Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Τα νέα της 32ης πρόπονησης της ομάδας ΔΣΓ


Χωρίς προβλήματα στην ενημέρωση, χωρίς όμως και τα προβλεπόμενα ανοίγματα του καιρού (ήλιο δεν είδαμε παρά τις υποσχέσεις), διεξήχθη η 32η προπόνηση της ομάδας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 25-2-2011, στο γήπεδο του Π. Μυλοτόπου. Την πάτησαν και γκρίνιαζαν όσοι τσίμπησαν στο δόλωμα που ανέφερε το μήνυμα, περί ελαφράς προπόνησης, καθότι η ελαφρά προπόνηση είναι τόσο ελαφρά όσο και τα γεύματα του Παλτετσανάκη (αν και εκεί δεν γκρινιάζει κανένας!!). Η ίωση που ταλαιπώρησε αρκετά μέλη της ομάδας χτύπησε και τον Τεν Κάκε, που απέστειλε το πρόγραμμα της προπόνησης στην Χατζηδιοίκηση και το οποίο περιλάμβανε 7,5΄ τρέξιμο – ζέσταμα, διατατικές ασκήσεις, 2 Χ 7΄ διατήρηση στο 1/8 του γηπέδου, 2 Χ 8 ανοίγματα 20μ, 8΄ διατήρηση στο 1/4 του γηπέδου και 45΄ οικογενειακό διπλό, το οποίο με φοβερή ανατροπή τελικά έληξε ισόπαλο. Στην προπόνηση, που είχε καθαρή διάρκεια περίπου μία ώρα και 20 λεπτά, διανύθηκαν περίπου 5,6 km και καταναλώθηκαν περίπου 500 kcal (ο giades διένυσε περίπου 2,3 km και κατανάλωσε περίπου 234 kcal).
Παρά την μακρόχρονη απουσία του, ο Sailor φάνηκε να είναι σε καλή φυσική κατάσταση, με μεγαλύτερης χωρητικότητας πνευμόνια, στο τέλος δε της προπόνησης κέρασε, λόγω και της προεκλογικής περιόδου, τους χυμούς και τα κρουασάν, ενώ επανέλαβε και προφορικά στα μέλη της ομάδας το πολιτικό του Μανιφέστο. Έλαμψε δια της απουσίας του ο Χριστιάνο, ο οποίος παρά την πλήρη και οριστική του ανάρρωση από την ίωση, που τον ταλαιπωρούσε και την αναβολή του ραντεβού του με τον δεύτερο πελάτη του, δεν κατάφερε να παραβρεθεί, λόγω του γνωστού πλέον «ξανθού» πυρετού. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσίασε, για όσους την αντιλήφθηκαν και η λεκτικοπαικτική κόντρα του Μαυρίνιο με τον Kill Lazo.
Παρόντες ήταν:
1) Κομαντάντε
2) Ενωσίτης
3) Giades ή Μπόμπιρας
4) Μαυρίνιο
5) Κώστιγκα
6) Kill Lazo
7) Sailor
8) Παλτετσανάκης ή Άλβες Λίνο ακούρευτος
9) Χάτζι
10) Στόγιαν
11) Χατζηπαράς
12) Γκαγκάτσης
Ως γνωστόν την ερχόμενη Τετάρτη, 2-3-2011 στις 6:30μμ, ο giades μας υποσχέθηκε (δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε!!) ότι έκλεισε φιλικό εντός έδρας με τον Αριστοτέλη και παρακαλείσθε όσοι δεν θα μπορείτε για οποιοδήποτε λόγο, να παραβρεθείτε να το δηλώσετε με τους γνωστούς τρόπους.

1 σχόλιο:

  1. νομίζω ότι πρέπει να γίνει μια αναφορά και για το νέο μέλος της ομάδας, που διακρίνεται και στη φωτογραφία, τον Ιλούγκα, που προπονήθηκε πρώτη φορά μαζί μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή