Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΦΙΛΙΚΟΥ ΜΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ,
ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΣΥΓΧΑΡΩ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥΣ!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ!!!
ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ (ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ).
ΕΚΛΕΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ (ΠΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΔΥΣΠΙΣΤΩΝ!!!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 02-03-2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 18.30 ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΜΑΝΟΥΕΛ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ "ΜΠΑΚΑΚΙΑ" ΕΙΧΑΝ "ΞΑΝΘΟ" ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ!!!
ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ Η ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ (ΑΠΟ ΑΠΟΨΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ) ΓΗΠΕΔΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΩΣ ΑΥΡΙΟ (ΓΙΩΤΗ ΚΟΥΝΗΣΟΥ!!!!)
ΑΝΑΜΕΝΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ!!!!

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος Ανεξάρτητος Εξωτερικός(Κροάτης) Παρατηρητής28 Φεβρουαρίου 2011 στις 10:49 π.μ.

    αυτό θα πεί "μπομπιρο παράγκα" έχουμε τους απροπόνητους ενδεκαδάτους και αυτούς που δεν έχουν χάσει προπόνηση(βλ. Καρατζόρτζεβιτς, Κούλιο κλπ.) να κάθονται στον πάγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΣΚΑΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο (ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ) ΚΡΟΑΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΤΟ ΓΚΑΛΟΠ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα το καταλάβεις στο φιλικό(αν θα γίνει)ποιος είναι....θα έρθει με μπλούζα της ΚΡΟΑΤΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί θα πρέπει να ενημερωθούν μέχρι αύριο για το γήπεδο; Μήπως θέλουν να ξέρουν, για να προγραμματίσουν, ανάλογα με την απόσταση, πόση βενζίνη θα βάλουν στα ρεζερβουάρ τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΛΕΠΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!!!
    ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. στα πλαίσια της "παράγκας" και του εκσυχρονισμό της ομάδος θα έπρεπε να ανακοινωθεί η ενδεκάδα στον χώρο του ιστολογίου για να κανονίσουν μερικοί τις υποχρεώσεις τους π.χ. ο Χριστίανο να πάρει έγκαιρα την αντιβίωση για να του περάσει ο "ξανθός" πυρετός και να μπορέσει να αγωνιστεί, ο sailor να φέρει φρέσκα κρουασάν και χυμούς(μην χαθούν οι βιταμίνες τους), ο giades να είναι σίγουρος ότι θα προλάβει να κάνει μπάνιο κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδή, υπήρχαν αμφιβολίες για την συμμετοχή μου και θέλω να πάψει ο giades να προβληματίζεται, δηλώνω συμμετοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, κατάσκοπος της αντίπαλης ομάδας του Αριστοτέλη, με την κωδική ονομασία Ανώνυμος Κροάτης, θέλοντας να πληροφορηθεί την ενδεκάδα και τα σχέδια της ομάδας για το μεθαυριανό φιλικό, δεν έχει ξεκολλήσει από το ιστολόγιο. Για τον λόγο αυτό σας ενημερώνουμε ότι η ενδεκάδα θα ανακοινωθεί, από τον Τεν Κάκε, την ημέρα διεξαγωγής του φιλικού και λίγο πριν την έναρξή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ πάλι νομίζω ότι τους αντιπάλους μας καίει το καυτό θέμα της συμμετοχής ή όχι στο μεθαυριανό φιλικό, του νέου "Πολωνικού" φαντεζί αποκτήματός μας, στη θέση του αριστερού φουλ μπακ - χαφ - εξτρέμ, Μανόλσκι. Γι' αυτό καλό θα είναι να κρατηθεί μυστική η ενδεχόμενη συμμετοχή του, μέχρι τη Τετάρτη τουλάχιστον ως την ώρα που θα κατευθυνθούν οι αντίπαλοι στα βενζινάδικα για ανεφοδιασμό καυσίμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φαντάζομαι ότι η ενδεκάδα είναι τόσο κρυφή, που ούτε ο Κάκος δεν την ξέρει ακόμα. Αυτό θα πει στεγανά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλά, πόσο ρετρό φωτογραφία είναι αυτή; ο Κουμαράς με μαλλιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από πού είναι η φωτογραφία αυτή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στα τέλη Φεβρουαρίου του 2003 στο Ν. Κεραμίδι Πιερίας (πλησίον Κατερίνης). Σε ένα απ' τα πιο επεισοδιακά (εγώ δε θυμάμαι πιο περιπετειώδες) παιχνίδια που έχει δώσει ποτέ η ομάδα μας.
    Πριν από οκτώ (8) ακριβώς χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι εκείνο το παιχνίδι που με χαρακτηριστικές κινήσεις και φράσεις("χάσαμε 1-0") απωλέσθηκε στα χαρτιά, ενώ στην πραγματικότητα έληξε με 1-4?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Einai gnosto vevaia pios eipe th xaraktiristiki - istoriki afti frasi "...xasame 1-0..." !!!
    Na min anafero to onoma giati tha ksisoume palies pliges.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παρόλου που η παρουσία παραδόθηκε στην ιστορική λήθη, ήμουν και εγώ παρόν σε εκείνο το παιχνίδι, ως φέρελπις τότε φοιτητής Νομικής. Μάλιστα, αγωνίστηκα και για δέκα (10) περίπου λεπτά, όταν το παιχνίδι είχε πια κριθεί. Επρόκειτο για ένα παιχνίδι όπου είχε λάμψει το άστρο του Χρήστου Μητώση, δείχνοντας ότι η καριέρα του θα μπορούσε να ήταν ακόμη πιο σπουδαία αν δεν ταλαιπωρείτο από πολύ συχνούς τραυματισμούς. Τα εικονιζόμενα στη φωτογραφία μέλη της Χατζηδιοίκησης, η αλήθεια είναι, τα θυμάμαι αμυδρά ως παρόντα, μάλλον δεν θα έκλεψαν την προσοχή μου με την απόδοσή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή