Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Τα νέα της 26ης πρόπονησης της ομάδας ΔΣΓ - Η επιστροφή


Ο καλός καιρός (ηλιοφάνεια με θερμοκρασία 10ο C) και το απολύτως επιτυχημένο, σύμφωνα με τον Μανουέλ, προμοτάρισμα της διεξαγωγής της 26ης προπόνησης, για την περίοδο 2010-2011, της ομάδας του ΔΣΓ, που έγινε την Τετάρτη, 2-2-2011, στο γήπεδο του Π. Μυλοτόπου, ήταν η αιτία να παραβρεθούν σ’ αυτήν 19 παίκτες Η προπόνηση ξεκίνησε στις 3:30μμ με τρέξιμο-ζέσταμα 4΄ και το πρόγραμμα του Κώστιγκα στη συνέχεια είχε 10΄ τρέξιμο με μέση ταχύτητα 10,20 km/h. Μέχρι το 7ο λεπτό του άνω δεκαλέπτου ο giades, γνωστός και ως Μπόμπιρας, που είχε την πληροφορία ότι στην προπόνηση θα παραβρεθεί ο αγαπημένος του προπονητής, ήταν λαλίστατος και συνεπικουρούμενος από τον Χριστιάνο, δεν σταμάτησε να πετάει σπόντες για τον Υπηρεσιακό. Μετά το 7ο λεπτό όμως και καθώς η ώρα περνούσε, χωρίς ο Τεν Κάκε να εμφανίζεται, έχασε το χιούμορ του και στο τέλος του δεκαλέπτου δήλωσε ότι έχει τράβηγμα στον δικέφαλο και καλύτερα θα ήταν να σταματήσει. Τότε, όμως έκανε την εμφάνισή του, ο προπονητής των επιτυχιών, που, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του, επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του. Σχεδόν όλοι παίκτες άρχισαν να χειροκροτούν, ενώ ο Υπηρεσιακός, δεν γύρισε καν να τον κοιτάξει. Ο Τεν Κάκε αφού χαιρετήθηκε με τους παίκτες δεν έχασε χρόνο και ζήτησε να κάνουμε ένα δεκάλεπτο

τρέξιμο, για να μετρήσει την φυσική μας κατάσταση, τελικά όμως έπειτα από παζάρια το δεκάλεπτο έγινε οκτάλεπτο και τελικά εξάλεπτο (6,28min), μετά το οποίο διαπιστώθηκε ότι μερικοί παίκτες (αυτοί που δεν κάνανε και πολλές προπονήσεις) είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ο Τεν Κάκε, πέρα από τις αναμφισβήτητες προπονητικές του ικανότητες, διαθέτει και θαυματουργές-ιαματικές, καθώς μετά την εμφάνιση του, ο giades έπαψε να νοιώθει ενοχλήσεις κι άρχισε «να τα δίνει όλα». Αμέσως μετά ο Υπηρεσιακός συνέχισε το πρόγραμμά του, που περιλάμβανε ασκήσεις εκτέλεσης ορθής κεφαλιάς και πάσας με πολλούς τρόπους. Στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε και πάλι ο κόουτς των επιτυχιών και ζήτησε να κάνουμε διατήρηση, παίζοντας με τα χέρια και σκοράροντας με το κεφάλι, ακολούθως κάναμε για 2΄ ασκήσεις εκρηκτικότητας και πάλι 7΄ διατήρηση αυτή τη φορά με τα πόδια, έπειτα 5΄ ταχύτητες και στο τέλος για 20΄ το καθιερωμένο οικογενειακό διπλό στα ¾ του γηπέδου. Στο παιχνίδι οι παίκτες έδειξαν ιδιαίτερο πάθος και εντύπωση προκάλεσε η κακή απόδοση του giades, που οφείλονταν μάλλον στο άγχος της πρώτης ημέρας του αγαπημένου του προπονητή. Στο τέλος βέβαια εξιλεώθηκε πετυχαίνοντας ένα πολύ όμορφο γκολ με τεχνικό ψιλοκρεμαστό πλασέ, που έκανε τον μεν Τανάλια, που δέχτηκε το γκολ, να βιώσει συναισθήματα όμοια με του Κηπουρού, όταν δέχτηκε δύο ώρες αργότερα το γκολ από τον Σαλπιγγίδη, τον δε Χριστιάνο, κοιτάζοντας με κρυφό χαμόγελο προς τις κοτούλες, που βρίσκονταν στο στάβλο ακριβώς πίσω από την εστία του, να ψιθυρίσει: «Κορίτσια εγώ ποτέ δεν θα έτρωγα τέτοιο γκολ από τον Μπόμπιρα». Στο διπλό στη «φυσική» του θέση έπαιξε ο Κώστιγκα, που συμφώνησε με την Διοίκηση της ομάδας να μην διεκδικήσει την αποζημίωση της απόλυσης, μόνο σε περίπτωση που θα παίζει σέντερ φορ!! Την συμφωνία αυτή πήγε να χαλάσει ο Κομαντάντε, ο οποίος παίζοντας αντίπαλός του, σε κάποιες φάσεις, μόνο το πορτοφόλι δεν του πήρε!! Κατά την διάρκεια της προπόνησης δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ πρώην και νυν προπονητή, ενώ όταν κάποια στιγμή έγινε αναφορά σε κάποια παραπάνω κιλά ορισμένων παικτών, ο Τεν Κάκε αναρωτήθηκε «..που είναι ο Γιώργος (σ.σ. Παλτετσανάκης); Σταμάτησε, δεν έρχεται άλλο; Εντάξει μεγάλος είναι για ποδόσφαιρο, αλλά μπορεί να βοηθήσει για λίγα λεπτά, όταν θέλουμε να κρατήσουμε την μπάλα!!». Το τέλος της προπόνησης βρήκε τον Κώστιγκα, εμφανώς συγκινημένο να σιγοτραγουδά το λαϊκό άσμα του Τόλη Βοσκόπουλου «..Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και μου θυμίζουνε τα περασμένα Χαρές που φύγανε και δεν γυρίζουνε και τα όνειρά μου πού'ναι χαμένα Κι οι δυο μας φταίμε γι'αυτό που έγινε Ίσως της μοίρας να'ταν γραφτό Απ' την χαρά μας λύπη μας έμεινε και αναμνήσεις ένα σωρό Για μια αγάπη που την χαλάσαμε χωρίς αιτία δίχως σκοπό Σαν ξένοι τώρα δίπλα περάσαμε κι ας μ' αγαπούσες κι ας σ'αγαπώ..»
Στη προπόνηση που είχε μικτή διάρκεια (μαζί με τις διατατικές ασκήσεις) κοντά δύο ώρες διανύθηκαν περίπου 8,50 km και καταναλώθηκαν περίπου 800 kcal.
Η Διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί τον Κώστιγκα (Μάκη Χάβο, Μάριο Μπερέτα), για την προσφορά του στην ομάδα από τη θέση του προπονητή, καθώς παρά τις αντίξοες συνθήκες και τον πόλεμο που δέχτηκε εκ των έσω, αγόγγυστα και αφιλοκερδώς, δήλωνε, πάντα ή σχεδόν πάντα, παρών. Του εύχεται καλή συνέχεια στη θέση του σέντερ φορ, καθώς μετά την σχεδόν βέβαιη αποχώρηση του Παλτετσανάκη από την ενεργό δράση χηρεύει η θέση του προωθημένου κυνηγού!!
Παρόντες ήταν:
1. Κομαντάντε
2. Enwsitis
3. Giades ή Μπόμπιρας
4. Τεν Κάκε
5. Μαυρίνιο
6. Τανάλιας
7. Κώστιγκα
8. Kill Bill
9. Λαζό
10. Χριστιάνο
11. Ανανταμ Παπανταμ
12. Μανουέλ
13. Κούλιο
14. Sailor
15. Χάτζι
16. Στόγιαν
17. Χατζηπαράς
18. Σούπι ο β΄
19. Γκαγκάτσης
20. Κill Sideris

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει την Παρασκευή 4-2-2011 και ώρα 3:00μμ στο γήπεδο του Π. Μυλοτόπου.

3 σχόλια:

  1. Ο Ανώνυμος Ελληνοαμερικανός Παρατηρητής3 Φεβρουαρίου 2011 στις 9:21 μ.μ.

    Καλά δεν υπάρχει περίπτωση, εσείς μιλάτε στο τηλέφωνο και ενημερώνετε ο ένας το άλλον όταν γίνεται η ανάρτηση, δεν μπορεί από τους δύο on line, μόλις έγινε η ανάρτηση να πάμε στους έξι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα που βλέπω τον τίτλο του βιβλίου του Νονού, μάλλον θα αλλάξω το παρατσούκλι του enwsiti...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον Κάκο, καθώς και να οδηγήσει την ομάδα σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από τις περσινές. Για να μην κατηγορηθώ ως "κωλοτούμπας", σας λέω ότι πάνω απ' όλα η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή