Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ

ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΑ ΚΛΠ (ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΙΚΟ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 23-02-2011 ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ. Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΩΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ) ΘΑ ΑΝΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΣΧΟΛΙΟ Η ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ.
ΥΓ: ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΓΡΙΠΗ ΚΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ!!!!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΩ ΚΛΠ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΤΖΗΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΩ ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.

5 σχόλια:

  1. Μέσα.....



    Υ.Γ. στον γυρισμό σταματάμε στο Άδενδρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε καλώς τον giades τον επαναστάτη!! Ο άνθρωπος, που με τα παραμύθια, που μας πουλά κατά καιρούς, ξεπέρασε την φήμη και των πιο γνωστών παραμυθάδων, έχει το θράσος να κάνει ανοίκειες επιθέσεις σε βάρος της Διοίκησης, για δήθεν απραξία της!! Να του θυμίσουμε λοιπόν ότι με ενέργειες της Διοίκησης επέστρεψε στην ομάδα ο προπονητής των επιτυχιών, ενώ για την διεξαγωγή φιλικού αρνήθηκαν κατά σειρά λόγω μη συμπλήρωσης ομάδας, το Πατριαρχείο, το Μεσιανό και ο Π. Μυλότοπος. Μάλιστα, λόγω της δυστοκίας στην εύρεση αντίπαλης ομάδας, είχε ζητηθεί πριν από αρκετό καιρό από τον εν λόγω κύριο, λόγω του παρελθόντος του στον Αριστοτέλη και των υποτιθέμενων καλών σχέσεων, που διατηρεί με τους διοικούντες της ομάδας, να κανονίσει ένα φιλικό μαζί τους, χωρίς όμως ο κύριος αυτός να κάνει τίποτα μέχρι και σήμερα. Έρχεται λοιπόν τώρα και κομπάζει λέγοντας ότι κανόνισε φιλικό αγώνα, για τον οποίο στοιχηματίζω ότι αυτός δεν έκανε καμία ενέργεια και μάλλον τον πήραν από τον Αριστοτέλη για να τον κλείσουν.
    Αφού λοιπόν οι άνθρωποι του Αριστοτέλη θέλουν φιλικό αγώνα, εμείς είμαστε πάντα διαθέσιμοι, όπου και ότε ορισθεί αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως τα πράγματα έτσι έχουν.

    Το πιθανότερο είναι να έχουν ενδιαφερθεί "άλλοι" για το φιλικό αφού ο καιρός περνάει. (Βλέπε ότι έχει καθυστερήσει αφάνταστα φέτος η έναρξη του πρωταθλήματος, ακόμη ακόμη δεν έχουν καταρτιστεί ούτε οι όμιλοι!!! και κοντεύει να βγει ο Φεβρουάριος).
    Οπότε ευπρόσδεκτο το φιλικό με τους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης, χωρίς της "επαναστατικές" κορώνες του giades. Συνεχίζω να είμαι θετικός στην πρόταση.

    Όμως καλό θα ήταν να κανονίσουμε από τώρα με διαβούλευση, μια άλλη ημερομηνία για αυτό το φιλικό (πιθανόν κάποια Παρασκευή ή την επόμενη Δευτέρα). Κι αυτό γιατί, πιστεύω ότι όλοι έχετε λάβει το μνμ του προέδρου με e-mail, με τον προγραμματισμό της απολογιστικής συνέλευσης για την επόμενη Τετάρτη 23 του μήνα στις 19:00΄. Οπότε ας αποφασίσουμε ως αύριο στην προπόνηση προκειμένου το γρηγορότερο να προτείνουμε νέα ημερομηνία.

    Όσο για την πρόταση περί "επίσκεψης στο Άδεντρο" (οι γνωρίζοντες ξέρουν τι σημαίνει Άδεντρο... μου φαίνεται ότι θα 'ναι μονόδρομος, ειδικά αν τυχόν διεξαχθεί φιλικό στην Γέφυρα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. *

    Για τα πολλά μέλη της ομάδας που τυγχάνουν και οπαδοί των κιτρινόμαυρων προτείνω άμεση επίσκεψη στο:

    http://www.vipfast.fr/ch1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή