Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Τα νέα της 28ης πρόπονησης της ομάδας ΔΣΓ- Η απόφαση του Λαού


Ο λαός μίλησε και με ποσοστό 84% (θα ήθελα να ήξερα ποιοι δύο ή μήπως ένας, ψήφισαν όχι) αποφάσισε ότι θα πρέπει να συνεχισθεί η δημοσιογραφική κάλυψη των εκδηλώσεων της ομάδας. Έπειτα από αυτή την ψηφοφορία δεν μπορώ, παρά να αναρτήσω το ρεπορτάζ για την 28η προπόνηση, το οποίο είχε ήδη σταλεί στον Μανουέλ. Τελικά, ως αντικίνητρο και μάλιστα ισχυρό, για την ομαλή διεξαγωγή της 28ης προπόνησης, που έγινε την Τετάρτη 9-2-2011, στο γήπεδο του Παλαιού Μυλοτόπου, λειτούργησε η παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας, κίτρινης

απόχρωσης, για την περίοδο 2010-11 (ευχαριστούμε το μοντέλο Γιώτης για την συνδρομή του στην παρουσίαση). Μάλιστα ήταν αντικίνητρο, όχι μόνο για τους απόντες, αλλά και για τους παρόντες, καθώς οι μεν σκληροπυρηνικοί ασπρόμαυροι, Ζαχαρουίτα και Μπάμπιτς, έμειναν στο σπίτι με τα παιδιά τους φορώντας, οικογενειακώς από μία

φανέλα του ΠΑΟΚ., ενώ οι πιο διαλλακτικοί, Χάτζι και Μανουέλ εμφανίσθηκαν, είχαν όμως μειωμένη απόδοση, καθώς ενώπιον του Τεν Κάκε, δεν θέλησαν να δείξουν πολλά πράγματα για να μην πάρουν φανέλα (κίτρινη) βασικού!! Αντικίνητρο ήταν όμως και για το κίτρινο στρατόπεδο, καθώς ο μεν sailor που απουσίασε και οι giades, enwsitis, Στόγιαν δεν άντεξαν την πίεση και το άγχος του να φορέσουν μία κίτρινη φανέλα, που μπορεί, επιτέλους, να κερδίσει και κατέρρευσαν!! Οι κοκκινοπράσινοι και μπλε ήταν αδιάφοροι και δεν ήταν δυνατόν ν’ αλλάξουν την εικόνα της προπόνησης. Εντύπωση προκάλεσε μόνο η απόδοση του Κώστιγκα, που αν και ασπρόμαυρος, δεν πτοήθηκε από το κίτρινο χρώμα και βρήκε την ευκαιρία να δείξει στον προπονητή του ότι μπορεί να υπολογίζει σ’ αυτόν για την μία θέση στην επίθεση. Η κακή εικόνα των παικτών, ανάγκασε την Διοίκηση της ομάδας να ζητήσει από τον Τεν Κάκε να κάνει αυστηρές παρατηρήσεις, ιδίως σε μέλη της λεγόμενης «παράγκας», προκειμένου να κάνουν πάρουν όλοι το μήνυμα ότι δεν θα χαριστεί σε κανένα, όσο ψηλά κι να βρίσκεται!! Το πρόγραμμα της προπόνησης περιείχε 10 ΄ τρέξιμο, 6΄διατήρηση με τα χέρια, 4΄διατήρηση με τα πόδια σε μικρό χώρο (εντός της μεγάλης περιοχής), 5΄ διατήρηση στο ¼ του γηπέδου, 13΄ συνδυασμό ασκήσεων με ανοίγματα 40μ. και (16΄ +12΄=) 28΄ οικογενειακό διπλό. Κατά την προπόνηση μικτής διάρκειας 1,5 ώρας καλύφθηκε απόσταση 6,5 χλμ. περίπου και καταναλώθηκε ενέργεια 590kcal περίπου.
Παρόντες ήταν:

1. Enwsitis
2. Giades ή Μπόμπιρας
3. Τεν Κάκε
4. Τανάλιας
5. Κώστιγκα
6. Kill Bill
7. Λαζό
8. Χριστιάνο
9. Ανανταμ Παπανταμ
10. Μανουέλ
11. Χάτζι
12. Στόγιαν
13. Kill Sideris

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Τετάρτη, 16-2-2011, μάλλον στο γήπεδο Π. Μυλοτόπου. Φιλικό δεν κατέστη δυνατό μέχρι σήμερα να κλεισθεί, καθώς η επιστροφή του Τεν Κάκε στο τιμόνι της ομάδας έχει προκαλέσει τρόμο στις ομάδες της γύρω περιοχής.
Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να τιμωρήσει τους Ζαχαρουίτα και Μπάμπιτς για τις συνεχόμενες απουσίες τους από τις προπονήσεις, με την ποινή της δημόσιας διαπόμπευσης και τους υποχρεώνει την Κυριακή, 20-2-2011, να πραγματοποιήσουν περίπατο στον πεζόδρομο της πόλης, φορώντας την νέα φανέλα της ομάδας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου