Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Προπόνηση ομάδας


Την Τετάρτη, 2-2-2011, στις 3:00μμ, θα πραγματοποιηθεί προπόνηση της ομάδας του ΔΣΓ, στο γήπεδο του Παλαιού Μυλοτόπου. Στην προπόνηση θα πρέπει να είστε όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, καθώς οι συνθήκες είναι ιδανικές , αφού δεν θα βρέχει και η θερμοκρασία περιβάλλοντος ανεβαίνει και θ’ αγγίξει τους 10ο C, η αποχή των δικηγόρων από τα νομικά – επαγγελματικά καθήκοντά τους συνεχίζεται, η έναρξη του 27ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δικηγορικών Συλλόγων είναι προ των πυλών και το σημαντικότερο βρίσκεται ήδη στα Γιαννιτσά μεγάλος προπονητής, ο οποίος συζητά με τη Διοίκηση της ομάδας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της και θα είναι παρών, προκειμένου να σχηματίσει εικόνα, με εργομετρικά τεστ, για την κατάσταση και την ποιότητα των παικτών μας.
Επιπλέον για τους φίλους του ποδοσφαίρου, αμέσως μετά την προπόνηση (6:00μμ) μπορείτε να δείτε live τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ για το Κύπελλο Ελλάδας, είτε σε γνωστό ουζερί, είτε σε γνωστό καφέ της πόλης.

6 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΚΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.
    ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλάθλων της Ομάδας στην Κάτω Ιταλία1 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:12 μ.μ.

    Ρε giades, τώρα που έκανες την ενημέρωση νομίζεις ότι θα σε πιστέψει κανείς;; Έχει βαρεθεί ο κόσμος τα παπατζιλίκια σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο νέος, μεγάλος προπονητής θα τρομάξει με τα αποτελέσματά μου στα εργομετρικά. Θα βγάλω σκορ ταύρου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sailor
    Μαζέψου αγόρι μου. Κοίτα μη τυχόν στα εργομετρικά βγεις "πάτος", γιατί οι πληροφορίες λένε ότι τελευταία οι ταβέρνες στο νομό Πέλλας κάνουνε χαρούλες τόσο τακτικά που τις επισκέπτεσαι... Και η γκάμα σου έχει περιλάβει και τα "ορεινά" του Νομού...
    Οπότε μην απογοητευτείς αμέσως αν τα αποτελέσματα δεν είναι "ταύρου" αλλά "βραδύποδα"...

    Ανώνυμος Κροάτης Παρατηρητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε κουφάλα Χατζημιχαηλίδη την προπόνηση της Παρασκευής την χαντάκωσες, ενώ για την σημερινή μας υπόσχεσαι θερμοκρασίες φλόριδας, προπονητές από Ευρώπη και διαιτητίνες σας κι αυτή της φωτογραφίας. έλεος με την παράγκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μου φαίνεται ότι εκτός από τους δικηγόρους έχουν αποχή και οι δημοσιογράφοι....

    που είναι το ρεπορτάζ από την προπόνηση... οεοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή