Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες

Μην ντραπείς αν έπαιξες καλά κι έχασες. Να ντραπείς αν έπαιξες κακά και κέρδισες
D.S.G. A.C.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ - ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Οι περιπέτειες ενός φουλ μπακ Νο2 - Η επιστροφή




Λίγες ώρες πριν από την διεξαγωγή των εκλογών του συλλόγου, στις οποίες δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ασκήσω το εκλογικό μου δικαίωμα, εύχομαι όμως καλή επιτυχία στον σέιλορ και προτρέπω όλους σας να του δώσετε καθαρή εντολή προκειμένου να εφαρμόσει το καινοτόμο μεταρρυθμιστικό του πρόγραμμα, ανακοινώνω επίσημα στο ιστολόγιο της ομάδας την επιστροφή μου από το μακρινό Βρότσλαβ (ή Μπρέσλαου) της Πολωνίας, η οποία οφείλεται στους παρακάτω λόγους, οι οποίοι την κατέστησαν αναπόφευκτη:
1.- Τα μέλη της ομάδας του Δ.Σ. Βρότσλαβ, όπου δοκιμάστημα την τρέχουσα εβδομάδα, ενδιαφέρονται περισσότερο για την σύσφιξη των κοιλιακών τους και όχι για αυτή των μεταξύ τους σχέσεων, πράγμα απαράδεκτο. Ειδικότερα, η απώλεια 1,2 kg, που υπέστην κατά την ολιγοήμερη παραμονή μου στην Πολωνία μου δημιούργησε τρόμο και ανησυχία και επιτάχυνε την διαδικασία της επιστροφής μου (Παλτετσανάκη, περιμένω να μου ετοιμάσεις ειδικό ταχύρρυθμο πρόγραμμα αποκατάστασης).
2.- Οι προεκλογικές υποσχέσεις του σέιλορ (ήδη αγόρασα καινούριο μαγιώ) με έχουν πείσει ότι με την διαφαινόμενη εκλογή του η ομάδα θα περάσει σε μία νέα εποχή, από την οποία δεν θα ήθελα να λείψω (πάντως η υπόσχεσή του για να με επισκεφθείτε στο Βρότσλαβ ήδη αναιρέθηκε, οπότε ας έχουμε το νου μας).
3.- Μυστικό τηλεφώνημα που δέχθηκα από μέλος της Χατζηδιοίκησης, με περιεχόμενο "η ομάδα πονάει αριστερά μετά την φυγή σου, έλα και σου διπλασιάζουμε το μέρισμα".

Για όλους λοιπόν τους παραπάνω λόγους και ζητώντας κατανόηση από όσους αναφέρθηκαν στο μπλογκ στο πρόσωπό μου για το ότι δεν έδωσα νωρίτερα σημάδια ζωής, καθότι η πρόσβαση στο ίντερνετ δεν ήταν εύκολη, δηλώνω την επιστροφή μου στα πάτρια εδάφη την Δευτέρα το βράδυ και τίθεμαι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το φιλικό της Τετάρτης με τον Αριστοτέλη (αν φυσικά αυτό λάβει ποτέ χώρα). Μόνη επιφύλαξή μου για να συμμετάσχω στο φιλικό αυτό και να διαψεύσω τον κακεντρεχή, ο οποίος θέλοντας να κοροϊδεψει τον γιάντες, δήλωσε πριν από λίγες ημέρες τη συμμετοχή μου σε αυτό, είναι η αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών.
Τέλος, να ενημερώσω την διοίκηση ότι βρίσκομαι στο Μόναχο, όπου και πριν από λίγο παρακολούθησα από την κερκίδα των επισήμων τον αγώνα Μπάγιερν-Ντόρτμουντ, για τον οποίο θα της δώσω πλήρη αναφορά, προκείμενου να χρησιμεύσουν οι ομάδες αυτές ως πρότυπο για την δική μας (ή και αντίστροφα).

3 σχόλια:

  1. ρε κουφάλα manuel δεν άντεξες μακριά μας και γυρνάς...;

    παρακαλείται η Χατζηδιοίκηση να επιβεβαιώσει την πληροφορία της επιστροφής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ,Μανόλσκι λίγο πριν φύγεις για τα ξένα, πρέπει να έκανες πολύ παρέα με τον giades, διαφορετικά δεν θα μπορούσες να ισχυρισθείς ότι έχασες 1,2 Kg μέσα σε μια εβδομάδα και φυσικά δεν θα έδινες τέτοιες υποσχέσεις!
    ΥΓ1 Περίμενα να δω την πρώτη ανάρτησή σου γραμμένη στα Πολωνικά.
    ΥΓ2 Επειδή κοντά στο Βρότσλαβ ή Μπρέσλαου είναι και η Τσεχία παρακαλώ να πεταχτείς μέχρι εκεί για ν' αποκτήσουμε επισκέπτες και από την χώρα αυτή.
    ΥΓ3 Το εκλογικό σου δικαίωμα αποφασίσθηκε να το ασκήσει ο Στόγιαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια επιστροφή που θωρακίζει τα μετόπισθεν της ομάδας και της δίδει διαφορετική προοπτική από αριστερά, αν και απ' ότι κατάλαβα, τα πολλά κιλά μπάλας που ξέραμε όλοι μαζί, περίπου 500, μειώνονται. Παρόλα αυτά είμαστε σε εξαιρετικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή