαδάκι που επικρατούσε, αφού πρώτα αναζήτησαν μάταια, στην γύρω περιοχή, για κάποιον ξεχασμένο χαρταετό, στη συνέχεια σκέφθηκαν να επαναλάβουν την «προπόνηση» της περασμένης Παρασκευής, που εξελίχθηκε σε γεύμα σύσφιξης, τελικά όμως επικράτησε η αθλητική τους συνείδηση και παρέμειναν στο γήπεδο για να προπονηθούν. Όχι όλοι βέβαια, καθώς ο sailor, που σηκώθηκε από τη μεσημεριανή του σιέστα στις 4:42μμ, προτίμησε να πάει πρώτα στο «μασα σουρα» και στη συνέχεια, αφού δεν μας βρήκε εκεί, ήρθε στο γήπεδο, για να προλάβει τα σιροπιαστά!! Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε 6΄ τρέξιμο, διατατικές ασκήσεις, τρία επτάλεπτα διατήρηση στο 1/4 του γηπέδου, τρία σετ από οκτώ ταχύτητες (10μ., 15μ. και 5μ.), και 37΄ οικογενειακό διπλό. Στο πρόγραμμα προβλεπόταν επίσης και άσκηση τακτικής με σουτ, αλλά ο φόβος, μήπως με τη βοήθεια του αέρα, μας πάρει τις μπάλες το ρέμα του Μεσιανού, μας απέτρεψε από το να την πραγματοποιήσουμε. Στο οικογενειακό διπλό οι κίτρινοι έπαιξαν με ιδιαίτερο πάθος για τη νίκη και το

παιχνίδι τους ήταν ορισμένες φορές αντιαθλητικό, ιδιαίτερα επάνω στον «εγκέφαλο» και το «καλό δεξί πόδι» της αντίπαλης ομάδας, καθώς αρχικά ο sailor του έριξε με δύναμη την μπάλα στο κεφάλι και στη συνέχεια ο Kill Κώστιγκα, με δολοφονική σκαριά, τον χτύπησε στο δεξί καλάμι. Για ν’ αντιληφθεί κάποιος που δεν ήταν στο γήπεδο τι γινόταν, αρκεί μόνο να ειπωθεί ότι αποβλήθηκε ο Fair Bill (!!!!), που «κλάδεψε» από πίσω τον Μανουέλ, την στιγμή που έφευγε σαν σαΐτα στον αιφνιδιασμό. Παρόλαυτά οι

παίκτες έφυγαν σαν φίλοι από το γήπεδο, με τον Μπόμπιρα να πειράζει τον Στόγιαν, που κατά τη διάρκεια του αγώνα του έπεφτε η φόρμα και φαινόταν το βρακάκι του.
Ενώ κατά την αναχώρησή τους οι παίκτες γεύθηκαν όλοι τα σιροπιαστά που έφερε ο Στόγιαν από την Πόλη.
Στην προπόνηση, που είχε καθαρή διάρκεια περίπου μία ώρα και 15 λεπτά, διανύθηκαν περίπου 5,25 km και καταναλώθηκαν περίπου 475 kcal.
Παρόντες ήταν:
1. Κομαντάντε
2. Ενωσίτης
3. Giades ή Μπόμπιρας
4. Kill Κώστιγκα
5. Fair Bill
6. Ανανταμ Παπανταμ
7. Μανουέλ
8. Sailor (μόνο στο οικογενειακό διπλό)
9. Παλτετσανάκης
10. Χάτζι
11. Στόγιαν
12. Γκαγκάτσης
13. Κώστιγκα τζούνιορ
Η επόμενη προπόνηση, θα γίνει την Παρασκευή, 11-3-2011..

9 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ "ΓΑΤΑΚΙΑ" ΤΟ ΠΑΠΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...
    ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΤΟΥ SAILOR ΑΥΤΟΣ ΜΟΛΙΣ ΕΒΑΖΕ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΤΖΑΜΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ!!!!!ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ, ΤΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΟΝΕΙΡΟ!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΓΛΥΚΑ ΞΕΡΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ....
    ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥ ΓΙΩΤΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιβεβαιώνω ως προς το δεύτερο σκέλος της την παρατήρηση του giades ότι ο πισινός δεν έχει καμία σχέση με του Stogian.
    Ως προς το πρώτο σκέλος της παρατήρησης όμως, (ότι δήθεν το βρακάκι της φωτό μοιάζει με του αγωνιζόμενου) θα διαφωνήσω κάθετα. Καμία σχέση.

    (Ο γνωστός παραμυθάς giades ξαναχτυπάει, προσοχή. Ιδιαίτερη προσοχή όμως χρήζει και η συμπεριφορά του ενός εκ της Χατζηδιοίκησης που τον συμμερίζεται και αναρτά τέτοιες φωτό που καμία σχέση δεν έχουν με τη πραγματικότητα. Προπαγάνδα σκέτη. Προσοχή επίσης. Αντί να αποκαλύψει το όνομα της τέταρτης ομάδας του ομίλου, ασχολήθηκε σήμερα με βρακιά).

    Λίγος σεβασμός για τα μπακλαβαδάκια που τα έτρωγαν οι δυο τους "δυο δυο" δεν βλάπτει.

    Ανώνυμος Φίλος του Stogian και της αλήθειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω ο Στόγιαν να μην παρεξήγηθηκε, απο το βρακάκι και να έκανε κλικ στο "απαράδεκτο". Νομίζω ότι το χιούμορ του αντέχει πολύ περισσότερα!
    Δυστυχώς έχει χαθεί η σύνδεση με τα κέντρα αποφάσεων των Ιωαννίνων και δεν έχουμε νέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελικά ο anonymous ποίος είναι...;

    όσο για την ψηφοφορία κατάντησε κουραστική και αποφάσισα να την βγάλω... σε λίγο θα ξεπερνούσαν οι ψήφοι και την επισκεψιμότητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο τεράστιος Stojan, παρά του ότι κάθε τόσο έπρεπε να σηκώνει τη φόρμα του (ο ίδιος σε στενό κύκλο δήλωσε ότι επρόκειτο για σαμποτάζ) έσβησε τον "γάταρο" στο οικογενειακό διπλό. Στη συνέχεια τον τάισε μπακλαβαδάκι για να τον γλυκάνει.
    Ελπίζω σήμερα να έχουμε το όνομα του άτυχου 4ου του ομίλου μας, για να ετοιμάσουμε και τις εκδρομές μας.
    Stojane, άντε και τάνγκα την επόμενη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η φόρμα έπεφτε από τον Stojane, γιατί είναι από τους λίγους που μοχθεί σε κάθε προπόνηση και ο μόνος, που αν και δεν έχει χάσει γεύμα σύσφιξης, έχει χάσει δέκα κιλά από το ξεκίνημα της σεζόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο, κατά την διάρκεια του οποίου τα μέλη είχαν κλειστά τα τηλέφωνα, αποφασίσθηκε, αργά χθες βράδυ, η πραγματοποίηση της επόμενης προπόνησης σε γήπεδο πλησίον του χιονοδρομικού κέντρου Βίγλας, ώστε να μπορέσει ο Στόγιαν, να συνεχίσει το εκπληκτικό και συνάμα μοναδικό σερί του σε συμμετοχές προπονήσεων (34/34).
    ΥΓ Από το βήμα αυτό θέλουμε να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στους χιονοδρομικούς αγώνες που διεξάγονται εκεί το ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΓΙΑΝ;;;;
    ΤΕΤΟΙΟ "ΓΛΕΙΨΙΜΟ" ΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ!!!!
    Α ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΑ ΣΤΟΓΙΑΝ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ "ΓΑΤΑΚΙΑ" ΣΟΥ;;;;;;ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΠΑΚΛΑΒΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή