Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Τα νέα της 31ης πρόπονησης της ομάδας ΔΣΓ


Παρά τα προβλήματα, που παρουσιάσθηκαν στην γνωστοποίηση της προπόνησης προς τους παίκτες, με sms, για τα οποία δεν φέρει καμία ευθύνη το τμήμα ενημέρωσης της ομάδας, αλλά ο πάροχος της τηλεπικοινωνίας, εντούτοις δεκατρείς παίκτες εμφανίσθηκαν στην 31η προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 23-2-2011, στο γήπεδο του Π. Μυλοτόπου, με σχετικά καλές, τελικά, καιρικές συνθήκες. Μάλιστα ανάμεσα σ’ αυτούς που έδωσαν το παρόν, ήταν πολλές άγνωστες «φάτσες», που ξύπνησαν αναμνήσεις του παρελθόντος (τον θυμάστε τον δάσκαλο από το χωριό του Κώστιγκα ή τον δικηγόρο που άρχισε να τρέχει σαν τον φόρεστ γκαμπ;). Σκηνικό ανταρσίας προκλήθηκε στην αρχή της προπόνησης, με επικεφαλής τον συνήθως αντιδραστικό και γκρινιάρη giades (είναι ν’ απορεί κανείς πώς τον αντέχει η γυναίκα του!!), καθώς οι παίκτες δεν ήθελαν να εκτελέσουν το ζέσταμα με τρέξιμο που είχε ζητήσει ο Τεν Κάκε, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων καθυστέρησε να προσέλθει. Η αποκατάσταση της τάξης ήλθε όμως γρήγορα με

την έλευση του επιτυχημένου προπονητή, ο οποίος με μία κίνηση (σήκωσε τον γιακά από το μπουφάν του Εργοτέλη) έδωσε σε όλους να καταλάβουν ότι δεν έρχεται για να σπάει πλάκα (!!), πρόσθεσε μάλιστα στο τρέξιμο – ζέσταμα, ως επιπλέον προσαύξηση, ένα λεπτό. Το πρόγραμμα προπόνησης, που εκπόνησε ο 44χρονος προπονητής ήταν ιδιαίτερης έντασης και περιλάμβανε 11΄ τρέξιμο - ζέσταμα, 5΄ ασκήσεις με την μπάλα (κοντρολ, «κουβάλημα»,πάσα) σε γρήγορο ρυθμό, 8΄ διατήρηση στο ¼ του γηπέδου, 1΄ ασκήσεις εκρηκτικότητας, 8΄ διατήρηση με εναλλαγή των διαστάσεων του γηπέδου από το ¼ στο ½ και τούμπαλιν (πρωτότυπη άσκηση με σκοπό την εξοικείωση στην αλλαγή παιχνιδιού), 12΄ ασκήσεις τακτικής με συνδυασμό ταχύτητας και σουτ, 15 ταχύτητες και 18΄ οικογενειακό διπλό, το οποίο τελείωσε με ένα γκολ ποίημα, που έστειλε την ομάδα των κίτρινων, που το δέχτηκε, να μαζέψει αμέσως μετά τους κώνους και τις μπάλες!! Στη προπόνηση, που είχε καθαρή διάρκεια περίπου μία ώρα και 5 λεπτά, διανύθηκαν περίπου 6 km και καταναλώθηκαν περίπου 500 kcal.

Δικαιολογημένη κρίθηκε η απουσία του sailor, καθώς την ώρα της προπόνησης έκανε παρουσία συγγενών και φίλων πρόβα του λόγου, που θα εκφωνούσε το βράδυ στη συνέλευση του συλλόγου, καθώς και των Χριστιάνο, που είχε ραντεβού (σύμφωνα με δήλωσή του) με έναν από τους δύο πελάτες του (πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επόμενη προπόνηση την Παρασκευή θα έχει ραντεβού με τον άλλον) και Kill Lazo, που δεν ενημερώθηκε. Δικαιολογημένη κρίθηκε και η άρνηση του Ζαχαρουίτα να παραλάβει την κίτρινη φανέλα της ομάδας, καθώς δεν θα άντεχε δεύτερο ισχυρό χτύπημα μετά τον ηρωικό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στη Μόσχα, ενώ ο Σκέτο Bill υπέστη τον παραδοσιακό πλέον τραυματισμό του, λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα, που θα κάνει αμφίβολή την συμμετοχή του στον πρώτο αγώνα.
Εντύπωση προκάλεσε η στήριξη που παρείχε στον Κώστιγκα ο συντοπίτης και συνάδελφός του, ο οποίος ουκ ολίγες φορές επισήμανε στον Τεν Κάκε ότι παρέλαβε έτοιμη ομάδα και ότι χάρη στην προπόνηση (με πολύ τρέξιμο) που εφάρμοσε ο Κώστιγκα, το προηγούμενο διάστημα, μπορούν οι παίκτες της ομάδας να βγάλουν το δύσκολο πρόγραμμά του!!
Παρόντες ήταν:
1) Giades ή Μπόμπιρας
2) Ζαχαρουίτα
3) Καρατζόρτζεβιτς
4) Τεν Κάκε
5) Τανάλιας
6) Κώστιγκα
7) Σκέτο Bill
8) Παλτετσανάκης
9) Χάτζι
10)Στόγιαν
11) Κώστιγκα τζούνιορ
12) Χατζηπαράς
13) Παντελής the fireman
14) Αδερφός Παντελή the fireman
Η επόμενη προπόνηση, εκτός απροόπτου, θα γίνει την Παρασκευή, 25-2-2011

9 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.
    ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΑΣ!!
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ!!!!
    ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΟΝΟ "ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ". ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ Ο ΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΙΚΤΕΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΟΠΩΣ Ο ΚΙΛΛ ΛΑΖΟ;;;;;
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ....(ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΝΝΟΩ) ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΧΑΣΕΙ. Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΣΤΕΙΑ!!!!
    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:
    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΡΟΛΟΪ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ. ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΡΕΧΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΚΙΛ ΜΠΙΛ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΕΣ;ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ Ο ΜΠΙΛ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΣΟΥ!!!
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΖΕΣΤΑΜΑ, "ΚΛΑΤΑΡΕΙΣ".ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΤΗ) ΚΑΛΥΨΑΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διονύσης(Πρόεδρος Ομάδος Π. Μυλοτόπου)24 Φεβρουαρίου 2011 στις 11:08 π.μ.

    δεν θα συμφωνήσω στα σχόλια του giades, σαν εξωτερικός θεατής της χθεσινής προπόνησης και σαν γνώστης του ποδοσφαίρου έχω να πω ότι ο Γιώτης ήταν ο παίκτης που κάλυψε τα περισσότερα χλμ. ο παίκτης του καθάρισε τις περισσότερες φάσεις στην άμυνα και γενικά ο πιο κινητικός μέσα στον χώρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΟΝΥΣΗ-ΓΙΩΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΙ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΟ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λέγε λέγε, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή βγαίνοντας από τα αποδυτήρια στο τέλος της προπόνησης να βρούμε τα λάστιχα ξεφουσκωμένα (με μεθόδους Παπαθεμελή). "Ύποπτες" κινήσεις από άτομα που παρακολουθούσαν κατά διαστήματα τη προπόνηση της ομάδας, έπεσαν στην αντίληψή μου.

    Εύχομαι να μην ήταν ανάμεσά τους και ο "πόντιος"...
    Μη το γουρσουζεύετε λοιπόν.

    Ανώνυμος Γάλλος Παρατηρητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήταν μια προπόνηση σαν όλες τις άλλες.
    Πέρα από κάποια νέα πρόσωπα (φήμες θέλουν τον Καρατζόρτζεβιτς να βρέθηκε στη προπόνηση μετά από αναζήτηση της εκπομπής "φως στο τούνελ" - Νικολούλη, ενώ τον Ζαχαρουϊτα αφού πρώτα τον διαβεβαίωσαν - ξεγέλασαν, πως η νέα φορεσιά της ομάδας άλλαξε τελικά και την παραλάβαμε σε ολόμαυρο χρώμα με άσπρες λεπτομέρειες), κατά τα άλλα δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο.
    Η αναγνώριση μάλιστα από τον προπονητή των επιτυχιών, πως η δουλειά του υπηρεσιακού Κώστιγκα, φάνηκε ξεκάθαρα στη καλή φυσική κατάσταση των παικτών, τα λέει όλα. Στρωμένη ομάδα με δυο λόγια.

    Κατά τα άλλα δεν είμαι Κωστικόσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σημείωση.
    Επειδή δεν κρυβόμαστε ως "Χατζηδιοίκηση" πίσω απ' το δάχτυλό μας, απλά προσέξτε το φόντο των δύο φωτογραφιών.
    Τυχαίο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή πολλοί οι μνηστήρες για τον τίτλο «Μηχανάκι» της ομάδας, η Διοίκηση αποφάσισε να χορηγήσει σε όλους τους παίκτες GPS, προκειμένου να πιστοποιείται η απόδοσή τους με αντικειμενικό τρόπο. Μέχρι να εγκριθεί το σχετικό κονδύλιο, θα προσφέρω αφιλοκερδώς στον giades το κινητό μου τηλέφωνο, που διαθέτει την σχετική λειτουργία. Εκτός αν ο γκρινιαρούλης giades, εκτός από την υγρασία, έχει ευαισθησία και στην ακτινοβολία και φοβάται μην τραυματισθεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Τμήμα Στατιστικής24 Φεβρουαρίου 2011 στις 5:07 μ.μ.

    Το άξιο τέκνο της ομάδας μας, που βρίσκεται στα ξένα, έχει επισκεφθεί ήδη επτά φορές σήμερα το ιστολόγιο και από το βήμα αυτό του ευχόμαστε καλή διαμονή και περιμένουμε νέα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαπίστωσα κι εγώ ότι οι επισκέψεις από την μακρινή Πολωνία σήμερα έχουν χτυπήσει "κόκκινο". Το αυτονόητο είναι να μας παρακολουθεί ο συναγωνιστής Μανόλσκι. (Δε νομίζω να μπαίνουν στο site Πολωνέζες!).

    Του στέλνω κι εγώ τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς με την ελπίδα και προτροπή να δούμε σύντομα μια ανάρτηση από αυτόν, ή τέλος πάντων κάποια σχόλια για το νέο του περιβάλλον.

    Εύχομαι να έχει εγκατασταθεί καλώς και και ο εγκλιματισμός του στις νέες συνθήκες να είναι όσο ποιο ομαλός γίνεται.

    Περιμένουμε νέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή