Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΑΓΓΕΛΙΑ


Νεαρός, ψηλός, αρρενωπός, φίλος του αθλητισμού και της υγιεινής διατροφής, πολυταξιδεμένος, ομιλών ξένες γλώσσες, λάτρης του καλού φαγητού, γλεντζές, μάνατζερ και παίκτης σε ομάδα ποδοσφαίρου που πρωταγωνιστεί, επιθυμεί να κλείσει φιλικό για την ομάδα και ότι ήθελε προκύψει στη συνέχεια.
τηλ επικοινωνίας: 69...000
Παρακαλώ, μόνο σοβαρές προτάσεις!!

5 σχόλια:

  1. Το σωματείο αθλουμένων φοιτητριών-αιθέριων υπάρξεων Κομοτηνής μέσω του 5μελούς διοικητικού συμβουλίου του επιθυμεί να έρθει σε.... επαφή με τον sailor για να κανονίσουν το.... φιλικό που προτείνει και.... ό,τι ήθελε προκύψει.


    δεύτερος τερματοφύλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με συγχωρείτε που θα βγω εκτός θέματος, αλλά θα ήθελα να επισημάνω την εξάφάνιση από προσώπου γης του Χάτζι, ο οποίος δεν έχει γράψει ρεπορτάζ προπόνησης, ούτε κινείται για την διενέργεια προπόνησης σήμερα...Χάτζι, εμείς οι παοκτσήδες δεν κρυβόμαστε μετά από ήττες, έχουμε μάθει όχι μόνο να κερδίζουμε αλλά και να χάνουμε, οπότε περιμένω να δώσεις το διαδικτυακό και όχι μόνο παρόν. Αν και μάλλον σε βλέπω να φεύγεις για Τρίκαλα, γι αυτό λούφαξες.

    ΥΓ. Μετά από την άκρως δελεαστική περιγραφή του συγκεκριμένου κυρίου, έχω βρεθεί σε σοβαρό δίλλημα μεταξύ αυτού και του πενταμελούς συμβουλίου των αιθέριων υπάρξεων Κομοτηνής (το συμβούλιο διαθέτει αναπληρωματικά μέλη, αν προκύψει αβαρία σε κάποιο μέλος?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξέχασα να αναφέρω ότι ο ελκυστικός αυτός νέος κάνει και σκι, έμαθα δε ότι φορούσε στην προπόνηση και κορδέλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ήθελα να επισημάνω στον επώνυμο Πολωνό Παρατηρητή, Μανόλσκι, πρώην Μανουέλ, ότι ποτέ ως Παοκτσής δεν κρύφθηκα έπειτα από ήττα. Η απουσία μου από τα ηλεκτρονικά δρώμενα της ομάδας οφειλόταν αφενός μεν σε φόρτο εργασίας και στην παρουσία μου στο ναό το βράδυ της Πέμπτης, αφετέρου δε στην απουσία των τέκνων μου, που μου επέτρεψε να γευθώ έπειτα από καιρό την χαρά της μεσημεριανής σιέστας, καθότι τα ρεπορτάζ των προπονήσεων και αγώνων γράφονται τα μεσημέρια κατά την διάρκεια του μπέιμπι σιτινγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε τέτοιους "ναούς" (ο θεός να τους κάνει) που συχνάζεις, δε σε βλέπω να βελτιώνεις την απόδοσή σου στα παιχνίδια. Αν είναι να "τσιμπήσεις" κάτι ποδοσφαιρικά, καλά θα κάνεις να ξεκόψεις από κάτι τέτοια...
    Αλλιώς ο πάγκος της ομάδας, θα έχει άλλον έναν υποψήφιο να τον ζεστάνει!

    Ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή