Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Τα νέα της 30ης προπόνησης της ομάδας για την περίοδο 2010-11


Μπορεί το μικρό καλοκαιράκι του Φλεβάρη να τελείωσε, αυτό όμως δεν πτόησε τους οκτώ σκληρούς άνδρες της ομάδας, να παραβρεθούν στην 30η προπόνηση για την περίοδο 2010-11, που διεξήχθη στο γήπεδο του Π. Μυλοτόπου την Παρασκευή 18-2-2011. Οι άσχημες καιρικές συνθήκες φόβισαν μόνο τον γνωστό για την ευαισθησία του στην υγρασία, giades, ο οποίος γκρίνιαζε συνέχεια μέχρι και την έναρξη της προπόνησης, ζητώντας να φύγουμε, πείστηκε δε να παραμείνει και να προπονηθεί μόνο όταν η Διοίκηση της ομάδας του υποσχέθηκε να του δώσει μία ομπρέλα επώνυμου κατασκευαστή, για να την προσφέρει στη σύζυγό του. Ένταση δημιουργήθηκε πριν από την έναρξη της προπόνησης, αλλά και κατά τη διάρκειά της, λόγω της δικαιολογημένης μεν, καταστροφικής δε, αμέλειας του υπηρεσιακού κλειδοκράτορα, μάνατζερ, υφυπουργού πολλών υπουργείων, «χορηγού» κλπ να ξεχάσει το κλειδί των αποδυτηρίων σε μία ημέρα, που ήταν απολύτως απαραίτητο!! Το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε 10΄ τρέξιμο, 7΄ διατήρηση, 10 ταχύτητες, 7΄ διατήρηση, 8 σετ συνδυασμού ασκήσεων με ταχύτητες και 45΄ οικογενειακό διπλό, όπου ο Λαζό εκμεταλλευόμενος την απουσία του Κώστιγκα, έκλεψε την παράσταση πετυχαίνοντας πολλά γκολ, τα οποία θα ήταν περισσότερα αν οι giades και Παλτετσανάκης του έδιναν και καμιά πάσα. Πάντως η αλήθεια είναι ότι όταν οι καιρικές συνθήκες δεν είναι και τόσο καλές η διάθεση όλων των παικτών για τρέξιμο ανεβαίνει, ανεβάζοντας ταυτόχρονα και την απόδοσή τους.
Κατά την προπόνηση διάρκειας 1,2 ώρας καλύφθηκε απόσταση 5,7 χλμ. περίπου και καταναλώθηκε ενέργεια 510kcal περίπου.
Παρόντες ήταν:

1. Giades ή Μπόμπιρας
2. Σκέτο Bill
3. Κill Lazo
4. Μανουέλ ή Μανόλσκι
5. Παλτετσανάκης
6. Χάτζι
7. Στόγιαν
8. Χατζηπαράς

Η επόμενη προπόνηση της ομάδας θα γίνει μάλλον την Τετάρτη, 23-2-2011, στο γήπεδο Π. Μυλοτόπου.
Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται καλή συνέχεια στον ποδοσφαιριστή μας Μανουέλ ή Μανόλσκι, ο οποίος συμφωνήθηκε να παραχωρηθεί δανεικός στην Σλάσκ Βρότσλαβ για πέντε μήνες και την Δευτέρα θα αναχωρήσει για το εξωτερικό.

3 σχόλια:

  1. Θέλω από αυτήν την θέση να ευχαριστήσω δημόσια την διοίκηση της ομάδος, που κατάφερε τελικά να έρθει σε συμφωνία με την Σλασκ Βρότσλαβ, και θα μπορέσω τελικά να αγωνιστώ σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που πιστεύω θα με βοηθήσει να βελτιωθώ ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος. Επιπλέον, θέλω να αποκαλύψω και στους υπόλοιπους ότι η διοίκηση με έχει επιφορτίσει με την καταγραφή όλων των προπονητικών και οργανωτικών μεθόδων της νέας μου ομάδας, οι οποίες και θα εφαρμοσθούν από τη νέα χρονιά.
    Τέλος, στα πλαίσια του δανεισμού μου συμφωνήθηκε και ένα φιλικό με την νέα μου ομάδα (καθότι φιλικό με άλλη ομάδα δυσκολευόμαστε να κλείσουμε) το oποίο θα διεξαχθεί στο μέσον της απόστασης, στην γραφική πόλη της Βουδαπέστης. Γήπεδο στην πόλη αυτή επιφορτίσθηκε να βρει ο γιαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΟΥ ΟΜΑΔΑ ΜΑΝΟΥΕΛ!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΝ ΚΑΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΩΣΤΙΚΟΣΚΥΛΑ ΗΣΟΥΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΙΚΤΕΣ (ΚΑΘΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΙΓΚΑ!!).
    ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ....
    ΑΝ Π.Χ. Ο SAILOR ΔΕΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΝ ΠΟΝΟΛΑΙΜΟ ΚΛΠ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ.
    Ο ΠΑΛΤΕΤΣΑΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΑ ΑΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΚΑΦΚΑΖ (ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ!!)
    ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ Ο ΧΑΤΖΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΑΜΑΝΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ (ΦΗΜΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ-ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑ!!!).
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ, ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΓΙΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΜΠΑΛΑΤΟΝ-ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟ ΛΕΑΔΙΓ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΣΓ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μεγάλοι ποδοσφαιριστές όπως ο Ριβάλντο έπαιξαν μπάλα στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του Αζερμπαϊτζάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή