Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!!
ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΦΕΤΟΣ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΜΕΛΗΣ. ΚΑΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΕΚΤΟ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ।
Ο .... ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ, ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ।
ΚΑΙ ΕΝΩ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ!!!!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΜΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΟΥ!!
ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ!!!!!
ΒΑΡΥ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΤΗ (ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ... ΠΑΤΕΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ!!!!!)
ΥΓ: ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ!!!!

4 σχόλια:

  1. Απαράδεκτος πραγματικά. Αν ήταν λίγες οι φορές που θα χρειαζόταν να έχουμε το συγκεκριμένο κλειδί, μία ήταν σίγουρα η σημερινή. Υπό συνεχή βροχή, άλλοτε έντονη και άλλοτε ψιχάλα, όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους (αλλά για το ρεπορτάζ άλλος είναι υπεύθυνος...) Θα τους άξιζε αν μη τι άλλο να φύγουν απ' το γήπεδο σαν άνθρωποι... Κι όχι σαν "λασπομάχοι", αφού έβαλαν πρόχειρα ότι βρήκαν μπροστά τους όπως όπως...
    Ο δε Στόγιαν..., σφύριζε αδιάφορος. Η διοίκηση θα πρέπει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

    Ανώνυμος Κροάτης Παρατηρητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κουφάλα είναι αυτός ο giades; Πρώτα κατηγορεί τη Διοίκηση ότι δεν κάνει ενέργειες για να κλείσει κάποιον φιλικό αγώνα και μετά εμφανίζεται ως σωτήρας, που κατάφερε να κλείσει φιλικό με την ομάδα του Αριστοτέλη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Γέφυρας (στη μέση της διαδρομής για την Θεσσαλονίκη). Τελικά σήμερα μας είπε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα για το γήπεδο της Γέφυρας και καλύτερα θα ήταν να πάμε στη Θεσσαλονίκη, κάποια ημέρα την επόμενη εβδομάδα, που θα έχει προπόνηση ο Αριστοτέλης, οπότε αν βολέψει θα κάνουμε και φιλικό. Τώρα με την ανάρτησή του μας σκάει το υστερόγραφο παραμύθι του ότι την επόμενη εβδομάδα είναι η σειρά του να είναι άρρωστος!!! Ο άνθρωπος δεν παίζεται….
    ΥΓ Είμαι σίγουρος ότι στον Αριστοτέλη δεν ξέρουν τίποτα για το περιβόητο φιλικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΡΟΑΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ!!
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΑΦΗ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ Η ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΓΥΡΟΠΩΛΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ.... ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή